Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,и аз скоро получих инфо за тази козметика,но не ми е ясно как се използват някои от продуктите,например Кристалната колагенова маска за лице.Моля,ако някой я е ползвал да помогне! jb66 -каква е тази книга?  bouquet

# 406
Така да се отчета с вторични суперлативни отзиви.Ползвах снощи пилинг с овча плацента( в деликатно положение съм и затова бяха ми избили няколко пъпчици) и както руснаците описват докато търках се получи като кир и след като измих лицето ми направо светна,но чудото дойде днес когато сутринта видях че от ситни пъпчици няма и следа,а 2-те по-големи се смалиха и сега до вечерта почти изчезнаха.Колежката ми пък си изми косата с шампоана с корен Жен Шен и от суха сплъстена коса (понеже тя и се боядисва и се къдри) днес косата й бе блестяща и оживена.Май наистина върши чудеса

.....а този пилинг на сухо,или на мокро лице го ползвате,щото аз също си го купих,но като го ползвам като за миене на лицето-той се разтваря във водата и се губи....нито плътност нито пяна има....дали не трябва ад се нанася като маска на сухо лице newsm78....

# 407
Така да се отчета с вторични суперлативни отзиви.Ползвах снощи пилинг с овча плацента( в деликатно положение съм и затова бяха ми избили няколко пъпчици) и както руснаците описват докато търках се получи като кир и след като измих лицето ми направо светна,но чудото дойде днес когато сутринта видях че от ситни пъпчици няма и следа,а 2-те по-големи се смалиха и сега до вечерта почти изчезнаха.Колежката ми пък си изми косата с шампоана с корен Жен Шен и от суха сплъстена коса (понеже тя и се боядисва и се къдри) днес косата й бе блестяща и оживена.Май наистина върши чудеса

.....а този пилинг на сухо,или на мокро лице го ползвате,щото аз също си го купих,но като го ползвам като за миене на лицето-той се разтваря във водата и се губи....нито плътност нито пяна има....дали не трябва ад се нанася като маска на сухо лице newsm78....
Пилинга се ползва винаги на суха кажа. Универсални са и стават както за цяло тяло, така и за лице. Не повече от 1.5 мин до 2мин.

# 408

Пилинга се ползва винаги на суха кажа. Универсални са и стават както за цяло тяло, така и за лице. Не повече от 1.5 мин до 2мин.

...понеже съм ползвала такъв за измиване и реших,че и този е аналогичен.....благодаря,Ван  Grinning..обаче имам една голяма възпалена пъпка -дало да го ползвам още довечера,или да изчакам да се успокои пъпката ми/ех,тази моя пъпка ppp/....?...

# 409
до jb66, Здравей, би ли ни казала каква е тази книга, която използваш, стана ми много интересно, а може би и  на другите.  Rolling Eyes

# 410
Аз ползвах пилинга на влажно лице,но не много мокро леко го намокрих и стана страхотен ефект,и в руските сайтове също съм чела че се ползва на леко влажно лице а не сухо.За пъпката не се притеснявай,ще се махне дори след това

# 411
до jb66, Здравей, би ли ни казала каква е тази книга, която използваш, стана ми много интересно, а може би и  на другите.  Rolling Eyes

Книгата е с разширена информация за продуктите, би трябвало да я получите от спонсора си  Peace

# 412
Който иска да ме намери на скайп
vanesa-100
и ще му изпратя книгата на файл.

# 413
Къде мога да видя каталог и цени? Поръчки он-лайн има ли?

# 414
Разпоредбата на чл. 68, т. 14 от Закона за защита на потребителите забранява пирамидалните продажби, чиято основна цел не са продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на потребители, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата.

На някоя да звучи познато  Laughing Laughing
В Тианде никой нищо на никсого не плаща, ОСВЕН  в склада като си  ЗАКУПУВА ПРОДУКТА-Т.Е. потребител на стока и такова нещо НЯМА- "включването на потребители, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата. "

# 415
здравейте аз ползвам крем за лице очна линия пластир вутонг кремове за ръце от плацентарната серия на тианде доволна съм

# 416
здравейте аз ползвам крем за лице, очна линия, пластир вутонг ,кремове за ръце от плацентарната серия на тианде,шампоана с корен на жен шен и маската  правят косата различна, аз съм от габрово и не съм имала проблем със закупуването на продуктите ,а каталог може да се разгледа на саѝта на тианде българия.

# 417
  • Пловдив
Здравейте момичета !Книгата ми я дадоха да си я преснимам и я върнах .Излезе ми с корици 6 лв.
В самата книга има описано за всеки продукт подробна информация как се ползва .На мен много ми помогна и бях щастлива ,че много бързо разбрах кое как и какво представлява .Горещо е препоръчвам  Peace
А на жената ,която ми я даде едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 13:11 от jb66

# 418
Момичета след като пуснах темата преди толкова много време най-после и аз се реших да стана дистрибутор  Mr. Green
Пратиха ми парола и регистрационен номер, но има някакъв проблем и не мога да вляза във сайта. Дава ми че имейла ми не бил намерен в базата данни? Трябва ли да поизчакам малко или да се свържа с тия дето поддържат сайта?  newsm78

# 419
Аз ползвах пилинга на влажно лице,но не много мокро леко го намокрих и стана страхотен ефект,и в руските сайтове също съм чела че се ползва на леко влажно лице а не сухо.За пъпката не се притеснявай,ще се махне дори след това

.... Hugнаистина пъпката ми се прибра значително след снощното третиране с този пилинг....доволна съм и ще повторя може би утре/че тази вечер ще е раничко/.....Хубава неделя ви желая,момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт