Отговори
# 165

Ооооо, рони!   bouquet

# 166
Едва във вторник са започбали да казват, че Анелия има някакво подобрение.От вчера са й намалили инжекциите и инхалациите.Преди това все "огнище" и други такива епитети са използвали за да опишат състоянието на дробовете й.Надявам се днес да са им казали кога ще ги изпишат.Иначе Анито била жизнена и весела, след миналата седмица, когато един ден е била много зле обезводнена и е била на системи.Ще пиша пак, когато се чуя с Десито.Тя  ви праща много поздрави и много се радва , че питате за тях.
Jiema не успявам да си почина повечко, вкарах малко повечко лежане, но пак не е това, което трябва да е.Просто няма как всичко да прехвърля на мъжо.Надявам се всичко да е наред  Rolling Eyes Praynig

# 167
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Мади и Ники!!!
Честит Рожден Ден и на Вики!!!
Много здраве и забави  Hug Hug Hug

Стискаме палчета за Анито  Hug

# 168
  • Там където има любов
Благодаря на всички за прекрасните поздрави  Hug
Днес цял ден Вики беше толкова превъзбуден чак непоносим, но пък определено имаше самочувствието на рожденник особенно след възможността да почерпи в яслата. Снимки ще кача в неделя или понеделник когато събера повечко качествен материал  Crazy

# 169
Изписали са Анито  Party

# 170
  • Там където има любов
Party Party Party Страхотна новина. Дано не преживява повече тези кошмари  Praynig
Благодаря и на вестителката за добрите новини   bouquet

# 171
Най-после!!! Миличките, да не им се случва повече да се срещат с болничната обстановка!  Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Браво, дано повече не им се налага да посещават и да лежат по болници.

# 173
  • София
Много хубави новини за Анито  Simple Smile Дано всичко вече е зад гърба им и занапред да нямат такива болнични посещения.  Hug
Всички болнички да се похвалят вече, че са здравички и да се радват на хубавото слънце. Приятни почивни дни   bouquet

# 174
Браво за хубавите новини за Ането. Много се радвам.

Ние пак сме болни. Този път каката. От снощи е с висока темп., кято не спада под 38 и стига до 39.2. Не спахме цяла нощ. Гърлото й  ужасно червено и ако и утре продължи тази висока темп., ще пие АБ. Писна ми. Зададе ли се уикенд ние пак сме болни. Никакви планове не мога да си направя.
Ех, оплаках ви се. Моля да ме извините.

# 175
Здравейте дружинка! Heart Eyes
Минавам набързо да благодаря за поздравите и положителната енергия, изпращана към нас през последните 2 седмици, помогнаха ни! Heart Eyes
Тоолкова е хубаво вкъщи, само дето не мога да си организирам заниманията още. Засега съм зарязала всичко и съм се отдала на децата. Сашко ми се вижда пораснал  Blush, може би защото косата му е станала много голяма докато ни нямаше.  Crazy Около мен е Бейрут  Mr. Green, личи си, че не е имало жена в къщата толкова време. Laughing Изпуснах един изпит и една поправка, но и това ще оправя по-натам.
Анито е стабилизирана, голям кошмар изживях с нея този път. Лекарите в отделението я познаха (от престоя ни преди 3 месеца  Tired), но този път положението беше доста по-зле, а по-лошото беше че освен "текущото" й състояние, в болницата 2 пъти подлепихме и "чужди" вируси и работата стана съвсем мътна и кървава, след 2 пъти подобрение и рязко влошаване след това оревах света... особено след обезводняването, когато сутринта не можах да си вдигна на крака детенцето, сякаш беше от пластелин. Confused Лекарите използваха разни епитети, които на моменти не знам как не ме довършиха, един път ми казаха, че "гаснела", което аз свързвам с нещо съвсем друго и направо ... после сравняваха звуците в гърдичките й с "оркестър", с "Берковската духова музика"  ooooh!, лошото беше, че това аз го чувах даже и без слушалка, а през нощта не спях, защото дишането й беше толкова учестено, че изобщо не знам как се справяха изобщо дробчетата й. Sad Но бързо "изтрезнях", когато един ден приеха в отделението, в стаята до нас, болно от пневмония детенце, но с детска церебрална парализа. Всякакви лиготии ми излязоха от главата и се мобилизирах. Confused
Прочетох по диагонал какво сте писали, затова ще пиша по темите когато имам време за по-обстоен преглед. Сега исках само да се появя да кажа, че сме си вкъщи и сме добре. Praynig
И още един път благодаря!   bouquet

На всички рожденици и други с хубави поводи, които пропуснах - ЧЕСТИТО!
Здравето, щастието и добрият късмет да са винаги с вас!
newsm51

ma_lolo,  Confused Пращам ви много оздравителни прегръдки, както и на всеки, който има нужда от такива! Praynig Hug Hug Hug

# 176
Ох, Деси, всичко ми се стегна в гърдите, докато ти четях поста.  Sad Толкова се радвам, че вече сте си вкъщи!  Hug Изпити се взимат, Бейрут ще се подреди....  bouquet
ma_lolo, пожелавам ви бързо да оздравява Йоана! Дано да се разминете с тежки лекарства.  Hug

# 177
Понеже днес не видях малки рожденици, ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ! Честит най-голям (според моите разбирания) женски празник!
Честит рожден ден, Жи!  Страхотен ден да се родиш си си избрала!   bouquet
Деска, и в Бейрут живеят хора.  Simple Smile Прекрасно е, че сте си си заедно вече!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
МаЛоло, бързичко оправяне и дано с кака Йоанче да приключи вашата болестна серия.

# 178
Честит Рожден Ден на всички малки рожденичета - Яна и Йоана на Жабче,  Пресиана на sisely,  Христо на Kambichka и Мелита на Slyn4o! Последните не съм ги срещала отдавна в темата, но ако се появят - да им е честит празникът! Пожелавам на малките мартенчета да бъдат послушни и засмяни! Нека здравето да им е най-добрия приятел!  newsm59

# 179
Честит рожден ден на Яна и Йоана, както и на Преси на Сисли! Много здраве, весели игри и усмивки!

Деска, много целувки на моята любимка.

Чести имен ден на Габи на Емили (ако все още ни чете)
Малка почерпка за имения ден на моята Габи.

Общи условия

Активация на акаунт