Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
И аз го ползвам в момента, имам излезнала нова коса, вижда се в предната част..да знаете, че може в началото да започне повече да капе, но това после спира- пада тази коса която не е здрава и предстои да окапе.
Моя позната го ползва вече 3мес. много зле и беше косата, направо плешива и вече има около 5мм. нова коса, в началото започна да капе и тя много се притесни, но аз и казах да има търпение и да не спира/ беше готова да се откаже/, но сега ми е благодарна че бях упорита и настоятелна да продължи..

# 451

1. Краставичения пилинг колко често мога да го ползвам. В офиса тук /в чужбина съм/ ми препоръчаха сутрин-вечер, което направо ме озадачи.

те са ти говорели за измиващ гел аз ползвам пилинг 1 на 2 дена и ехфолиант 1 на ден измиващ гел 3-4 пъти дневно зависи от кожата за зряла кожа на 3-4 дни
2. Доматената и боровинковата маски за овлажняване ми бе препоръчано да ги държа цяла нощ. Това приемливо ли е?

Маската се нанася най-малко 30 мин преди лягане. Нанесете маската равномерно, на почистената кожа на лицето и шията, като избягвате контакт с очите. След 20 мин, след като кожата е поела всички хранителни вещества, избършете остатъците с влажна кърпа. Това е необходимо за по-добър влагообмен между кожата и външната среда и се използва при прилагането на всички нощни кремове и маски.
Препоръчително е да използвате маска през нощта в продължение на 10 дни, а след това 2 - 3 пъти седмично.

Моля да ми бъде препоръчано от по-знаещите:
1. Продукт за изглаждане на кожата, премахване на стари белези и избистряне на тена. Някога съм имала мазна кожа и са ми останали белези от пъпки, както и пигментация на места. В настоящия момент кожата ми е суха. На 36 г. съм.

тая пигментация каква е точно кафяви петна ли да не е липса на витамин С ако го месиш с рафинирана захар не се усвоява добре

за белезите колагенови продукти и мезоролер
2. Анти-ейдж крем, достатъчно хидратиращ.

алое и колаген 12022 има и мостра 12030 стр 27

# 452
Момичета, имам питане относно чай Нони: една опаковка е 146 лв. и в нея има 15 дози за чай, нали така?
Някой в темата беше писал, че продуктите на фирмата са на една и съща цена в различните държави-политика на фирмата, но като гледам руските сайтове не намирам нито една цена, която да отговаря на тези в България. Нещо не съм разбрала ли?
Отдавна заглеждам продуктите на фирмата, но не смея да поръчам по простата причина, че за по-зряла кожа кремове са само за 35+. А кожата на 40,45,50,55 и т.н. години има различни потребности.  А тук всичко е сложено под един знаменател-иди разбери кае е точно за твоята кожа.  newsm78.

# 453
  • гр.София
Здравейте, мами! Вчера бях публикувала мнение,но ми е изтрито. Най-вероятно съм нарушила правилата без да искам, за което се извинявам. В най-скоро време ще направим презентация във Враца. За повече информация, пишете ми на лични, за да не объркам нещо.

# 454
Здравей nelllHug
За кремовете - зависи много от  специфичните нужди на кожата - кремовете, за които пише, че са за над 35 г. стават и за жени на 50. Плацентната серия например е по-лека, докато колагеновата има по-силен ефект против бръчки, така че много зависи от това каква ти е кожта.
За цените  - не съм наясно с курса на рублата, но мисля че има малка разлика, някой беше писал по-назад  Peace

# 455
Момичета, имам питане относно чай Нони: една опаковка е 146 лв. и в нея има 15 дози за чай, нали така?
Някой в темата беше писал, че продуктите на фирмата са на една и съща цена в различните държави-политика на фирмата, но като гледам руските сайтове не намирам нито една цена, която да отговаря на тези в България. Нещо не съм разбрала ли?
Отдавна заглеждам продуктите на фирмата, но не смея да поръчам по простата причина, че за по-зряла кожа кремове са само за 35+. А кожата на 40,45,50,55 и т.н. години има различни потребности.  А тук всичко е сложено под един знаменател-иди разбери кае е точно за твоята кожа.  newsm78.
35 плюс- това е от 35 и до 100г.и повече, дай Боже

# 456
Някой, който е ползвал пастите за зъби ? Отзиви ?  newsm78

# 457
само от синьо-зелената съм доволна изхабих я цялата вече,определено камъка ми както си стоеше така си и сиди не е мръднал,както говореха,но поизбели зъбите и леки по тъмни места м/у зъбите сякаш премахна,но явно трябва дълго и употито ползване.На Мъжа ми на втората седмица му спряха да кървят венците той чисти със зелената,но т.к. не е постоянен редува пастите пак прокървиха.Изглежда наистина помагат,но си трябва систематика.Аз използвам в момента крем с плацентата,лицето се озарява сякаш( имам си 2 петънца следи от пъпки които съм стискала и ако изчезнат веднага ще пиша

# 458
само от синьо-зелената съм доволна изхабих я цялата вече,определено камъка ми както си стоеше така си и сиди не е мръднал,както говореха,но поизбели зъбите и леки по тъмни места м/у зъбите сякаш премахна,но явно трябва дълго и употито ползване.На Мъжа ми на втората седмица му спряха да кървят венците той чисти със зелената,но т.к. не е постоянен редува пастите пак прокървиха.Изглежда наистина помагат,но си трябва систематика.Аз използвам в момента крем с плацентата,лицето се озарява сякаш( имам си 2 петънца следи от пъпки които съм стискала и ако изчезнат веднага ще пиша

задължително мека четка Lacalut Activ например и аз ако почна с друга четка и моите венци ще прокървят

а за зъбен камък трябва да ги миеш по 15 минути а не по 3

# 459
И аз си взех едно кремче с овча плацента, ще дам отзиви по-нататък.
Но един съвет - не чакайте на никоя паста за зъби да ви отстрани зъбния камък! Това е абсурдно. При зъболекар да ви го отстрани първо с ултразвук, после си стягате венците с подходящи продукти. Иначе каквто и да правите ще си кървят ако си стои причината за проблема.  Peace

# 460
Малко спам, ама не се стърпях  Crazy
Има четки(не се нуждаят и от паста), които наистина отстраняват зъбния камък - не от едно измиване разбира се, но даже зъболекарката ми беше впечатлена.

# 461
  • Пловдив
Здравейте !Аз използвам зелената с бамбук и ги редувам с избелващата .Определено съм много доволна и смятам и синята да взема и да ги редувам.От начало венците кървят ,но после спират.
А крема с плацента от овца е невероятен ,но преди това си слагам рибките т.е.серума кожата е просто ПЕРФЕКТНА !!!

# 462
Някой има ли от Варна който довечера ще ходи на презентацията? Simple Smile

# 463
Малко спам, ама не се стърпях  Crazy
Има четки(не се нуждаят и от паста), които наистина отстраняват зъбния камък - не от едно измиване разбира се, но даже зъболекарката ми беше впечатлена.
Би ли казала коя е тази четка.А иначе гледам че тука се объркаха мненията на хората -моите венци не кървят,но аз имам камък на 2-3 зъба,а на мъжа ми кървят,и да ,чисти си ги той със средна четка не с най-меката и от други пасти също ту са му спирали ту са му почвали да кървят отново.Въпроса е че не е вълшебна зелената паста както се пишеше тук таме по руските форуми или вълшебството й се проявява след 2-3 тубички.Що се отнася до миене по 15 мин. Деня ми само в миене на зъби не се състои.Просто разбрах за себе си че това е поредната козметика чиито продукти някои са сполучливи някои не,на някой му пасват и помагат на някои не,нищо ново под слънцето.На моята приятелка например солите чили й пареха като се е търкала,на мен не.И когато на някой нещо не му е подействало започват се коментари от рода на по 15 минути миене трябва или ми то се мие със суха четка или пък по другите форуми четях изказване след поредната недоволна че само веднъж в седмицата се използвала тъмно синята паста за избелване иначе обратен ефект давала,или косата се мие и със шампоан и със балсам само от тази марка-а всъщност няма никъде написано за тези неща тези подробности,казват че уж са ги слушали на презентациите,но и това не съм сигурна до колко е вярно.Не че не съм доволна от тази козметика или пък обвинявам някого,напротив има продукти от които съм  много доволна като пилинга например,но ето пък серума вече почти 1 месец го исползвам а пише ефект след 15 дена еми няма ефект,не са ми пораснали не са се сгъстили,няма нови косъмчета.Просто не обичам да се хвърля прах в очите и да се пеят детерамби.Може да е полезна,с натурални съставки,но не и вълшебна и всеизцеляваща това е.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 11:04 от ekaterina II

# 464
ekaterina II , ще ти пиша на лични, че наистина няма нищо общо с тази тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт