Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 880
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Момичета влизам, за да похваля Заглаждащия крем с овча плацента. Имам наблюдения само от 3 дни, но усещането след като се намажа е чудесно. Сутрин след вечерното намазване чувствителната ми кожа е като преродена. Дано съм доволна и след по-продължителна употреба.
Усмихнат ден на всички!   bouquet
Така ще е, след 1 седмица ползване моя позната която живее в Испания и си беше тук и си го взе, я питаха като се прибра КАКВО СТАВА С ЛИЦЕТО И-заглажда грубата кожа, става порцеланова и премахва петната по лицето

Това става ли за петна на лице причинени от лазер преди 6 години. Но не мога да разбера  премахва петната или ги маскира. Ако този крем не става, кой става за белези и петна всякакви.

# 631
  • На черешатааа
Нямам възможност да изчета цялата тема , за което се извинявам и минавам на питане направо  Rolling Eyes . Какво да си взема за избелване на петна от слънцето по лицето? Благодаря предварително  Hug

# 632
Вчера си правих маска със заглаждащите пластири за около очите - като по-твърд гел са, залепят се под окото за 15 минути, бях приятно изненадана от резултата - много освежена изглеждах. Също така не усетих никакъв дискомфорт или парене в очите, въпреки че ги бях поставила точно под миглите на долния клепач.
gold laydi , има избелващ крем за лице - 13202  Peace

# 633
  • Пловдив
В петък ходих в офиса в Пловдив и ми казаха, че всички продукти са противопоказни за бременни. Това много ме озадачава. Дори и пастите за зъби, шампоаните и балсамите ли? Някой може ли да ми даде разумно обяснение?

# 634
Много ме озадачава това - само за превръзките знам, че не трябва да се ползват от бременни - заради билките, но за другите продукти за първи път го чувам! Ще питам спонсорката ми, тя е ходила на обучения в Русия и трябва да знае  Peace
От офиса не ти ли дадоха някакво смислено обяснение на това твърдение?

# 635
  • Пловдив
Отоговрът беше: "Нали знаете бременните..." Между другото и на чайовете пише, че не са предназначени за бременни, но това си го обяснявам, защото са билки и някои може да имат вреден ефект. Превръзките също съм склонна да включа в групата п/в бременни, но другите продукти защо.
Знам, че по принцип не се правят опити на бременни и затова много фирми препоръчват продуктите им да не се употребяват от бременни жени не защото ще навредят, а за да се застаховат, ако се случи нещо, да не обвинят дадената фирма.
Но в Тиан Де продуктите се твърди, че да на билкова основа и близки до природата, не е редно всичко да се забранява за бременни.

# 636
  • На черешатааа
Вчера си правих маска със заглаждащите пластири за около очите - като по-твърд гел са, залепят се под окото за 15 минути, бях приятно изненадана от резултата - много освежена изглеждах. Също така не усетих никакъв дискомфорт или парене в очите, въпреки че ги бях поставила точно под миглите на долния клепач.
gold laydi , има избелващ крем за лице - 13202  Peace
  bouquet благодаря

# 637
  • гр.София
В петък ходих в офиса в Пловдив и ми казаха, че всички продукти са противопоказни за бременни. Това много ме озадачава. Дори и пастите за зъби, шампоаните и балсамите ли? Някой може ли да ми даде разумно обяснение?

Няма такова нещо!  Simple SmileПродуктите са безопасни за бременни. Единствено фиточайовете и превръзките не са приложими в такова състояние. Аз имам приятелка, която миналата седмица роди и по време на бременността използваше пастите за зъби и други продукти. Отзивите от нея бяха, че значително беше намаляло кървенето на венците. Аз самата в момента кърмя и не съм забелязала някакво лошо въздействие, само спазвам това, което пише като не използвам продукти, които не са подходящи в период на лактация и бременност.

# 638
Здравейте,момичета моето мнение за козметика Tiande е много добро използвам я от някъде 5 месеца и съм много доволна.Има един много хубав онлайн магазин от който си поръчвам постоянно http://tiande-mlm.eu/  и много бързо пристигат при мен за около 2-3 лв доставка без да се разкарвам.
Много съм доволна от този магазин.
Има продукти още които не съм използвала разбира се.Доволна съм от паста за зъби с кристални перли,шампоан с жен шен,кремовете за ръце са много добри,както и солите и като цяло има за всеки по нещо, а и най-хубавото е,че не трябва да се разкарваш до другият край на града.

# 639
Здравейте,момичета моето мнение за козметика Tiande е много добро използвам я от някъде 5 месеца и съм много доволна.Има един много хубав онлайн магазин от който си поръчвам постоянно http://tiande-mlm.eu/  и много бързо пристигат при мен за около 2-3 лв доставка без да се разкарвам.
Много съм доволна от този магазин.
Има продукти още които не съм използвала разбира се.Доволна съм от паста за зъби с кристални перли,шампоан с жен шен,кремовете за ръце са много добри,както и солите и като цяло има за всеки по нещо, а и най-хубавото е,че не трябва да се разкарваш до другият край на града.

Мислех си на какво ли трябва да разчитат дистрибуторите като печалба различна от мрежата която е под тях като дистрибутори.   Но явно има на какво да разчитат.
А ти защо не се регистрираш като дистрибутор, това което ще спестиш е много повече. Дистрибутор е само образно казано, просто ще си клиент на отстъпка.

# 640
Информация за продуктите от сигурен източник - само превръзките и пластирите Вутонг и Янкганг не се препоръчват за бременни, защото могат да повишат леко кръвното налягане. Уточнявам - не са забранени, а по преценка на бременната - ако няма проблеми с кръвното и ако има някаква болка, все пак това е по-добрият начин за обезболяване от каквито и да е лекарства  Peace

# 641
  • Stara Zagora, Bulgaria
Здравейте, аз съм на 27 години. Избирам си нощен и околоочен крем и за сега се спрях на този със зеления чай и термална вода. Пробвали ли сте ги? Или ако някой е доволен от някой друг, ще се радвам да сподели  Simple Smile

# 642
Серията със зеления чай я няма, откакто са влезнали в България  Peace
Виж серията 20-30-40 и плацентната.

# 643
  • Пловдив
Здравейте, да споделя мнението си от ползваните продукти. От една седмица пия детоксикиращия чай с бял оман и ми се струва, че дава ефект. Не знам как точно чисти токсините от организма, но сякаш коремът ми е станал по-плосък. На вкус е приятен дори като се пие без захар.
От 10-тина дни ползвам и превръзките - започнах с ежедневните и продължих с "Енергия на билките" през цикъла. От употребата им преди цикъла, направо не разбрах как ми дойде. Иначе преди да ми дойде имах обичайния ПМС. А сега бяха изчезнали всички признаци.
Ползвах и шампоана и балсама с корен от жен-шен - с едно измиване ми премахна пърхота и се надявам това да е трайно.

# 644
Здравейте!
Може ли да ми кажете  кога  се  прави теста  от  превръзките   Енергия на билките?

Общи условия

Активация на акаунт