Честита Баба Марта!/на патерички/

Честит национален празник!

Много съм назад в темата,но просто блокирах вече тотално.Краси вече две седмици се влачи с тея сополи,само се дави,вчера цял ден е повръщал.На АБ е вече два дни да видим дали ще помогне.Няма хрипове,чисто му е гърлото,а така се дъни,че ми спира сърцето вече.

Днес сме на помен на свекъра ми и хептен кофти става.Много ми е изнервено,защото всичко напоследък на опаки върви.Мим и той се нерви и става манджа с грозде вкъщи.Така се надявах да се затопли и да излизаме,но уви за цяла седмица само 1 път,защото през останалото време или беше студено или духаше кофти и да си призная не смеех да изкарам детето с тези сополи да не станат повече.Зъбките са добре избили 4 и сега чакаме 5 и 6,но като гледам ще е още по-кошмарно избиването.
Връщам се да видя как сет били цяла седмица.Хеленче
Много ми липсвате,но както казах преди няколко дни не ми се иска да ви товаря,защото много стана напоследък.Пускам кафе,че гледам няма
И моя цикъл е като на приятелката ти (е вярно, сега е по-лек, но пак боли). Имала съм моменти, в които мога да припадна от болка, ужасно е, ставаш неадекватен направо.
Саша не е стъпвала така. Ще видим как ще проходи. Вече се изправя самичка по дивани и табуретки и много й харесва

то хубаво ама нашето не скърца 

.Иначе съм чела,че може да се търси консултация ако след прохождането детето продължава да стъпва на пръсти