Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Когато пазарувах  от  офиса  на  Тианде  момичето  което  ми  вкарва  данните   е объркало  номера а  името  ми е  вярно.Дали  ще може  да се поправи тази  грешка?Някой  имал  ли е този  проблем? 

# 511
  • Бургас
Здравейте,
аз използвах 1 цял шампоан против оплешивяване и маската. Наистина намаля значително в началото, но сякаш ми свикна косата ли какво и ефектът премина след 2-та седмица. Реших да сменя малко продукта и си слагах маска активатор за растеж на косата. Още като я нанасях на косата и усещах странно парене, което се понасяше. След като изляза от банята и се изсуша, имах чувството, че скалпа ми гори и след 2-3 ползвания спрях. Дали може да ми кажете защо така ми реагира кожата на това и има ли смисъл да си купувам отново тази серия против оплешивяване, или да сменя терапията.
Благодаря ви Simple Smile.

# 512
Здравейте,
аз използвах 1 цял шампоан против оплешивяване и маската. Наистина намаля значително в началото, но сякаш ми свикна косата ли какво и ефектът премина след 2-та седмица. Реших да сменя малко продукта и си слагах маска активатор за растеж на косата. Още като я нанасях на косата и усещах странно парене, което се понасяше. След като изляза от банята и се изсуша, имах чувството, че скалпа ми гори и след 2-3 ползвания спрях. Дали може да ми кажете защо така ми реагира кожата на това и има ли смисъл да си купувам отново тази серия против оплешивяване, или да сменя терапията.
Благодаря ви Simple Smile.

Ако наистина имате оплешивяване и сте използвали целия шампоан и балсам, които стигат за 6мес. трябва да имате израстване на нова коса...._при мен и моя позната това се случи, а и не само, /А активатора се ползва 1 мес, за толкова стига, заедно с шампоана и балсама, които са за 3-4 мес поне. Получава се парене, това е нормално, не спирайте

# 513
“Получава се парене и това е нормално“....защо е нормално,обяснете...може да има алергична реакция...това са сериозни неща и само защото козметиката е хвалена тук,неможе човек да се доверява безрезервно. Peace

# 514
“Получава се парене и това е нормално“....защо е нормално,обяснете...може да има алергична реакция...това са сериозни неща и само защото козметиката е хвалена тук,неможе човек да се доверява безрезервно. Peace
Съставките проникват в порите и от там е паренето, това е и смисала, активират се здравите фуликули и израства нова коса, там където са все още запазени...
Шампоана с джинджифил също много пари, но това е от самия джинджифил, които е лютив на вкус, от него се активира кръвообръщението и помага при високо кръвно налягане

# 515
Съставките проникват в порите и от там е паренето, това е и смисала, активират се здравите фуликули и израства нова коса, там където са все още запазени...
Шампоана с джинджифил също много пари, но това е от самия джинджифил, които е лютив на вкус, от него се активира кръвообръщението и помага при високо кръвно налягане
newsm10

# 516
  • Пловдив
Искам да попитам как се пие чая от кафените зърна? По 2 гр. на ден или два пъти по 2 гр.

# 517
по 1/2 чаена лъж.-2гр  на 1ч.чаша два пъти на ден по време на ядене

# 518
по 1/2 чаена лъж.-2гр  на 1ч.чаша два пъти на ден по време на ядене
престоява 15 мин.и се пие по 1 чаша

# 519
Някой може ли да ми каже колко често трябва да се използва шампоана и маската срещу оплешивяване, защото ги ползвам вече около 3 месеца - 2-3 пъти седмично. Чудя се дали пък не трябва всеки ден. Иначе косата ми стана по жива и расте по бързо, но откъм сгъстяване не забелязвам някаква промяна.

# 520
Привет на всички мамита. Относно козметиката и продуктите на TianDe, моите впечатления са страхотни. Когато за първи път се срещнах с тази козметика, ми предложиха да стана дистрибутор. Аз реших че първо искам да се убедя в качеството им.Имам приятелка с проблемна кожа на ръцете, подарих и една серия подходяща за нея-и учудващо след седмица ръцете и изглеждаха значително по-добре.След това купих за майка ми лепенките с болко успокаяващ ефект , имаше проблем с колената подуваха се и много я боляха слага по 2 парченца лепенка на ден.На седмия ден отока спадна,болката изчезна веднага.  Simple Smile Продуктите им са наистина добри, малко скъпички,но си заслужават.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:40 от bubanka

# 521
Привет на всички знаещи и ползващи Tian de,
Трябва ми съвет, спешно  - искам да подаря комплект козметика на 40-годишна дама - нещо тип: малко анти-ейдж, малко лифтинг, нормалните за подобна възраст неща Laughing
Кожата е  комбинирана, ако има някакво значение.
Прочетох цялата тема, прегледах куп каталози и се обърках съвсем ooooh!
Накратко, коя серия бихте препоръчали:
1. Collagen Active 35+;
2. Zhenfei Perfect 35+;
3. Плацентна серия...
Предварително благодаря   bouquet

# 522
Колаген актив е по-тежка серия - в смисъл за по-възрастна дама, с повече бръчки, суха кожа.
Zhenfei Perfect и Плацентната са по-добър вариант според мен.
Последната ми я поръчват най-често - може би и заради цената.

# 523
Колаген актив е по-тежка серия - в смисъл за по-възрастна дама, с повече бръчки, суха кожа.
Zhenfei Perfect и Плацентната са по-добър вариант според мен.
Последната ми я поръчват най-често - може би и заради цената.
Много, много благодаря за мнението   bouquet
Сега трябва да реша коя от двете да е ooooh!  Laughing
Цената няма значение, искам да е нещо хубаво и  ефективно - "Плацентната" е ОК, откъм парабени, което е голям плюс, но не знам доколко е ефективна във всички аспекти, за които я препоръчват, докато "Zhenfei Perfect", как да го кажа - "звучи" ми малко по-"сериозно"...
Абсолютно разчитам на мнението ви, защото наистина не познавам продуктите, което след всичко прочетено, отчитам като сериозен пропуск Embarassed

# 524
Zhenfei Perfect  мисля че това е вашия продукт.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт