Беше ми приятно да се запозная и на живо с вас и прекрасните бебчета! Искам да ви се извиня, че не успях да кажа чао на всички. Имахме намерение да се разходим за кратко и да се върнем в кафето, но не успяхме. Също така не успях да си поговоря с всички, както ми се искаше, но при толкова много момичета и бебета и аз се обърках на кого по-напред да обърна внимание. Прекрасни сладкишчета са нашите бебчета-всичките!
Много ми харесаха малката Далия-толкова усмихната и сладка, Емо-колко е спокоен, пухкавата Радина, Андрей, който беше като шило
, пухкавите бузки на Нико...и всики, всички бебенца-прекрасни са ни! Дени, много е тъжно да гледаш болно бебенце. Дано Нико се оправи бързо!
miu_miu много е сладък Филип. Според мен всяко бебенце само си показва от какво количество храна има нужда. Той е по-голямо бебе и има нужда от повече. Не се притеснявай

Кокетка, Валери, и аз имам проблем с приспиването. Винаги преди да заспи мрънка ужасно много и заспива само на ръце. А така не искам да го свиквам да заспива на ръце.
Krasuna, честит рожден ден на Иван! Да е здравичък и да расте много щастлив!
. Сама посещавам бебешките срещи
Засега съм решила да учи в едно от двете училища до 4 клас, а от 5 клас да я преместя в Руския лицей, но въпроса е сега какво да правим
И за двете училища отзивите за учителките , поемащи първите класове са добри. Ивайла иска в далечното, защото там ще познава повече деца, а и най-близката й приятелка ще бъдат в един клас 

Да ти е жив и здрав. Много успехи и да расте щастлив. Радвайте се един на друг.
С нетърпение вече я чакам тази почивка,не че много ще си починем с малката,която не понася и слънчев лъч да я погали, но пък ми е тръпка, че ще сме си тримата и това ще е първото море на малкото зверче.Та в тази връзка
Не че се обвинявам, но Емо продължава да пие по около 80-90 мл мляко на хранене, яде когато си иска и нямаме нито едно хранене, което да се е всеки ден в един и същи час, да не говорим, че през деня яде много малко и нарядко, пък нощем си сучеееее... как да броя колко пъти суче нощем, като първо той си суче нон-стоп, второ аз заспивам и дори като спре да суче, не разбирам. Абе въобще нашето хранене и захранване не се подчинява на никакви, ами никакви правила.