Случи ми се нещо странно VIII

• 138 687
  • 834
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте, леле много интересно при вас.
Аз съм човек който трудно вярва в подобни неща, но нямам против да слушам за тях и да размишлявам истина или игра на мозъка е това. Ще ви чета newsm53

# 571
DNK, извинявам се явно съм чела по диагонал newsm78 Но случката ми напомни за групичка в нашата махала, която си умираше от кеф да хвърля умрели животни, пред вратата на една "противна" бабичка нощем, жената се беше побъркала, търпях, търпях, накрая й казах какво се случва в действителност, защото тя също намесваше висши сили. И аз се превърнах в "противна" естествено, но се чувствах много по-добре. Точно там е било, в края на 80-те.

# 572
  • При елфите ...
Попаднах случайно на материал за майчината / родителската клетва, за това, че тя е най-тежката и винаги застига детето!  newsm78 Разговаряла съм с позната, която твърди същото от личен опит. Аз не вярвам на клетви и други такива заклинания, но разказът на моята позната и този материал ме накараха да се замисля!  newsm78

# 573
Извинявай за любопитството, но можеш ли да споделиш какво е расказала познатата ти  Peace

# 574
  • При елфите ...
Извинявай за любопитството, но можеш ли да споделиш какво е расказала познатата ти  Peace
Не мога да го разкажа, но майката на моята позната след спор и в момент на афект е проклела дъщеря си за нещо, което след години се е случило на дъщеря й. На спора не съм била свидетел, но на това какво се случи на моята позната, да!

# 575
  • София
Попаднах случайно на материал за майчината / родителската клетва, за това, че тя е най-тежката и винаги застига детето!  newsm78 Разговаряла съм с позната, която твърди същото от личен опит. Аз не вярвам на клетви и други такива заклинания, но разказът на моята позната и този материал ме накараха да се замисля!  newsm78
За мен са глупости на търкалета.

# 576
 За мен не са.

# 577
  • При елфите ...
В друга ситуация и аз бих казала, че това са глупости, но в случая е много странно съвпадението на ситуацията, в която е моята позната и в, която е била майка й преди години. Затова "червейчето" на съмнението ме гризе и затова го коментирам!  newsm78

# 578
  • София
В друга ситуация и аз бих казала, че това са глупости, но в случая е много странно съвпадението на ситуацията, в която е моята позната и в, която е била майка й преди години. Затова "червейчето" на съмнението ме гризе и затова го коментирам!  newsm78
Аз знам и обратен случай. Така че...50/50...т.е. средната статистическа вероятност да се случи или не.

# 579
Хайде кажи за какво става въпрос? Щерката обвинява майка си преди години, тя изнервена я проклина да й се случи точно това, че да не говори така повече, то и се случва и сега майката  е доволна. Дано е удовлетворена жената. Само, че е факт, че каквито родителите такива и децата, та живеят по някакъв модел и нищо чудно проклятието да се сбъдне.

# 580
  • София
Хайде кажи за какво става въпрос? Щерката обвинява майка си преди години, тя изнервена я проклина да й се случи точно това, че да не говори така повече, то и се случва и сега майката  е доволна. Дано е удовлетворена жената. Само, че е факт, че каквито родителите такива и децата, та живеят по някакъв модел и нищо чудно проклятието да се сбъдне.
Много добро разсъждение. Peace

# 581
  • При елфите ...
В случая не мисля, че има нещо общо с модела на семейството и поведението на родителите.
Преди години майката е имала ангажименти към друг човек в семейството, за които дъщерята е смятала, че майка й не ги изпълнява добре. След като е упрекнала майка си за това, майка й и "пожелава" да й се случи същото, за да я види как точно тя ще се справи в такава ситуация. И това наистина се случва, дъщерята изпада в същата ситуация! Не вярвам майка й да е доволна от това, възможно е даже да не помни какво е казала, но дъщеря й е убедена, че майчиното й "проклятие" я е застигнало.

# 582
В случая не мисля, че има нещо общо с модела на семейството и поведението на родителите.
Преди години майката е имала ангажименти към друг човек в семейството, за които дъщерята е смятала, че майка й не ги изпълнява добре. След като е упрекнала майка си за това, майка й и "пожелава" да й се случи същото, за да я види как точно тя ще се справи в такава ситуация. И това наистина се случва, дъщерята изпада в същата ситуация! Не вярвам майка й да е доволна от това, възможно е даже да не помни какво е казала, но дъщеря й е убедена, че майчиното й "проклятие" я е застигнало.
Ами точно това което предположих е станало. Не виждам обаче защо се тревожи, ето начин да докаже, че е била права, да покаже как ще се справя със ситуацията и ще изпълни задълженията си добре. Няма защо да се вкарва във филми с проклятия.

# 583
  • При елфите ...
Ами точно това което предположих е станало. Не виждам обаче защо се тревожи, ето начин да докаже, че е била права, да покаже как ще се справя със ситуацията и ще изпълни задълженията си добре. Няма защо да се вкарва във филми с проклятия.
Моята позната за себе си е решила какво да мисли, опитах се да й кажа, че твърде възможно е да е нелепо съвпадение, но... По-скоро случката даде на мен материал за мислене!  newsm78

# 584
Моята историйка не е много интересна, но все пак...Преди няколко дни сънувах магазин за тапети, 1 от които беше много гаден-как мечка хваща сьомга. Два дни по късно минахме покрай същия магазин и аз го познах от съня си. Аз съм отскоро в този град, не го познавам още. Влязохме и вътре си беше тапета, за който разказах. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт