Случи ми се нещо странно VIII

• 138 613
  • 834
  •   1
Отговори
# 525
Направо си представих филма "Гняв"... страшна работа е тва. Най-много мразя детенца призраци!

# 526
Странно, преди няколко дни една познта ми разказва история, за която Lipstick* ми напомни  - простирала в двора на къщата вечерта, когато от детския кът чула детски глас да пита "Къде е мама?". Моменталически се омела от двора. На следващия ден сина и /на 3,5 години/ цял ден си играл в двора и накрая казъл, че с "това" детенце много хубаво си е играл и са големи приятели, но било тайна. На следващия ден поп бе докаран почти насилствено отвлечен от църквата Crazy и освети къщата от мазата до тавана.

# 527
  • София
Аз не виждам нищо стряскащо. Просто детски фантазии. Децата често си измислят приятели, с които си играят.

# 528
  • инфантилно и разглезено хлапе
 Ако някой си мисли, че тези "неща" са призраци на деца, или детски фантазии, явно си няма никаква идея с какво си има работа. Това не са никакви "деца", въпреки, че те упорито се опитват да се представят като такива. Истинското им лице е съвсем различно от това за което се представят и съвсем не са добронамерени към хората.
 Дори се опитват да заблуждават и да се представят като "невидими извънземни", "невидими приятели" и други подобни.

В такива случаи е най-добре да се повика православен свещеник възможно най-скоро, за да прочете молитви и да освети.
 След това тези така наречени "деца", "гласове", или "извънземни" винаги изчезват и не се появяват никога повече.
 Светена вода също върши работа в такива случаи, както и икони на Христос, или Богородица.

# 529
Направо си представих филма "Гняв"... страшна работа е тва. Най-много мразя детенца призраци!

На мен ми напомни "Dark Water"

Дорис, не знам защо, но от твоята история се поразтреперих и настръхнах...

# 530
Да, ''Тъмна вода''! Mr. GreenСтрах и ужас! Блу айс, кого да викаме, може ли попа от "Столичани в повече''?

# 531
Ох,не знам хора.Надявам се да не се повтаря.Пет години живеем тук и това е първия такъв случай.Може би е бил блуждещ дух,който само е преминал през нас и си е отишъл.Искал е малко внимание,може би и храна и като не получи нищо си отиде.Дано.

А не може ли да е продължение на някакъв нейн сън от предната вечер??

# 532
И мен ме полазиха тръпки от историята на Дорис. И мен най много ме е страх от деца призраци, но това по скоро е свързано с филмите на ужасите.
 С мен също са се слкучвали странни неща,а също и с мои роднии. Освен това в рода ни има хора с паранормални способности, които се предават от поколение на поколение. В смисъл сестрата на дядо ми ги е предала на дъщеря си, а тя съответно на нейната дъщеря. Но от тях знам че да притежаваш такива способности си е наказание и дори сестрата на дядо ми не искала да ги предава на дъщеря си,защото искала дъщеря й да има нормален живот. Но не моглада умре докато не ги предаде, а се мъчела дълго време и накрая дъщеря й се смилила над нея и приела способностите и майка й умряла. Някой друг път, че сега нямма изобщо време ще ви разкажа някоя друга история. Записах се в темата и ще я следя.

# 533
  • Sofia
Имаше един период преди няколко години със съпруга ми се събуждахме по едно и също време през ноща, без значение по кое време си лягахме. Все около 1 часа бяхме будни. Плюс-минус 5 минути. Известно време се питахме колко е часа. После си знаехме, че е толкова. Това продължи около месец и половина. Така и не разбрахме причината.

# 534
И на нас нис е случва да се будим едновременно,а и ако единия се събуди и погледне другия,явнос е усеща ис е оцъкляш.
Почти всяка нощ ни се случва да се събудим заедно.Спим явно с лице един срещу друг и редовно уж в просъница си отварям очите и той ме гледа,или аз се събуждам изведнъж и го поглеждам и в този момент и той си отваря очите  Laughing Та явно ни съвпадат някакви фази на съня,когаот спим леко и усещаме,че този до нас се разбужда.

# 535
Хаайде стига бе,
вие не помните ли,
когато сте били деца?

Аз имам ясен спомен, че си играех редовно с Исус, Пипи, Карлсон, Колумб и който
изобщо успееше да впечатли детската ми главица  Laughing
Мога да се закълна, че се потапях в играта съвсем съзнателно,
може и аз да съм изшашкала нашите  Laughing

Няма да забравя как отивахме на една сватба и аз настоявах да има
място на масата и за Джеймс Кук  Laughing (тъкмо бях докопала някаква документалка
и малкото ми мозъче беше впечатлено от него, та ми се искаше да си играя с него  Laughing).

Пък ей на, не съм луда.

Така че, оставете децата и не се шашкайте.

# 536
............

Пък ей на, не съм луда.

.............

Докажи, то така на писанка всеки може!!! Laughing Laughing Laughing

# 537
  • София
............

Пък ей на, не съм луда.

.............

Докажи, то така на писанка всеки може!!! Laughing Laughing Laughing
Невинен до доказване на противното.  Naughty

# 538
Е хайде сега детската градина.
 Laughing
Да съм й доказвала че не съм була луда  #Crazy
Ми ако щеш вярвай бе, булка.

Друга ми беше мисълта.
Останалите поне са ме разбрали, убедена съм.

# 539
  • София
Е хайде сега детската градина.
 Laughing
Да съм й доказвала че не съм була луда  #Crazy
Ми ако щеш вярвай бе, булка.
Друга ми беше мисълта.
Останалите поне са ме разбрали, убедена съм.
Аз - със сигурност. Дори писах същото с по-малко думи малко по-нагоре в темата.

Общи условия

Активация на акаунт