Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Заинтригувахте ме с тази Омега-3,нищо не съм чела за нея,добавка ли е някаква.И в каква връзка се приема?Споделете  Hug

# 661
  • София
Страшно много инфо ще намериш,ако се поразтърсиш в нета,но като за начало виж това
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11815.0
в САЩ се изписва на бременни като съвсем редовна терапия Peace

# 662
  • София
С извинение,но вече сигурно се уригвам на Омега 3!Не знам дали го има в авокадото,но аз го приемам под формата на таблетки,пия по 4 на ден,сега ще увеличавам.На миналото ми полууспешно инвитро вземах по 8 на ден на 4 приема Peace
ще се натровите от тия хапове  Crazy
Оф,то сигурно вече трябва не да съм се натровила,а не знам какво ooooh!Пия по една шепа лекарства на ден,пък някои хора над зелки клечат Joy

# 663
Това не са лекарства а хранителни добавки. Аз знам за омега 3 за 3 на ден. У нас като отвориш шкафа и падат шишета откакво ли не. Мъжът ми постоянно чете за тези неща. Одеве пак ми навря в ръцете омега3 , витамин Д и комбинираните витамини специално за бременни или акоискаш да забременееш щото аз съм голямо магаре и забравям.

# 664
На мен ендокриноложката ми изписа по 2 табл.Омега 3 на ден.
В моята омегата има и фолиева киселина

ин-витрото не е като естественото забраменяване, организмът не е готов и трябва да му се помогне.

# 665
  • София

ин-витрото не е като естественото забраменяване, организмът не е готов и трябва да му се помогне.

ooooh! ooooh!
да се натъпчем с хапове, и да му помогнем  ooooh! ooooh!

# 666
Айде и аз да се включе, ча скучая - то ако всичко друго е наред или не, пиенето или не на Омеги, витамини и т.н. едва ли ще реши нещата. Вярно, и аз се опитвам да се храня по-здравословно около опит, но чак шепа добавки...
От друга страна, ако това ви кара да се чувствата по-добре, знаейки, че "правите" още нещо да побутнете нещата, пийте ги.
спокойствието и позитивното мислене определено са от значение  Wink

# 667
от значение е да се намери проблема и да се работи там. Всичко друго е ала-бала. здравословно хранене и спокойствие трябва да имаме цял живот не около опит.

# 668
Аз знам,че хората приемат тези добавки като лекарства поради липса на информация и 80% са настроени доста скептично и много отдавна не споря за това. Но определено думата правим не е в кавички. Съгласна съм,че не се приемат само по време на опит. Тук тези неща се предпоръчват от докторите,когато си болен и превантивно а в България ти праскат антибиотика.  Ама както и да е всеки прави каквото смята за добре.

# 669
  • София
Вижте,спорът е излишен PeaceВсеки си решава,аз лично вярвам в хранителните добавки и витамини и ги пия и по принцип,а сега,когато надявам се след броени дни ми предстои процедура,съм увеличила количеството на приема,особено на омегата.В моя случай,освен че благоприятства снижаването на НК клетките,които имам,омегата най-общо казано,действа и съдоразширяващо,т.е. разрежда кръвта.За мен това е добре,аз съм с тромбофилия.

# 670
  • София
Ани, на мен за понижаване на НК клетките са ми изписали респистим плюс, които съсдържа комплекс от всякакви витамини. Също и агапурин.

# 671
Няма какво да спорим ,има достатъчно литература по въпроса с доказателствата от ползата в цифри. Peace

# 672
  • София
Ако знаете с колко добавки и витамини се бяхме натъпкали при предишния опит, просто ще припаднете  ooooh! Няма смисъл от тях. Ако е писано да стане - ще стане и без да се тровим с боклуци  Hug Да не говорим, че не при всеки действа така, както обещават, много често има обратни и странични ефекти. Не споменавам факта, че не се знае как тези витамини и добавки ще реагират с лекарствата по време на стимулация  Tired

# 673
  • София
Деси, как си ти? Време ти е за лентичка вече....да се ориентираме докъде стигна  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • София
Деси, как си ти? Време ти е за лентичка вече....да се ориентираме докъде стигна  bouquet  bouquet  bouquet

Ох, време е, ама все още ме е страх да я сложа Tired Докарах се до 28 г.с., остава още много  Blush

Чакам всички бързо да тръгнат по моите стъпки  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт