Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 113
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Деси, точно това беше и моята мисъл....
А за изписаната литература от ползата... нека си запазя капка скептицизъм, сещайки се за политиките и огромните лобистки бюджети на фармацефтичните компании. както се вика - "Тя, баба ти, все Омег-и е пила..." Simple Smile
На всичкото отгоре това са все съставки на храните, които ни заобикалят. Да, наистина трудно бихме си набаняли грамове на ден (равностойността на 8 таблетки например), но също така естественият им произход ги правят по-лесни за усвояване. и осва въпросът нужни ли са ни наистина шепа таблетки или здравословното разнообразно хранене е достатъчно  newsm78
Знам, че повече ще ме освиркате и ще има много доводи, че не е лесно да се набавят с храната, че на нас ни трябват повече, отколкото на другите... И все пак - ако една двойка е с мъжки фактор и жената пие по шепа добавки, това дали би подобрило крайния резултат и обратното?
 Sunglasses
Никого не убеждавам в ползата или не, просто споделям мнение, ей така да се намираме на приказка.  Grinning

# 676
  • София
Деси, точно това беше и моята мисъл....

Аз ще разбуня още малко духовете  Wink Реално погледнато, за да се приемат витамини и добавки, трябва да се направят сума ти изследвания, за да се прецени от какво точно се нуждае организмът. Повечето хора купуват някакви витамини и започват да ги пият и е възможно организмът просто да се предозира  Peace Ще дам пример с мен. Преди години си правих едни генетични изследвания (търсихме причината за миседите) и там изненадващо се оказа, че попадам в малкия процент хора, които произвеждат огромно количество фолиева киселина. Тогава изрично ме предупредиха при бременност да предупредя лекарите, за да не ми назначават високи дози   Simple Smile Айде, с фолиева не можеш да се предозираш, но ако организмът си има в излишък нещо друго, а ние го натъпчем с ударни дози от същото нещо, можем да си докараме някоя беля  Peace

# 677
Що пък да се освиркваме? Всеки си има право на мнение докато не преминава границата да казва на другия,че понеже мнението му е различно едва ли не е налудничаво.Аз лично откакто съм тук и покрай мъжа ми приемам суплименти за 4 години съм се разболявала 2 пъти от грип.  В България бях редовния клиент на болницата заради бъбреци и бях абсолютна щека. Вече забравих за бъбреци тотално.Tя баба и протеинови шейкове все е пила по тази логика. И инжекции с хормони си е била и е раждала деца от замразени ембриони. Морската риба често е замърсена с какво ли не,защото нашето море не е от най-чистите. Така,че да кажем,че ядеш достатъчно риба да се сдобиеш с достатъчно омега3 в същото време приемаш още толкова отрови. Че и с и без Омега 3 и витамини гаранция Франция кво ще стане, така е. Както и да е, с Омега 3 и без дано всички да излезем скоро от тая тема!  Peace
бананка успех утре с пункцията! Много яйцеклетки ти желая и много ембриончета!!   bouquet Praynig

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 16:45 от denise78

# 678
Момичета, прибрах се!

14 зрели яйцеклетки. Преди да си замина,  на 6 им бяха инжектирали сперматозоиди, а другите 8 с класическо ин витро. Отидох в 6 и чак сега се прибирам. Всичко добре мина, накрая взеха, че и ни нахраниха. Единственото ми оплакване, е че  не обясняват много. С много питане минава всичко. Ако питаш добре, ама ти се панираш и забравяш. Сега лежа и така. Трансфер в Събота.

# 679
бананка, браво на теб, добра реколта Wink Успех в събота  Wink

# 680
Браво, и ти 14.  Simple Smile Успех нататък!  Hug

# 681
Момичета,
Болеше ли ви след пункцията? И колко прокървихте? Аз още прокървявам като се размърдам а и си ме боли. Не е някоя нетърпима болка, но аз не очаквах болка изобщо.

# 682
Момичета, изследванията за спин , васс,  пкк, мб преди процедура не се поемаха от фонда , нали?

# 683
Не се поемат,направете си ги в ХЕИ,безплатни са,а като кажете,че са за инвитро,ще ви пуснат и хепатита безплатно!Успех  bouquet!

# 684
Не се поемат,направете си ги в ХЕИ,безплатни са,а като кажете,че са за инвитро,ще ви пуснат и хепатита безплатно!Успех  bouquet!

Благодаря ти, а случайно да знаеш за колко време излизат резултатите Wink

# 685
  • София
Момичета,
Болеше ли ви след пункцията? И колко прокървихте? Аз още прокървявам като се размърдам а и си ме боли. Не е някоя нетърпима болка, но аз не очаквах болка изобщо.

мен си ме болеше, и тежест ниско долу и от ляво и от дясно, пробождания, дискомфорт, и то със дни.... Прокървяване само веднага след манипулацията, иначи още същата вечер всичко беше сухо.

# 686
бананка аз кървях малко след пункцията, на следващия ден малко кафява кръв. Болеше си ме 2-3 дни, тежест в корема, надут корем, пробождания. Аъ пих един ден антибиотик, защото на мен трябваше от лявата страна да минат през матката. Така,че нормално е, не се притеснявай. Следи си температурата, не трябва да е повече от 38 (ректално  Simple Smile), сигурно са ти казали.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 00:17 от denise78

# 687
  • София
Момичета,

Аз имах кървене няколко дни след пункцията, по-скоро беше зацапване.
Болки не съм имала. Но като ти гледам бройката на Я, болките са от наличие на течност в корема вероятно, т.е. вземи всички мерки за избягване на хиперстимулация Peace Peace Peace
Аз бях със 6 Я, и пак имах течност в корема, но за щастие не се стигна до хипер.

# 688
qq,сигурна ли си ,че в ХЕИ изследванията са безплатни? Thinking Може и така да е ,но издават ли ти документ?Аз съм чула,че ако са безплатни не ти дават нищо - анонимни са.Дано да греша та да си спестим и от това някой лев Laughing

# 689
Сигурна съм,ние там ги правихме,готови са за 2-3дни.Казвате си имената и ви дават изследванията.Предварително кажете,че са за инвитро!Успех на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт