Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 072
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, искам да стана дистрибутор, за да купувам продукти за себе си и да ги предлагам на познати. Ще имам нужда от помощ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

П.С. Намерих спонсор и се регистрирах. Благодаря на всички, които ми писаха.  Hug

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 15:58 от elin4e

# 421
Здравейте, поръчах си от серията за намаляне на обема с чили. Казаха ми,че ще ми пари и ще затопля. Никакъв такъв ефект не постигам. Аз ли го прилагам неправилно? Не знам?
 Някой има ли опит? Споделете.
И аз ефект на затопляне не видях и с фолио се завих и пак нищо,а толкова повярвах  newsm78 и от солта също нямаше затопляне,пробвах и върху суха кожа и върху влажна няма.Не съм пълна но имам малко да махна от коремчето ама нейсе

# 422
Момичета след като пуснах темата преди толкова много време най-после и аз се реших да стана дистрибутор  Mr. Green
Пратиха ми парола и регистрационен номер, но има някакъв проблем и не мога да вляза във сайта. Дава ми че имейла ми не бил намерен в базата данни? Трябва ли да поизчакам малко или да се свържа с тия дето поддържат сайта?  newsm78
ДА, изчакайте от 1 до 5 число се правят корекции на балове и т.н. за предходния месец, така че се случва подобно нещо.
Опитайте по късно!

# 423
Аз ползвах пилинга на влажно лице,но не много мокро леко го намокрих и стана страхотен ефект,и в руските сайтове също съм чела че се ползва на леко влажно лице а не сухо.За пъпката не се притеснявай,ще се махне дори след това

.... Hugнаистина пъпката ми се прибра значително след снощното третиране с този пилинг....доволна съм и ще повторя може би утре/че тази вечер ще е раничко/.....Хубава неделя ви желая,момичета  bouquet
ПИЛИНГА се ползва на 7-10 дни...нямате мъртви клетки всеки ден, може да зачервите кожата си??!!

# 424
здравеѝте момичета относно намаляване на обема и эфект на затопляне се получава при ползване на трансдермална антицелулитна лепенка мисля че с код 32503 и има страхотен резултат в пакета има 2 пластира и също се исползват няколко пъти държат се на кожата 30 мин. а деѝствието продължава 24 час.

# 425
Ползвах шампоана с корен от жен шен. Не видях никакъв ефект. Косата ми си е същата и след второто миене Sad Сега се чудя дали да не купя от оня с гъбите Thinking

# 426
ами така кажете,все по форумите чета маска с чили,та маска с чили и си помислих че за тази става въпрос,а онази също имала и чили и лютив пипер.Сума ти руски форуми прочетох и с това впечатление останах.А тази като не затопля какво прави тогава.

# 427
Ползвах шампоана с корен от жен шен. Не видях никакъв ефект. Косата ми си е същата и след второто миене Sad Сега се чудя дали да не купя от оня с гъбите Thinking
Аз  съм на мнение че за да видиш разликата трябва наистина да имаш някаква проблемна коса- суха,обезцветена,изгорена,изтощена и т.н, Ако косата ти е що годе хубава или нормална няма от веднъж да стане 2 пъти по гъста,по-блестяща да се накъдри от права и т.н.

# 428
Аз  съм на мнение че за да видиш разликата трябва наистина да имаш някаква проблемна коса- суха,обезцветена,изгорена,изтощена и т.н, Ако косата ти е що годе хубава или нормална няма от веднъж да стане 2 пъти по гъста,по-блестяща да се накъдри от права и т.н.
[/quote]

Ами проблемна си е много даже косата ми. Много бързо омазняваща се, с много тънък косъм, изглежда изтощена...не знам от какво, не ползвам стилизиращи продукти. Не съм очаквала да утрои обема си, но можеше поне малко блясък и живост да придобие от този прехвален шампоан  Simple Smile

# 429
здравеѝте дами относно шампоана хубаво е да се комбинира с маската поне първия път моята коса е тънка и няма обем ползвам маската поне един път в седмицата и след това я мия с въпросния шампоан.по лесно се оформя като я издухвам със сешуар и стои по бухнала

# 430
същия шампоан с корена беше ми поръчала моята колежка,и разликата беше очевадна както писах и по-нагоре.Беше блестяща,жизнена и пухкава,от предишната слама нямаше и помен.Но не на всеки изглежда действат продуктите.Без балсама си го е поръчала,този шампоан действа и без балсам

# 431
Здравейте имам един въпрос какво получаваме ние дистрибуторите ако наберем нови дистрибутори под нас печелим процент от техните поръчки или събираме някакви точки и за какво са тези точки

# 432
здравеѝте дами относно шампоана хубаво е да се комбинира с маската поне първия път моята коса е тънка и няма обем ползвам маската поне един път в седмицата и след това я мия с въпросния шампоан.по лесно се оформя като я издухвам със сешуар и стои по бухнала

lari.v.b, ти за кой шампоан говориш, за този с корена вътре ли? А за маските четох, че се прилагат след измиване на косата, а не преди това. Ти коя маска ползваш?

# 433
В козметиката на Тианде, има ли шампоан за ежедневна употреба и кой е той? Благодаря

# 434
Шампоана с корен от жен шен, косата наистина става жива, блестяща, но винаги всички шампоани в Тианде се използват заедно с маска-те са балсами, след измиване и се стои с тях поне 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт