Случи ми се нещо странно VIII

• 138 695
  • 834
  •   1
Отговори
# 585
И на мен са ми се присънвали такива фрагменти от бъдеща сценка (битови, незначителни) и съм се чудела какъв ли е смисълът... newsm78 Може би лека издайническа грешка в темпоралната линия: бъдеще няма, всичко е "едно".

# 586
Всъщност обикновено са номера на мозъка - смяташ, че и преди си го виждала, но всъщност са "измислени спомени".

# 587
Интересна тема,до сега ви 4етох.Аз смятам,4е всеки си има своята истина за нещата,който му се слу4ват.Аз например усещам постоянно някакво присъствие около мен,било то като стъпки които 4увам,хлопване на врата или вклу4ване на телевизора,а понякога усещам все едно някой ми диша във врата.Адски много ме е страх,но незнам как да се справя.

# 588
# 589
При мен пък , преди няколко дни , ми се случи нещо много странно , чак ми настръхват косите като си помисля  Rolling Eyes Оказа се , че в една и съща нощ с мъжа ми сме сънували едно и също нещо - че катастрофираме с колата заедно с децата вътре и то по един и същи начин - колата излиза от пътя и пада в пропаст . Това дори го сънувах 2 пъти за една и съща нощ - събудих се , когато малкото дете ме викна и после като заспах пак същото . Всъщност , изобщо нямаше да обърна внимание на това , ако на сутринта мъжа ми не разказа какво е сънувал  Shocked. Вие какво мислите по въпроса  Rolling Eyes

# 590
При мен пък , преди няколко дни , ми се случи нещо много странно , чак ми настръхват косите като си помисля  Rolling Eyes Оказа се , че в една и съща нощ с мъжа ми сме сънували едно и също нещо - че катастрофираме с колата заедно с децата вътре и то по един и същи начин - колата излиза от пътя и пада в пропаст . Това дори го сънувах 2 пъти за една и съща нощ - събудих се , когато малкото дете ме викна и после като заспах пак същото . Всъщност , изобщо нямаше да обърна внимание на това , ако на сутринта мъжа ми не разказа какво е сънувал  Shocked. Вие какво мислите по въпроса  Rolling Eyes

Че ви е време за курбан - може да не помогне, но не виждам как ще навреди да хапнете рибка разходена до църквата  Rolling Eyes

# 591
Tonivil, не се фокусирай върху съня. Така само ще предизвикаш нещо неприятно, рисувайки и задържайки образа в съзнанието си. Хубаво е, че си спомняш всичко, за да имаш едно на ум и да бъдете внимателни, а и ако нещо реално се случва, ще можеш да го разпознаеш и да реагирате различно. Но по мои наблюдения тези ясни образи и нещата които добре помниш не се случват.  Praynig

# 592
Я да помоля форумския интелект да поразсъждава и въху моята история. Моля да не прибързвате с заключенията, че съм куку  Crazy

Сънувах лош сън. В съня ми на мъжа ми му се случи нещастен случай, докато плачех и се чудех на кого да се обадя по-напред си мислех "Как ми се иска това да е сън! Да не се случва в действителност!". Това от една страна. От друга - дадоха му служебна кола. Не я харесвам тая кола! Няма как да ви го обясня - не става дума за това, че ми става ужасно лошо в нея ако ще за 5 минути да се возя, но просто не я харесвам някак вътрешно. Не обичам да се возя в нея, и ако седна интуитивно сядам на задната седалка до детето - сякаш да го пазя. Днес привечер отивахме с колата на гости и пак седнах отзад, в един момент в огледалото отвън видях отражение как има нещо на предната седалка. Нещо, което приличаше на човек, но много бледо и слабо. Може и да си фантазирам. Може и да съм напрегната заради съня, но ми се иска да направя нещичко. Да защитя мъжа си, да осветя колата или знам ли какво. Идеи?

# 593
Дорис, можете да вземете от църква светена вода и да напръскате колата. Да купиш една Богородица и да я сложите в колата за късмет и да ви пази.
Иначе, аз знам, когато се сънува лош сън, че трябва като станеш сутрин да пуснеш чешмата и да кажеш:"Да замине всичко лошо, както тече тази вода".
По принцип аз много сънувам, но рядко отдавам значение на сънищата си.

Странни неща скоро не са ми се случвали  Praynig

# 594
Преположиение. Виждаш нещо, което се нарича Отпечатък, нещо от миналото, от астрала, нещо, преживяно някога от някого, силно емоционален момент, най-често момент на страх и ужас  Mr. Green, Някои хора могат да виждат такива неща, най-често насън или в алфа-ниво. Може и да не е това, де.

# 595
Идеята за светената вода е добра - даже си имам. Икона мъжа ми няма да разреши да сложа, но ще прибера нещо в жабката. За първи път се страхувам да се опълча на нещото ...  Rolling Eyes За дома си някак се чувствам силна, но с тази кола двете просто не се харесваме ... Признавам, че изпитвам страх да не отвърне на "удара" ...
С колата нищо лошо не се е случвало преди. Предупредила съм мъжа ми за съня и да се пази. Принципно съм се доказала у дома като вещица и се вземат в предвид страховете и сънищата ми. Имала съм грешки, но и прекалено много верни неща...

# 596
Дори и в момент, в който те е страх, пак ме разсмиваш  Hug Не се оставяй на самовнушението, че е много лошо нещо.
Икона може да сложиш и без съпругът ти да знае, някъде където не се вижда. В жабката, ако рови може да я намери и да я махне. Примерно под тапицерията на неговата седалка или в джобчето на сенника отпред...Варианти има.
Късмет и не се шашкай  Hug

# 597
Дори и в момент, в който те е страх, пак ме разсмиваш  Hug Не се оставяй на самовнушението, че е много лошо нещо.
Икона може да сложиш и без съпругът ти да знае, някъде където не се вижда. В жабката, ако рови може да я намери и да я махне. Примерно под тапицерията на неговата седалка или в джобчето на сенника отпред...Варианти има.
Късмет и не се шашкай  Hug

А щото не го знаеш моя   ooooh! Ще я намери на третия ден и като ме знае каква съм тревожна кукундрела няма да ми каже, ама за да не го убия с поглед като разбера нявгаш  Shocked ще се опита сам да се "справи" с нещото макар и да не вярва много на такива неща. /а бе то да намериш по дупето си прокъсана или намачкана икона последното дето ще ти хрумне е, че те пазят  Crazy/ Та да не стане докато аз тайно го пазя, той тайно да се спасява от пазенето ми  Joy

# 598
Преположиение. Виждаш нещо, което се нарича Отпечатък, нещо от миналото, от астрала, нещо, преживяно някога от някого, силно емоционален момент, най-често момент на страх и ужас  Mr. Green, Някои хора могат да виждат такива неща, най-често насън или в алфа-ниво. Може и да не е това, де.

Punky, разкажи ни повече за тези отпечатъци, че ми стана много интересно.   bouquet

# 599
Никой ли няма да сподели някоя странна случка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт