Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  Привет  мили  мами Simple Smile
  Ичка честит  празник   bouquet
baby ledy благодаря   за  съвета   ще  пробвам  обезателно
 Ние  преди  малко  бяхме  на   разходка  ,  но  заваля   и  трябваше   да се приберем  Twisted Evil,
прочетох    ,  че  обсъждате  козметика   за  лятото  ,  тук  при мен сланцето   с  доста силно ...,  нашата педиатърка  ни  препоръча  Мустела или  на  Авент .....  но  все още  не съм пробвала ...
  Лек   ден  на  всички  bouquet

# 601
Привет, дами!
Днес е отново един страхотен ден! Слънчево и топло, само за разходки!
Ваче, много хора ми го казват това, не мога да се изказвам правилно!  Mr. Green
Благодаря ви, за съветите, пробвах някои методи, но не иска и това си е! Консултирах се с педи и утре сме на изследвания на стомашната дейност и храносмилателната система. Колкото до сухата уста, оказа се, че на детето му има нещо и трябва да се вземат мерки.  Praynig Моля се всичко да се оправи по-бързо!
Веднага щом ви писах за пюретата проверих съдържанието, да няма наличие на захар, но дали просто плодовете не ги слагат по-узрели, все пак като са по-узрели са много по-сладки!
Ние имаме много голям обрив около половите атрибути! Проблема е, че тези пъпки са доста големи и те го сърбят, някои направо са кърваво червени. Започнах да го мажа с едно кремче - Джин Джира, засега не виждам ефект, но се надявам обрива да отихне! От няколко дни на Лора и къркори много коремчето, което малко ме притеснява, защото това доказва, че е гладна а отказва храната. Пробвах на пръст да и дам храната, яде малко, колкото да не е без хич, но след това веднага повърна. В повърнатото имаше и жлъчен сок, според педи трябва да отидем на изследвания и да видим какво става!
Лек ден, дами!  Peace
Ичка   Честит празник!   bouquet baloni

# 602
Ичка страхотни празници!   bouquet.Хоупфул, представям си какво сте преживели, Praynig Бързо да се възстанови милото  Hug.На всички ,много слънчеви дни ви желая.Clar Надявам се да не е нещо сериозно и да се вземат мерки.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 15:52 от yyanita

# 603
Привет.
Ичка, честита годишнина. Много дълъг и щастлив семеен живот. Честит рожден ден и на мъжа ти. Много да те радва и да се обичате много много много   bouquet

Ани, и аз искам повече инфо за малиновото масло. (ако не си го дала вече, сега чета постовете от днес  Hug ) Става ли и за плажа или за там да търся нещо друго? И като фен на ДМ знаеш ли нещо за тяхната козметика. Някъде четох, че била доста добра. (Ире  Hug)

Пеперудке, Йоана е с тен на лицето също. Днес й облякох една бяла блуза след разходката и направо си е почерняла. За сега мажа само с Бочко, но миналото лято хвана тен с него, а аз не искам да чернее още.

Съншайн, много кофти случка. Сиренето можеш да го даваш с плода, ако бебо го яде така. Иначе ако правиш примерно спаначена супа със сирене вътре става много хубава. Също и в зеленчукови пюрета можеш да добавяш. Аз й пека картофи на фурна, после слагам копър и сиренце и стават много вкусни.

Клар, късмет с изследванията и бързо да се оправя Лора.

# 604
                                       Привет, колежки и колега. Laughing

Ичка, честити празници.Здраве на МТ, и безкрайно семейно щастие ви желая.   bouquet

Колкото до сухата уста, оказа се, че на детето му има нещо и трябва да се вземат мерки.  
Как така се оказа, че му има нещо? newsm78Водихте я на лекар или...?Добре сте решили да я водите на лекар Лора, струва ми се, че не е нормално това с храната.
Пюретата е нормално да са сладки.Избират се плодове от сладки сортове и добре узрели. Peace

Хоупфул, лоша работа.Бързо ще му мине на детенце, ама що да е...Нали и ние потрошихме нашата мацка, та ми е ясно как се чувствате.То май нас повече ни боли, отколкото тях.Бързо оздравяване. Hug

Ире, аз писах вече-Мустела за нас.Аз съм и фен, всички измиващи продукти са ни на тази марка, ползвам и едно кремче за дупе-супер е.Твоя мъж за риба, а? Mr. GreenЖивуркат си мъжете, не са като нас.Моя и той си направи вече планове с брат ми как ще ходят за риба на яхта, барбекюто приготвиха, бирите... ooooh!А дъщеря му кой ще я гледа да видим, че и аз като си бия сопата из Варна... Mr. Green Mr. Green

Рексдалия, и Даниела така си тежи на мястото.Дупка ще пробие на земята с дупето си.Научила се е да подскача на гъзето си и така се придвижва.Трябва да и направя клип да се посмеете.Мама каза, че и брат ми така се движел.

Ваче, как се справи Саша вчера?

# 605
Здравейте!
Еййй много е хубаво като е топло и си навън! Laughing
Следя и аз с интерес за слънцезащитните,защото нямам никаква идея какво да взема.Аз никога досега не съм ползвала такива,защото не изгарям все пак съм от морето Wink,но Самуела е сртащно бяла и много се страхувам как ще я караме лятото.
ichkata83:Честито и за двата повода!Все така да се обичате с мъжа ти,прекрасно семейство сте! Hug
Ирето:Да ние намалихме кърменията,даже до минимум,само вечер се кърмим.Може и да си права и това да е причината да иска залъгалка,не бях се сетила1 Peace
hopeful_sunshine:Миличките вие,какво сте преживяли!Много
Сирене може във всичко да слагаш според мен,освен в плодови звучи ми кофти Laughing
clar:Дано не е сериозен вашия проблем,но с тези симптоми..добре,че вече сте се обърнали към лекар.Не мисля,че ние можем да помогнем,звучи ми все едно детенце е гладно,но има проблем!Стискам ви палци! Hug
Аз пак с един въпрос Embarassed.Как е правилно да се държи бебче като иска да върви под мишниците или за ръчичките вдигнати нагоре?
Хубав ден!

# 606
Волна пеперудка, обадих се на док. и той дойде, преслуша я, и каза, че се усещат някои усложнения, които са причина може би за този наш проблем с храненето. Силното къркорене го потвърждава! Аз чакам обаждане от него, защото каза, че ще провери за тези симптоми, и се моля да е просто временен проблем, който лесно и бързо ще се оправи! Преди малко преобух Лорка и изпражнението и беше жълтеникаво-зелено, на места имаше и малко кръв. Много се притеснявам!

# 607
Пеперудка, вярно че беше похвалила Мустелата, сега като каза се сетих Mr. Green Май добре ме е напекло слънцето Mr. Green И Иво е зачервил бузаците Heart Eyes Аз на ММ съм му намислила довечера шопинг изтезание, за да си заслужи рибарския ден Twisted Evil

Самиимами, под мишниците Peace На мен ми е по-удобно когато моите ръце са отпред, минават пред рамото.

Хоупфул, навсякъде можеш да го слагаш сиренето, да ти кажа на мен и на филия със сладко ми върви Mr. Green В месните май не е ок, защото калцият пречел на усвояването на желязото. А колко е максималната дневна доза сирене за бебе не знам, може да питаш в тази тема Peace

# 608
  • Sofia
Здравейте, ние пак по обиколки цял следобед. Пуснахме малчото в Музикалната градинка пред Народния театър, скъса се от смях това дете! Но пък забравихме да го снимаме...

Ичка, честит празник! Много да сте щастливи и голямо, задружно семейство да си имате!

Съншайн, кофтиии, но ще мине! Дано не го сърби. Щерката в яслата си счупи и двете кости на предмишницата по подобен начин - падна от едно меко люлеещо се куче, високо макс. 25-30 см.  ooooh! Не я е сърбяло, първите дни й беше неудобно с гипс, към края на месеца почти забрави и искаше да виси по разни лостове  Laughing

Пеперудо, ненапътувахте се вие!  Simple Smile Кеф голям!

Тези колани за прохождане са отврат. Едно време ми бяха пробутали такива и от немай къде ги пробвах на каката - хем като животно изглежда, хем няма нито тя опора, нито аз. И в крайна сметка ходенето се учи с опит и родителска подкрепа, не с превенция от падане.

# 609
Здравейте! Hug
Ичка-Честит рожденик и Честита годишнина от сватбата ,мила!Бъдете живи и здрави и се обичайте силно!Весел празник!  bouquet Hug
Чин-бъдете силни със Слав,трудно е не само за него и за теб знам,но,все пак е родител,а и на вас се надяват и разчитат!Дано се възтанови човека и още дълги години се радва на вас и Нико!  Praynig Hug
Хоулпфуче- ooooh! дано бързичко се възтанови мъниче,предтавям си какво сте изживели! Praynig Hug
Клар-Добре дошла!За съжаление ,аз немога да помогна със съвет за бебка,дано не е нищо сериозно и всичко премине,желая ви го от сърце и стискам палци! Praynig Hug
Нинка -добре завърнала се! Simple Smile

Ще следя и аз с интерес темата за слънцезащитните лосиони.Алекс 4,5, дни беше с доста червени бузки,може би слънцето и вятъра в съчетание Rolling Eyes хем не съм я излагала директно на слънце, а и мазах със едно кремче за всички сезони уж. Като Пеперудка за сега  съм се ориентирала към Мустела,като марка!Много съм доволна от всичките им продукти. Simple Smile
Идната седмица мислим да сложим обички на Алекс ,та в тази връзка ,
дали не е още рано ? Rolling Eyes Мамите на момиченца ,вие сложихте ли вече обички?
И още нещо за глутена знам ,че е коментирано доста пъти ,но все пак аз да си питам Embarassed
Стигнахме вече до цяла порция овесена каша ,сега смятам да въведа първо пшеницата малко не е в реда ,както трябва ,но ще добавям пак по малко в безглутенова каша.И в тази връзка добре ли е да я въведа с каша от СПЕЛТА ?Също трябва ли, да има известно време пауза ,след въвеждането на овеса?И като се въвежда друг вид глутенови храни и се започва пак в минимални количества,какво става с въведеното количество досега?  Kога , мога да дам да опита риба и леща ,като цяло други нови продукти?...   Rolling Eyes

Айде много ми станаха питанията Joy ,ама такива неща са ми сега в главата...
 Hug За всички!

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 18:52 от @ALEKS@

# 610
Днес пак чудесна разходка си спретнахме Simple Smile
Деси, качих във фейса снимки с 2 от летните му шапки - понеже обсъждахме тая тема и реших да онагледя Wink

Алекс, и аз приключих с овеса и минах на Спелта/Динкел, защото пшеница не намерих. Така или иначе педи ми каза, че изобщо не е нужно да се минава през всичките видове зърна, а може да се почне директно пшеница, но в съвсем малки количества. Имай предвид, че спелтата е специален вид пшеница и съдържа по-малко глутен, така че спокойно може да си увеличаваш количеството и на периоди по-малки от седмица. Поне при мен засега няма проблем, а и като е ял цала порция овес, той все пак е свикнал на глутен. За паузата - глутен трябва да се дава поне месец всеки ден, за да се види дали има реакция - така знам аз. Аз не правих пауза. Само се чудя как все пак да въведа пшеница като няма безмлечни каши, нито бисквити...сигурно ще меся домашен хляб в крайна сметка. Но ако Алекс няма проблем с млякото, може да пробваш бисквити на Хип, които са с пшеница.

Хоупфул, добре, че основният екшън е минал. Желая скорошно и безпроблемно оздравяване на крачето! Hug

Клар, така както я описваш тази картинка с повръщане, неядене, изпражненията и притесненията на лекарите ми изглежда тревожна работата Confused, но дано да е нещо лесно за оправяне.  PraynigКакви изследвания правихте? Аз сигурно така щях да се притесня, че да пусна всякакъв вид изследвания Rolling Eyes

# 611
ИЧКА, влизам специално заради теб- бъдете много щастливи и задружни, а МТ- нека е здрав!

ВАЧЕ, какво стана вчера с голямото слънце?

ХОУПФУЛ, ужас, дано бързо забравите тези тревоги!

КЛАР, това, което пишеш също е ужасно, дано все пак не е толкова тревожно, колкото звучи Praynig

ЦВЕТИ, оздравя ли?

ЧИН, как си?

# 612
Привет на Всички!:)

Ичка, да ти е жив и здрав Рожденикът!  newsm59  Да бъдете винаги щастливи заедно и семейството ви да е една Вселена на Любовта!   bouquet

Хоупфул, дано бързо се възстанови Юнакът!  Hug   Praynig

За каишките за бебоци - според мен при някои помагат, при други - не. Има бебета, които искат неистово да ходят, когато още не са стабилни и тогава е от голяма помощ. За голямата щерка бях взела каишка, но я ползвах твърде малко - тя бързо проходи стабилно и нямаше нужда от много наведено тичане от моя страна. Пазя я каишката все още и ще видя дали ще ми влезе в употреба с Кали. Simple Smile
Ето нещо весело по отношение на каишките - наистина, ако имаш три наведнъж е трудно да ги гониш всичките .Simple Smile))))) Май тук са кучешки каишките? Simple Smile))

А ето и един интересен блог: Класация за най-лош родител, яко е! Simple Smile)))

http://gwendoline.blog.bg/zabavlenie/2011/02/15/klasaciia-za-nai … sh-roditel.686673

# 613
Хаха Аурора, тук с трите си е неизбежно май, че ако тръгнат в три различни посоки  ooooh!

Ето щом сме на тема шапки (Шуши  Hug)

Вчера две момиченца ни питаха какво е бебето, защото било с розова шапка и сини дрехи. Като разбраха, че е момиче се зачудиха как пък така съм го облякла в синьо. Бяха много сладки  Laughing

Ичка, ти как успя за един ден да излъскаш цялата къща? Аз съм до средата и докато свърша ще трябва да почвам отначало  ooooh!

Днес купихме буйки на КК и тоалета за рождения ден. Почват приготовленията  Crazy

# 614
Kлар мила   надявам  се  всичко   да бъде наред ..... и  те  разбирам  идеално  Никол   също   едвам и  отварам устата  в последните  няколко  дни яде пладови  млекца , бисквитки  , но в  момента които  види  лъжичката  да се  задава до  там  ooooh!  последната   седмица нищо  не иска   да погледне от пюре нито  домашно нито  готово  , а преди  хапваше поне  по малко .......венците  са и  доста  подути и  чакаме  още  зъбчета ,а и  е  доста не спокоина тази седмица .  А за  сиренцето аз  лично и   давам колкото  иска да папка  , поне  това  яде  без никакъв проблем.... лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт