Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
A, добре  Mr. Green

# 646
vivian не знам как ще процедират,но и вторият (дано не се стига до там) път ще бъде един ембрион или два ,ако не са с толкова добро качество. Може да ги размразяват по един, ако не става втория ... не знам и не искам да го мисля още. В България,ако имаш например 7 замразени и ще ти връщат два как процедират?

# 647
Нямам си на идея  Blush. Ние за фризер никога не сме имали и не съм чела по въпроса.Знам че замразяват на групи когато са повечко и така също и размразяват.Само ми беше любопитно при теб,не че ти го пожелавам.А и сега ти предстои бременност от пресен ембрион,и има за какво друго да мислиш  Hug.Снежковците да са послушни и кротки във фризера  Peace.

# 648
И аз прочетох нещо за групи по 3 ама не знам как е тук с това връщане на един ембрион.  newsm78  Мъжът ми каза,че в договора с клиниката пишело,че на 3тия път мога да кажа (ако има 2),че искам и двата . Аз това не съм го разбарала с тоя проклет холандски. Добре,че е мъжът ми да ме светва в подробностите.  Laughing Момичета откактто казах на мъжа ми,че прочетох статията за авокадото,че уж увеличавало шанса при инвитро, и постоянно ме кара да го ям. Вчера  Sick .... не мога да го преглътна тва чудо. Вие ядете ли?

# 649
И аз го четох това за авокадото. И си имам едно във хладилника, ама само го подминавам.  Не е лошо, аз много ги ядях по едно време. Можеш да си направиш гуакамоле.  Денис  пък и другите, по време на стимулацията имахте ли много цервикален мукус? При мен е много, знам че е от естрогена, но чувството ми е неприятно.

# 650
От стимулацията е, ама не е приятно. При мен чак много не знам, но имах. Тук има разни смеси за гуакамоле... бе трябва да измисля начин да го преглъщам.  Simple Smile

# 651
Душички,някоя от вас има ли някаква информация относно инвитро лаболаторията в Бургас?Искам да си пусна няколко изследвания докато съм по морето.

# 652
Душички,някоя от вас има ли някаква информация относно инвитро лаболаторията в Бургас?Искам да си пусна няколко изследвания докато съм по морето.
ZVEZDA * Незнам Embarassed дали ще ти е от помощ, но попитай в тази тема тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666086.0 а можеш да се свържеш и за по-точно инфо с  Margaritka Wink Много е учтива и любезна Peace и е от Русе, със сигурност ще има инфо и дано ти е от полза! Успех мила  Hug

# 653
Здравейте момичета,

Моята пункция е в сряда сутринта. Днеска в 10 вечерта си поставям овитрела. Естрогена ми около 4200  а броя на фоликулите  е следният : 13 с размери над 19 мм  и 2  с размери 16 мм. Това е  от мен. Едно малко въпросче, има ли шанс по - малките да порастнат и да съдържат зрели яйцеклетки?  Освен подуване и дискомфорт, по- сериозни оплаквания нямам.  Доста ми е нервно, но това вече са си мои психози.  Hug

Успех на всички в процедури!

# 654
  • София
Бананка, 13 фоликула ще са ти достатъчни Peace Peace
За подуването и дискомфорта, спазвай белтъчна диета и повече течности Peace
Нервите са при всички, не са твой психози, от хормоните е Peace Peace
Успех и стискам палци  bouquet  bouquet

# 655
ivankaka мисля,че и по-малките ще порастнат малко. На мен ми казаха по време на пункцията,че и там може да има яйцеклетки и даже да са по-добро качество от по-големите. Все пак по- големите очакват до сряда да са 20-21мм,значи по-малките могат да станат по 18-19мм. Леле ти с 4200 аз с 16000 естроген.  #Crazy. За многото течности и на мен само това ми повтаряха. Всичко ще е наред, но наисттина тази седмица ще ти е напрегната,първо пункция, после колко яйцеклетки има,после колко ще се уплодят,как ще се развиват....... Поне ще спиш по време на пункцията, аз още като затворя очи и това виждам ...... Confused Успех, стискам палци!!!

# 656
Авокадото е богато на омега-3 мастни киселини и Омега - 9, както и на много витамини ...с една дума мощен антиоксидант. Пробвала съм веднъж и  не мисля повече да пробвам - гадно е.
От година поемам Омега-3, а от няколко седмици наблягам на белтъчна храна и на сурови ядки-индийско кашу, бадем, слънчоглед. Спряла съм сладкото, кафето,напитки, шоколад
Течности пия - вода и айран (кисело мляко по БДС и минерална вода за бебенца -розовата-без сол или захар).Хапвам и по едно яйце на ден.

Не поемайте заместители на захарта те са по-опасни от захарта, ако ви се яде сладко - 1 лъжица мед ще свърши работа или плодове-по кисели обаче ( ябълки..и т.п.),аз малко съм в грях хапвам и диня, пъпеш,праскови,сливи, но по -малко

С ИЯР съм  Инхибин В - 23.5 (>45 pg/ml)
Поликистозни яйчници
Над 39 г.

Дълъг протокол-блокаж с Декапептил депо, след 14дни започнах стимулацията
1 ден ехограф -2 фуликула (имам поликистозни яйчници) Е2 19.93, LH-0.90, TSH -1.772
1-7 ден на стимулацията ми беше с фостимон 375 мг/дневно
8 ден -ехограф - Е2 93.48, прогестерон - 0.29 - фостимон -150 мг, мериунал-225 мг
9 ден - мериунал 375 мг/дневно
10 ден -ехограф -Е2 349.04, прогестерон - 0.59 -мериунал 375 мг/дневно -5 фуликула от 14-18 мм
11 ден мериунал 375 мг/дневно
май пункцията ще ми е на 14 ден

newsm78

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 20:00 от Синя фея 1

# 657
Аз му намерих начина на авокадото- като салата с други зеленчуци и с лимон. И аз пия омега 3 и ям много ядки.За кафето пия едно с кофеин сутрин и може едно без кофеин следобед. Защо да си в грях с динята? Аз чувам достачесто,че безглутеиновата диета е много добра,ако искаш да забременееш. Трябва да издържиш 21 дни. Правих я и накрая се оказа,че и в черния пипер има глутен и не знам си къде още, демек не съм я правила добре.  #Cussing out

# 658
  • София
С извинение,но вече сигурно се уригвам на Омега 3!Не знам дали го има в авокадото,но аз го приемам под формата на таблетки,пия по 4 на ден,сега ще увеличавам.На миналото ми полууспешно инвитро вземах по 8 на ден на 4 приема Peace

# 659
  • София
С извинение,но вече сигурно се уригвам на Омега 3!Не знам дали го има в авокадото,но аз го приемам под формата на таблетки,пия по 4 на ден,сега ще увеличавам.На миналото ми полууспешно инвитро вземах по 8 на ден на 4 приема Peace
ще се натровите от тия хапове  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт