Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 47

• 71 110
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
qq, кажи, моля те къде в ХЕИ - етаж, лаборатория (ако има повече от една...) и ако случайно знаеш работно време...
Много момичета ще сме ти много благодарни Simple Smile

# 691
Момичета да попитам относно подаването на документи по фонда - Може ли някой друг да ги занесе а не лично. В случая визирам мои близки тъй като се разбрах с клиниката че ще подготвят документите и ще им ги предадат / аз съм от Варна и гледам да избегна едно ходене до София и да си спестя едни парички/. Става въпрос за втори опит ако има значение. Нека ако някой е имал същата ситуация да ми пише.
А относно процедурите успех на всички  bouquet

# 692
stefka.1982, аз си ги носих и двата пъти, но след като се практикува по куриер или от клиниката да ги носят, защо да не може...

# 693
stefka.1982, аз си ги носих и двата пъти, но след като се практикува по куриер или от клиниката да ги носят, защо да не може...
Мерси Birenka, и аз таки си мисля че няма да има проблем ама да питам Laughing

# 694
аз още за първия опит си ги пуснах по куриер и след ден ми се обадиха да ми кажат номерчето

# 695
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
  bouquet

# 696
Дами,аз съм от провинцията и ги пуснахме в нашето градче,незная инфо за София!

# 697
  bouquet Благодаря момичета. Звезда как е на морето?

# 698
Да се отчета. 14 яйцеклетки, 10 от които са се оплодили! 5 се развиват много добре а останалите са по- бавни. Това е от днеска. Успех на всички. Денис ти как си?

Само да отчета, че малко съм разочарована. 10 оплодени само, и само 5 идеални ембриони. Другите били добри, но се деляли по-бавно. Много фира дават.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 13:47 от бананка

# 699
Бананка, стига и ти Wink От тези 5 ти връщат две, забременяваш и не се занимаваш повече Wink

# 700
бананка , в крайна сметка и аз от 14 имах 4 с много добро качество. И аз се разочаровах, но докторите пък казаха,че не е зле... не знам.
Утре ли ти е трансфера?
Аз съм добре като се изключи честото сърцебиене (особенно ако кача стълбите) и как да го кажа.... трудното посещение в двете нули (обикновенно не съм така) Моят мъж все ме пита какво усещам ама .... нищо не усещам, трансфера беше точно преди седмица, не знам дали трябва да усещам нещо. Аз съм с един спонтанен аборт в 8ма седмицаот миналата година след като забременях по естествен начин, но и тогава в началото не бих казала,че усещах нещо. Тогава бях под изключително голям стрес, много ужасии за кратко време и все си мисля,че може би това беше причината. Сега се опитвам да я карам спокойната и даже да си мързелувам малко. Казала съм,че ще мисля за себе си поне за малко и да ме извиняват всички. По план ще правя тест следващата събота. Успех утре и дано да остане нещо за замразяване!!  Praynig

# 701
Ванеса и Денис, благодаря. Много късмет ви пожелавам и на двете!

# 702
бананка, 5 отлични от 10 е супер! Фирата наистина е много, хората не сме много успешен вид в репродуцирането  Tired

Успех на всички  Hug

# 703
  • София
Дарленка, как сте с бебо? Свикнахте ли? Радвам се, че ти остава време за форума Peace Peace

# 704
бананка как мина? Как си? Надявам се да е минало успешно и да има и за замразяване. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт