Случи ми се нещо странно VIII

• 139 189
  • 834
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Никой ли няма да сподели някоя странна случка Simple Smile

Ето една странна, която чух напоследък.
Една вечер двама братя и един полицай нощуват в нивата си, за да я пазят от набези. Както си седят в нивата, oтгоре се спускат петима парашутисти облечени в неопрени и носещи компютърно оборудване.

Shocked

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 19:39 от Хексе

# 601
  • Балчик
И?

# 602
  • Варна

Парашутистите не разбирали и не говорели български, не обяснили с каква цел са там, затова пазачите на нивата ранили двама от тях в краката, на трети разбили носа, другите трима избягали...Оставили странно оборудване...
По-нататък става още по-странно. Crazy

# 603

Парашутистите не разбирали и не говорели български, не обяснили с каква цел са там, затова пазачите на нивата ранили двама от тях в краката, на трети разбили носа, другите трима избягали...Оставили странно оборудване...
По-нататък става още по-странно. Crazy
Хайде де...казвай края на историята Praynig Как ще спя тази нощ при това напрежение?

# 604
Случката от с. Коиловци, нали?

# 605
  • Варна
Мислех, че всички я знаете.  PeaceLaughing
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5253331

Обаче наистина е доста странна и най-вече неизяснена.
http://www.cross.bg/1335243

# 606
  • Балчик
За първи път я чувам.

# 607
оо, не -изясниха я май вече- т'ва били френски разузнавачи Simple Smile

# 608
  • Варна
оо, не -изясниха я май вече- т'ва били френски разузнавачи Simple Smile

Кое е ясното? Laughing
Че били разузнавачи разбрахме от френските медии, нашата версия беше, че били екстремни спортисти.
Защо нашия министър излъга или не знаеше? И защо научаваме 10 дни след инцидента?

Не ми се ще да съм на мястото на хората, които са я преживели. Наистина доста странно изживяване е било.

# 609
  • Балчик
Не били компютри, а компоти...
Не били министри, а идиоти.

# 610
Мислех, че всички я знаете.  PeaceLaughing
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5253331

Обаче наистина е доста странна и най-вече неизяснена.
http://www.cross.bg/1335243

Joy Joy Joy кажете, че не е наистина писано в новините? Joy По-голяма глупост не бях чела.  Mr. Green 5 френски парашутиста паднали в нива и ги пребили, 'щото ги помислили за цигани?  hahaha ох как се развеселих!

# 611
На мен ми се случи нещо, странно ли е, аз ли се побърквам...

Една сутрин ми звъни алармата за да ставам за работа. Ставам в 6 обикновено. Настроила съм си 4 аларми за всеки случай  Laughing коя от коя с по дразнещи мелодии Laughing които звънят в определени интервали, през около 10 минути всяка и в продължение на час. И така, звънка ми алармата и аз си взимам телефона от нощното шкафче, оставям го до мен на леглото и си казвам, че на следващата аларма ставам. Но ясно си спомням всичко, не спя толкова дълбоко, имам лек сън и си спомням всичко перфектно. Да, ама следваща аларма не звънка, майка ми ме вика в 7 да ставам, аз скачам и почвам да си търся измежду завивките телефона, него го няма... поглеждам към бюрото...телефона там, питам майка ми дали не го е преместила, тя казва, че дори не ми е влизала в стаята....Как се озова този телефон там и защо не звънна повече... нямам никаква идея

# 612
Докато си мислиш, че спиш съвсем леко, може да си спиш много дълбоко и да свършиш доста неща.
На мен пък ми се включи нощната лампа, сама посред нощ  newsm78 събудих се, мислейки си, че е сутрин и грее слънце, пък то нощната лампа, но сигурно контакът е дал на късо нещо.

# 613
  • Кьолн
Здравейте момичета и момчета! Искам да ви попитам нещо. Значи не веднъж сме обсъждали в темата за сънната апнея. И когато ми се случваше нещо да ме души докато спя го отдавах на това. Но преди седмица както си спя, усетих че ме душат. Усещането беше кошмарно,но винаги когато ми се случва това започвам на ум да казвам- Господи помогни ми! И този път го направих и успях да си поема дъх. Но по гърлото си усещах натиска от пръстите които ме душаха. Може ли при апнеята като се събудиш и да имаш тази болка по гърлото си?

# 614
Мисля, че да. Не, че съм особено запозната, но си спомням бях гледала по някакво предаване, че усещането си е абсолютно истинско. Търсила ли си лекарска помощ? И на мен ми се е случвало на няколко пъти да се задушавам на сън, но засега нищо сериозно, аз по-скоро сънувам, че не мога да си поема дъх, събуждам се и си ми е трудно първата минута две да дишам.

Общи условия

Активация на акаунт