Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 083
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
здравеѝте дами ползвам шампоана със корен но преди това намазвам с балсама оставям няколко минути изплаквам и после измивам със шампоана ,говоря за балсама в кутия

# 436
  • Пловдив
В козметиката на Тианде, има ли шампоан за ежедневна употреба и кой е той? Благодаря
Да има 20118 можеш да го ползваш всеки ден те са фруктови .

# 437
шампоаните са за почистване на косата и скалпа за подхранване са маските всички шампоани на Тианде могат да се ползват всеки ден маските и балсамите също

входа е само през официалният сайт http://tiande.ru/  какъв email ?

# 438
Благодаря, много за отговорите. До сега, не съм използвала козметиката на Тианде, но се надявам да оста с добри впечатления. Peace

# 439
Здравейте имам един въпрос какво получаваме ние дистрибуторите ако наберем нови дистрибутори под нас печелим процент от техните поръчки или събираме някакви точки и за какво са тези точки

Ето тук е обяснено много добре:
http://www.tiande.bg/business.html

# 440
здравеѝте дами ползвам шампоана със корен но преди това намазвам с балсама оставям няколко минути изплаквам и после измивам със шампоана ,говоря за балсама в кутия
Първо измиваме, а после стоим с балсама 5 дори 10 мин ако можем- балсама съхранява това което сме подхранили от шампоана, а също балсама предпазва косата от външни влияния..

# 441
Здравейте имам един въпрос какво получаваме ние дистрибуторите ако наберем нови дистрибутори под нас печелим процент от техните поръчки или събираме някакви точки и за какво са тези точки

Ето тук е обяснено много добре:
http://www.tiande.bg/business.html

ще ме извиняват великите писатели на схемите но аз от тези таблици като ги четох първия път нищо не разбрах

за всеки закупен продукт на твоя номер получаваш определен брой балове в ценоразписа ги има за каталози брошурки и подаръци балове няма

на фактурата под таблицата ти пише баловете за покупката

в онлайн офиса можеш да видиш всичките си балове в началото на новия месец както и тези на твоите дистрибутори

ако имаш 40 бала и дистрибуторите ти 60 стават 100 което е минимума за 1 ниво 5 % ще получиш към 5лв ако няма големи промени в курса на рублата

за да си получаваш парите винаги трябва да имаш 40 бала на твоя номер за съответният месец

ако някой от твоите дистрибутори е на 5% а ти на 10% от неговите балове вземаш 5% т.е. остатъка

% e от баловете а не от цената в каталога

# 442
  • София
Добър вечер! Днес започнах ползването на продукти на Тианде:
1. Пилинг гел за лице за 1-2 мин.;
2. Ботокс - мимически бръчици;
3. Лифтинг - на останалата част на лицето.

В резултат кожата ми е опъната като тъпан и ужасно суха (тя си е по принцип предлазположена към сухота). Та въпросът ми е: колко време след нанасянето на коректорите мога да нанеса и овлажняващ продукт?

Тъй като никой не ми отговори, поствам отново въпроса си. Добавям още няколко въпроса:
1. Краставичения пилинг колко често мога да го ползвам. В офиса тук /в чужбина съм/ ми препоръчаха сутрин-вечер, което направо ме озадачи.
2. Доматената и боровинковата маски за овлажняване ми бе препоръчано да ги държа цяла нощ. Това приемливо ли е?

Моля да ми бъде препоръчано от по-знаещите:
1. Продукт за изглаждане на кожата, премахване на стари белези и избистряне на тена. Някога съм имала мазна кожа и са ми останали белези от пъпки, както и пигментация на места. В настоящия момент кожата ми е суха. На 36 г. съм.
2. Анти-ейдж крем, достатъчно хидратиращ.

Тези, които ползват лифтинг-коректора, на цяло лице ли нанасяте?

# 443
Добър вечер! Днес започнах ползването на продукти на Тианде:
1. Пилинг гел за лице за 1-2 мин.;
2. Ботокс - мимически бръчици;
3. Лифтинг - на останалата част на лицето.

В резултат кожата ми е опъната като тъпан и ужасно суха (тя си е по принцип предлазположена към сухота). Та въпросът ми е: колко време след нанасянето на коректорите мога да нанеса и овлажняващ продукт?

Тъй като никой не ми отговори, поствам отново въпроса си. Добавям още няколко въпроса:
1. Краставичения пилинг колко често мога да го ползвам. В офиса тук /в чужбина съм/ ми препоръчаха сутрин-вечер, което направо ме озадачи.
2. Доматената и боровинковата маски за овлажняване ми бе препоръчано да ги държа цяла нощ. Това приемливо ли е?

Моля да ми бъде препоръчано от по-знаещите:
1. Продукт за изглаждане на кожата, премахване на стари белези и избистряне на тена. Някога съм имала мазна кожа и са ми останали белези от пъпки, както и пигментация на места. В настоящия момент кожата ми е суха. На 36 г. съм.
2. Анти-ейдж крем, достатъчно хидратиращ.

Тези, които ползват лифтинг-коректора, на цяло лице ли нанасяте?

Независимо кой пилинг ползвате се ползва на 7-10 дни веднъж-какви са тия глупости СУТРИН И ВЕЧЕр, от къде мъртви клетки по два пъти на ден??!!
Спонсора трябва да ви ги каже тези неща, а от офис да ви го кажат, НИКАК не е добре, те трябва да са добре информирани. Ботокса се слага върху бръчките, а лифтинга там където имаме отпусната кожа по лицето, А НЕ на цялото лице-обикновено от двете страни на брадичката /овисване на бузите/ както и при двойна брадичка. Вижте каталога си, има кремове за премахване на петна ...както и за релеф на лицето, вижте сериите.

# 444
за Емел в руските саѝтове съм гледала видео за маските те се държат на лицето 15-20 мин.как ще ги оставите цяла нощ

# 445
  • Пловдив
за Емел в руските саѝтове съм гледала видео за маските те се държат на лицето 15-20 мин.как ще ги оставите цяла нощ
Ами маските 50105 ,50103 на ст 58-59 те са за вечер и сутрин само виждаш ефекта .Те не се мият .

# 446
Дневните и нощните маски са крем-маски без измиване и стоят цял ден-дневна и цяла нощ-нощна-УНИКАЛНИ СА..могат да заместят дневен и нощен крем, пакетчето стига за цял месец всеки ден, а са 3и нещо.

# 447
Мили дами бихте ли дали отзиви за шампоана за растеж на косата.Ефект наблюдава ли се ?

# 448
Мили дами бихте ли дали отзиви за шампоана за растеж на косата.Ефект наблюдава ли се ?

Сестра ми в момента го ползва, заедно с маската и активатора. Ще дам отзиви

# 449
Аз си поръчах шампоана и маската против оплешивяване, ще дам отзиви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт