На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, редовно Ви чета и бих искала да се включа и аз в темата, ако приемате нови попълнения.
На 37 години съм и вече имам една 9 годишна госпожица, но от година и половина работим за второ.
Надявам се общуването с вас да ми е на късмет.
Такъв пожелавам на всички.

# 16
Добре дошли на Титка Бандитка, miryam b. и мама Пенка, желая ви скорошни двучертичкови тестчета  Hug

# 17
здравейте,благодаря че сте ме записали на 1-ва страничка-дано е на късмет!

# 18
Момичета, поздравления! Темичката е страхотна, надявам се за ме приемете! На 35 съм вече, в очакване на  EFP, но за съжаление до сега без успех. До момента всичките ни изследвания са добри, може би ще се наложи диагностична лапароскопия.
Фики, може ли да споделиш освен вечерната иглика, какво друго ти предписа доки за по-обилна ЦС и забелязваш ли промяна след приема. Моят доктор не е споменавал за нещо подобно, но си мисля, че няма да е зле да улесним малко fertilization

# 19
Ехааааа Grinning и аз съм записана HugБлагодаря! А дано на другата темичка да съм се прехвърлила в графа: Бремелинки Praynig Praynig Praynig
Целувам ви и ви прегръщам Hug

# 20
Записвам се и в новата темичка - да ви чета. Надявам се скоро и аз да видя двете чертички, въпреки че май ще почакам ... изследвам хормони тези дни и не е ясно какво ще покажат. Успех на всички бъдещи мами и на тези, които чакат да станат такива.   bouquet Hug

# 21
Привет, момичета!  Hug
Извинявайте, че не писах, но бяхме на път (новата ми докторка е в друг град) и писах от компа на щерката, а той няма кирилица и ми беше много трудно да пиша.
И така - малко се поуспокоих. Доки видя  един ембрион, тупкащо сърчице и каза, че засега се развива добре. Изписа ми Дуфастон ( за всеки случай, макар че прогестерона ми беше добър), но-шпа и да продължавам фолиевата киселина. При предишния преглед ми беше взела влагалищен секрет и се оказа, че имам стафилококи и ми изписа полижинакс (след направена антибиограма), та сега си слагам и тези таблетки. Добре съм, малко ми се гади, чувствам се уморена, от време на време притеснена, като вървя по-бързо малко ме боли корема.
Кой каза, че си е счупил термометъра? Това е на късмет! Аз моя го счупих точно в най-важния момент -около дните, когато очаквах дали ще дойде лелята или не. Желая на всички късмет!  Hug
И не забравяйте да бебеправите, дори когато си мислите, че за този месец вече няма смисъл!

# 22
Блонди, благодаря за новата темичка, дано да ни е на късмет! Дано се напълни с мнооого желани двучертичкови тестчета! Блонди, може ли и мен да ме включиш в списъчето!
Титка Бандитка, Пи_пи, мама Пенка добре дошли и дано много да не се задържате тук!
Фортуна, браво за хубавите новини!

# 23
Честита нова тема на всички!
БОНДИ поздравление за нейното оформяне!
На всички пожелавам късмет и много положителни тестчета.
Добре дошли на новите момичета.

Изчетох всичко, което бе изписано относно амниоцентезата и реших да се включа.Аз родих на 36г. второто си дете.Резултатът ми от БХС за риск на болеста Даун бе 124.Реших да направя амниоцентеза.Направих е във ВМИ Пловдив.Постъпих за няколко дни в болницата.
Тя доказа,че ще си имам здраво момченце.Мисля,че решението относно подлагането на тази манипулация  е въпрос на личен избор.

Стискам палци на БЛОНДИ  и КАШПИЧКА и вярвам,че всичко ще бъде наред при вас.

# 24
  • София
Блонди, чудесна тема!  Hug Hug Hug
Аз тук се вписам да ви хвърлям по едно око, наборки...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 25
добро утро,днес мерих Т-беше 37 newsm78,а днес ми е 16-ти ден smile3506моя мъж още е тук и днес пак  luvbed,и всяка следваща сутрин ще меря-какво трябва да стане-да се задържи температурата над 37-ли??

# 26
Добре дошли на pi_pi и бялото пате, късмет, момичета  Hug

Ася, по принцип трябва да се задържи над 37°, да, но всъщност е по-важно да гледаш разликите в единиците, защото има и бременности с 36 и нещо.

kup74, благодаря ти за споделеното за амниото  Hug Аз съм сега в четвъртък  Confused Дойдоха ми и резултатите, ама пак не ми се изясни кой знае колко картинката. За тризомия 18 го дава 1:43000, но за Даун възрастовия гледат (220) и го считат за висок риск. Абе, отивам, решено е  bowuu

Чакам Кашпичка да се появи и да разкаже  Simple Smile

Фортуна, но-шпа в каква доза ти е изписан? И защо?

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 10:28 от Блонди

# 27
Блонди, благодаря за новата темичка!  bouquetЧудесно си я оформила. И аз си пожелавам докато дойде време за следващата темичка да съм се изместила в по-горната табличка на бремелинките.
 Hug Hug Hug

# 28
  • София
Привет и от мен! Скоро не се бях навъртала из форума, но днес ми се освободи малко време. Надявам се и аз до края на темичката да се прехвърля към другата графа, но Божа работа... Благодаря, че сте ме записали и мен в списъка, дано всички имаме късмет!  Hug
Блонди, стискам палци изследването да мине максимално леко и всичко да е ОК. Simple Smile

# 29
БЛОНДИ-благодаря-продължавам да меря,успех с амниото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт