Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 001
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
ekaterina II , ще ти пиша на лични, че наистина няма нищо общо с тази тема  Hug
Благодаря,ще чакам

# 466
Малко тъп въпрос, някой може ли да ми даде линк или ако има снимано цените за преставители, защото не мога да си намеря книжката, а искам да видя цените на превръзките и пастите за зъби.
Най-добре на лични. Благодаря bowuu
А сега като се рових в гугъла по въпроса ми излезе, че Фрамар продават продуктите на Тианде #Crazy

# 467
Здравейте! Знам, че някъде беше коментирано в темата, но не го намирам - относно трансдермалната антицелулитна лепенка  еднократно ли се използва и след колко време се забелязва някакъв ефект?

# 468
ekaterina II , ще ти пиша на лични, че наистина няма нищо общо с тази тема  Hug

Пиши и на мене Grinning Даже ако има четки, лекуващи периодонтити, с удоволствие бих се запознала   Praynig

# 469
И аз си взех едно кремче с овча плацента, ще дам отзиви по-нататък.
Но един съвет - не чакайте на никоя паста за зъби да ви отстрани зъбния камък! Това е абсурдно. При зъболекар да ви го отстрани първо с ултразвук, после си стягате венците с подходящи продукти. Иначе каквто и да правите ще си кървят ако си стои причината за проблема.  Peace
От бамбуковата паста, зелената зъбния камък се отронва и се премахва окончателно, вече има такива резултати, но пастите на Тианде се използват на суха четка и уста-правило.

# 470
Здравейте и от мен! Аз съм дистрибуторка от вече близо година и бих казала,че подобна козметика досега не бях имала радоста да ползвам. Знам,че звучи като реклама,но си е така.Била съм представителка и в други компании за козметика и за добавки и то от много години. Най-важното нещо,което съм забелязала като цяло за продуктите на фирмите(не специално само в тази) е че трябва да се спазват инструкциите,за да постигнеш ефекта,които желаеш. Съгласна съм,че не при всички ефекта е един и същ,но няма как всички да бъдем сложени под общ знаменател,нали? Ако примерно аз имам намалена функция на щитовидната жлеза и съм с 20кг отгоре,а да кажем Ани има 20кг отгоре защото яде много-при една диета тя ще отслабне а аз не.Тогава аз ще кажа,че диетата е скапана,а тя че е страхотна. Когато човек иска да постигне добър ефект за здравето си трябва да обърне внимание на собственото си състояние. Всеки човек има различен организъм,различни токсини,метаболизъм и прочие. Ако искате ефект-започнете с детокс, защото точно токсините,тежките метали и всички други боклуци в тялото ни биха попречели. Човек на днешно време се трови от всякъде. 
А по отношение на по преден коментар за шампоаните и балсамите на ТианДе-наистина се препоръчва да ползвате само тях-обяснявам и защо.Билките в тях са специално подбрани и понеже в тях няма химия действат прекрасно-ефекта е желания.Ако не вярвате направете експеримент- вземете една отверка и я потопете в шампоан на компанията,извадете и я запалете-не гори и няма как да гори като няма химия,шампоана с корен от жен-шен си има такъв корен в него и ако го извадите и засадите-той ще порасне.Ако обаче този корен го поставите в друг шампоан,който не е на компанията и не е абсолютно билков-той ще умре. Ако вземете с отверка от други шампоани и пробвате да запалите-има някой при които чак сажди хвърчат! И всеки който не вярва може да си направи такъв експеримент. За това се ходи на презентации и демонстрации- там показват и тестват собствената си продукция и други продукти за сравнение. Ако косата ти пада много ясно че трябва да спреш да я тровиш за да поникне. Също има и за други известни марки пасти зъби и изобщо много полезни неща,ако ще и само за да се образоваш е добре да отидеш и да видиш. 

# 471
Разпоредбата на чл. 68, т. 14 от Закона за защита на потребителите забранява пирамидалните продажби, чиято основна цел не са продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на потребители, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата.

На някоя да звучи познато  Laughing Laughing

Както сама цитираш" при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата. "

Явно не знаеш,че в ТаинДе НЕ си плащаш за регистрация и за нищо,освен като си купиш един продукт да си го платиш! Това не са разни други фирми,дето да влагаш по еди си колко лева че да ти дадат номер и да имаш еди си какви условия за постигане.  Няма да е лошо първо да знаете за какво говорите,че тогава да го правите!

# 472
Когато човек иска да постигне добър ефект за здравето си трябва да обърне внимание на собственото си състояние. Всеки човек има различен организъм,различни токсини,метаболизъм и прочие. Ако искате ефект-започнете с детокс, защото точно токсините,тежките метали и всички други боклуци в тялото ни биха попречели. Човек на днешно време се трови от всякъде. 
Много си права  Peace

# 473
  • Пловдив
Когато човек иска да постигне добър ефект за здравето си трябва да обърне внимание на собственото си състояние. Всеки човек има различен организъм,различни токсини,метаболизъм и прочие. Ако искате ефект-започнете с детокс, защото точно токсините,тежките метали и всички други боклуци в тялото ни биха попречели. Човек на днешно време се трови от всякъде. 
Много си права  Peace
+1 Peace

# 474
някой друг да го е сърбяла главата от шампоана против косопад

# 475
Здравей nelllHug
За кремовете - зависи много от  специфичните нужди на кожата - кремовете, за които пише, че са за над 35 г. стават и за жени на 50. Плацентната серия например е по-лека, докато колагеновата има по-силен ефект против бръчки, така че много зависи от това каква ти е кожта.
За цените  - не съм наясно с курса на рублата, но мисля че има малка разлика, някой беше писал по-назад  Peace

...по-лека ли е ...та  аз я приемам за доста сериозно овлажняваща и поддържаща влагата в кожата дълго време....значи колагеновата серия е още по- ли....благодаря за тази сравняваща  2 продукта информация, Фата Моргана   Hug............Само ад споделя едно по-неприятно усещане-  от противовъзпалителния гел за измиване на лицето/жълто-оранжевия/ ми излизат гнойни пъпчици.....може и да не е от гела този обрив, но често след негова употреба забелязвам такива пъпчици........А пилинга от плацентната серия е много добър-препоръчвам го за 40+.....избистря тена и сутринта след сън кожата изглежда много по-различна от преди....и наистина  изсушава пъпчици...... Heart Eyes

# 476
здравеѝте, дъщеря ми беше бременна, когато си изми косата със шампоана с корена. косата и стана хубава, но главата леко я засърбя.мисля  си, че сигурно от бременноста. но и аз съм на мнение че на различни хора по различен начин деѝстват продуктите. аз ползвам крема със плацентата и съм много доволна.Някоѝ може ли да ми каже относно дек.пластири,дали може да се ползват при хора употребяващи бета блокери и други лекарства за високо кръвно.благодаря предварително.

# 477
имам предвид пластири за детоксикация

# 478
здравеѝте, дъщеря ми беше бременна, когато си изми косата със шампоана с корена. косата и стана хубава, но главата леко я засърбя.мисля  си, че сигурно от бременноста. но и аз съм на мнение че на различни хора по различен начин деѝстват продуктите. аз ползвам крема със плацентата и съм много доволна.Някоѝ може ли да ми каже относно дек.пластири,дали може да се ползват при хора употребяващи бета блокери и други лекарства за високо кръвно.благодаря предварително.
ДОРИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, за всички ни, ако искаме да да сме здрави. Поради токсините които си отглеждаме са и здравословните ни проблеми. Не се ползват от БРЕМЕННИ. Ако имате реакция от шампоана, то имате проблем, просто продължете за да го решите.

# 479
Искам да попитам относно шампоана с корена ,колко често в седмицата трябва да се употребява? Косата ми наистина е много по-хубава от него,но сякаш не виждам да е пораснала,а се води и за растеж. Някой който го използва може ли да ми даде мнение

Общи условия

Активация на акаунт