Отговори
# 420
  • София
Привееет!
Голямо мъртвило тук, много бързо ви прочетох. Crossing Arms
Аз съм безкрайно уморена, но като че ли - повече щастлива.
На активните и не-толкова активни фейсъри им е ясно защо: на 1-ви се върнах от Рим, бяхме 3 пълни дни там, с колеги, счупихме се от ходене, повечето места видяхме, очарована съм.
Децата са добре, растат, хитреят, татко им ги е водил на един много хубав - ДВОЕН Party рожден ден Flutter - Ивка да не се скатава, ами да се отчете, подобаващо. Peace

Искам да честитя рождения ден на Фия - фурия, на която желая успешен старт на деЦката и все така да не спира да командва! Laughing, на Ели на Айла  bouquet, и имените дни на Бобковци и Борянки - Абрикотинка, на твоята кукличка специални целувки да предадеш (знам, че четеш! Heart Eyes), на Енигма - също, благодаря за поздравите от Саши-Мишевото парти Mr. Green, връщам ти целувките. Heart Eyes

Бен, бързо да ти оздравява Далинка, и никакви болести повече да не я застигат. Миличката. Rolling Eyes

рони, и теб бързо да оправя "родния" софийски смог, покажи и тук новата пЛическа на МаЛия. Flutter

Jiema, страхотни братче и сестриче, много цветни и зареждащи снимки, Гери си ми е слабост открай време! Heart Eyes

ЗачЕзналите по трасето да се обадят с 2 реда как са, че ги мислим. Naughty

# 421
Jiema, и ние организираме кръщене на Вики-на 9 юни. Нищо не са казали за питка, и от кръщенето на Габи не помня питка. Явно във всеки регион е различен ритуала. При нас на излизане от църквата се почерпихме с бонбони. Rolling Eyes

# 422
  • София
Питка и вино задължително се носи в църквата. И нещо да почерпите гостите - пак там, бонбони е достатъчно. На нас искаха освен това сапун, кърпа за свещеника и олио.
Ако се сетите - занесете нещо, да ви осветят - домашни икони, кръстче, монети, ако някой и подари за късмет.
Другото, което не бива в никой случай да забравяте са фотоапарата и доброто настроение. Mr. Green

# 423
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug
Сапун, олио и кърпа за църквата ни искат и на нас. Също и китката, която ще използват, но друго не са написали, а списъчето е доста подробно. Но ще взема да мина пак да попитам.

# 424
Здравейте банда. И аз се позагубих в последните 2 седмици, но пък ви следях редовно.
Да разкажа за нашето скоро минало - на 22.04 кръщене на Калина. Всичко мина много хубаво. Калина беше спокойна и щастлива. С голям интерес следеше какво я кара попа да прави и не се разплака въобще. Попа я изкъпа цялата, а тя гък не каза.
По повод на погачите - и в нашето листче за необходими неща не я пишеше, но ние занесохне 2 погачи. Едната я оставихме там в църквата, а другата си я взехме за нас, за почерпка. Виното също го оставихме за църквата. Надчвам се скоро и снимки да ви покажа. Не са много хубави, ама вече спрях да се ядосвам. Оставихме един братовчед да снима в църквата и всички снимки са тъмни, в гръб и отдалеко.
Jiema , хубаво кръщене ви пожелавам и после  да разказваш.
very nice , хубаво кръщене и на вас. Въпреки че имат още време до вашето емоцията е голяма. Аз много се вълнувах.
Калина вече цял месец не е ходила на ясла. От 2 седм. в яслата има нон стоп нова карантина - върлува скарлатина и в групата не приемат деца, които не са били в контакт с децата, като нас. Голям зор виждаме с гледането й, защото всички сме на работа.
Олче, много са хубави снимките от Рим.

# 425
  • Бургас
ma_lolo, Честито ви християнче  Heart Eyes Браво на Калина.  Hug

Jiema, very, хубави кръщенета ви пожелавам!

Ние още не сме избрали датата.  Blush

Олче, завид  Mr. Green така ми се ходи някъде  Blush

Честит рожден ден на патерички на Елена на Айла  Heart Eyes Да е много здравичка и да слуша  Heart Eyes Heart Eyes

рони, пропуснала съм новата пЛическата  Heart Eyes

Да ви попитам, че съм много завеяна, кога подаваме документи за детските, този месец ли е?

Дано има доволни от класиранията за ДГ  Hug Нашето е на 10 другата седмица.

Далинка взе много да плаче, вечер като се приспиваме, последния път като отидохме, дори се върна при мен с рев  Confused Confused Даже си мислех в дните, които се налага да я вземам по-късно и остава сама последна да не я пускам на ясла  Rolling Eyes

maimunka, дано големия герой е добре и ходите само на преглед  Hug

# 426
Честит имен ден на Гери! Много здравичка и все така прекрасно усмхнато детство да изживява!  Хубав двоен празник днес да си имате, Жиема!

bouquet
Честито и благословено християнче да бъде и Калина!   bouquet (това с карантинните истории е много странно, да не говорим, че и тези скарлатинени бацили си живеят в помещенията  Confused)
Пак да ходите, Олче!  Grinning
Малко нови снимки, кой с коса, кой с шапка ... http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.27119717 Grinning

# 427
Джиема, честит имен ден и кръщение на Гери! Да е здрава и благословена!

ma_lolo, честито ви християнче.

Аз съм маниачка на снимки и затова съм си ангажирала фотограф. Аз ще снимам само в ресторанта.

Ще вземем значи и ние 2 погачи. Свекито прави страхотни. Давайте още подробности по ритуала, ако се сетите.

Правиха на Габи нова сесия снимки за магазин за детски дрехи, снимаха ги на една яхта. Беше страхотно. Като излязат всички, ще пусна линк.

Вчера изкарахме страхотен Гергьовден на вилата. Беше супер весело с приятели и без деца Blush

# 428
  • София
Честит рожден ден на бате Вели!!!   ura  Tada
Да бъде здрав, все така усмихнат грижовен батко, с късмет в живота! Много радост да ви носи, Олче
bouquet

Вери, Рони, благодаря ви за поздравите за моето момиче.  Hug
Нещо ми е малко минорно тия дни, като се поотърся ще пусна снимчици.
Ще помоля пак за малко палцестис на тема очен преглед на малката ми госпожица.  Praynig

# 429
  • София
Jiema, много благодаря за честитката! Hug
Имаш стиснатите ми палци и не само днес, бързо да излизаш от дупката. Naughty
Честит имен ден на Гери Embarassed, честито и християнство, да е щастлива, здрава, закриляна, да си върви по пътя и само хубави неща и хора да среща по него!  bouquet

ma_lolo, честито и на Калина! Само хубави неща и за нея, никога да не губи своя Ангел-пазител. Heart Eyes
Значи чакаме снимки от 2 повода. Blush

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:55 от ღолчеღ

# 430
Честит рожден ден на Вели! Да е жив и здрав и само радост да ви носи!

# 431
ღолчеღ , да ти е жив и здрав баткото и много много да те радва!

Аз вече нямам търпение да родя, а и бебчо е угоен достатъчно. Водите ми не са много, но още пия хапчета за задържане, а вече искам да ги спирам...но слушам док, какво да се прави  Blush

С малкия бях една от първите родили /на 02.04./ в нашата темичка, а сега в майската терминът ми е последен и благородно завиждам на майчетета, които вече си гушкат бебчовците  Heart Eyes

# 432
Честит рожден ден на Вели и от нас! Да расте здрав и силен, да се обичат с малката Ени и да се радва на много приятелчета!

# 433
Happy Birthday na Veli! Da e zdrav, umen i mnogo palavo i shtastlivo detstvo mu jelaya!
Jiema  Praynig i za vas vsi4ko 6te e nared shte vidi6 Hug
IoIo malko ostana 6te stiskam palci da ima6 leko i bezproblemno rajdane kakto i edno zdravo i puhkavko beb4e  Hug ime imate li?

Sory za latinicata, no ne6to ne mi raboti kirilicata ot bg-mamma brauzara   bouquet

# 434
Олче, честит рожден ден на слънчевия лъч - бате Вели. Да расте много здраво, умно и щастливо дете.

Jiema, честито ти христианче. Имаш много силно стиснати палци от нас.

Io_io, малко остана, съвсем си на финала. Дръж ни в течение.

Ето малко снимки от нашето кръщене:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.431370456875626.106282. … &l=6e0fc7b436

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 22:33 от ma_lolo

Общи условия

Активация на акаунт