Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 917
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Супер интересно ми е за каква натурална козметика може да иде реч,  когато са съюзят супер нехайници в това отношение китайци и най безочливи бизнесмени руснаци.

# 556
Супер интересно ми е за каква натурална козметика може да иде реч,  когато са съюзят супер нехайници в това отношение китайци и най безочливи бизнесмени руснаци.
Това изказване е от много незапознат човек,и доста общо казано. Посочете коя според вас е наистина Био козметика? Нима има изобщо такава?

# 557
Изобщо нищо няма да посочвам, казах че ако ще купувам китайско (нямам нищо против тази козметика) не искам да са залъгвам че руснаците могат да са гарант за качество. Пък на всичкото отгоре да си качат някой лев.

# 558
Изобщо нищо няма да посочвам, казах че ако ще купувам китайско (нямам нищо против тази козметика) не искам да са залъгвам че руснаците могат да са гарант за качество. Пък на всичкото отгоре да си качат някой лев.
може и да сте права,знам ли,то никъде вече гаранция няма.Пък и в крайна сметка не работя в тези фабрики че да знам  Simple Smile

# 559
гос.стихиѝно бедствие,да ви кажа ,че продуктите на тианде притежават GMP сертификат коѝто проследява цeлия процес от суровина до краѝния продукт.Располагат и със сертификат ISO9001.GMP сертификат е стандарт и гарант за високо качество.Явно не сте информирана много за продуктите или просто съдите за тях по това което се продава в така наречените китаѝските магазини всичко по лев.Информираѝте се малко повече .

# 560
Някой ходил ли е в Китай,че да говори така за всички техни стоки или съди по това,което има на БГ пазара??....Китайците отдавна са надскочили доста световни компании за качество...там има всичко за всички-за каквото качество плащаш,това получаваш... и относно руското качество ,г-жа Бедствие,докосвала ли се е до руските школи за козметика и масаж ?

# 561
Цитат
,г-жа Бедствие,докосвала ли се е до руските школи за козметика и масаж ?
Laughing Това няма много общо с темата.
Както и китайската стока по принцип.
За сертификати също не ща да чуя, знам как работят руснаците, знам какъв е бизнеса там, знам как получават сертификати.
Няма да разнищвам темата, ще ви кажа само няколко неща които ме карат да се съмнявам, ако един руснак ви предлага нещо за 100 лева значи го е купил  максимум за 10, сметнете си за колко купил нещо което ви предлага за 10  и след това помислете колко качествен продукт е вложил в тази опаковка.
Наистина не съм запозната с козметиката, ни то ще го правя, влязох в темата случайно, изказах мнение и то по скоро не за козметиката, а за това че лично мен никой не може да ме убеди че руснаците ще ми продадат нещо стойностно произведено в Китай. Имат възможността и потенциала да си произведат каквото си искат и в Русия, защо ще го правят в Китай? За по евтино? Та милиони руснаци, украинци, молдовци и кой ли не от бившия СССР готов да работи за стотинки, търсят още по евтина работна ръка? Не знам какво търсят но със сигурност не е качество и натурален продукт. Аз съм за правилното и честното позициониране на продукта.

# 562
много ми е гладка и мека кожата даже иначе е някак мръсна

# 563
Някой може ли да ми каже,защо цялата качествена световна козметика старателно се дистанцира от използването на животински продукт,а в Тиан Де точно обратно?

Тиан Де5378080,незнам на колко си години,но след пилинг кожата става много чувствителна на слънце и студ...особено след 30 г е важно да се предпази заради засилена пигментация...твойто прилича малко на тези болните от анорексия-и да не са дебели казват си,дебел съм..та и ти така с мръсното.. Simple Smile ... Peace

# 564
Аз бях решила да пробвам защитния крем за ръце на Тианде, като исках да пробвам натурална козметика(или био, май такава се води). Много се учудих, като видях че в състава има метилпарабен и пропилпарабен.  Thinking

# 565
[color=red djiziv][/color],няма как всеки да използва всичко върху себе си,поради индивидуалните нужди...тук както разбирате са повече дистрибутори,чиято работа е да предлагат,продават и познават продуктите по описание.....
Знам, че няма как всеки да изпробва всички, затова питах конкретно и точно кой, какво и резултати. По описание всички продукти са прекрасни и чудотворни, мога и сама да го прочета. Благодаря много за споделения опит. Въпреки индивидуалните особености пак си е някаква насока, а аз това търсех,  Peace

# 566
аз искам да питам пък когато слагам трансдермалната лепенка само на мястото на лепенката ли се редуцира (ако изобщо се случва това) целулита или и в някакъв радиус около лепенката защото честно казано аз си представях нещо като лепенките на нивея големи пластири,а те се оказаха по малки от дланта ми,като аз съм дребна жена по принцип.Иначе загряват много,парят си направо

# 567
здравеите момичета- маика ми си поръча Нанолифт концентрата. Но стигнахе до извода че не знаем как да го ползва??? има две шишенца вътре- едно с течност и другото е на гранулки? как се процедира- гранулките се изливат в концентрата или??? молч ви нчкои да обчсни как се отваря и се ползва- тъмна индия ми е  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 568
  • Козлодуй
Ето тук има по-подробна информация:
http://bulgaria-tiande.com/продукти/серийна-козметика/трансдермален-комплекс-nano-corrector/item/259-nano-corrector-лифтинг-ефект-,-3g-7ml

# 569
%  Приложение:     
1. С помощта на дозатор сложете няколко капки от Мезококтейла и разпределете върху почистена кожа на лицето. 2. След това малко количество от второто средство – Микрокапсили, сложете на върха на пръста и с потупващи движения минавате по обработената с Мезококтейла кожа.                 3. Масажирате, докато не се разпредели равномерно.            Специално внимание трябва да се обърне на участъците, които имат най-голяма нужда от коригиране. Коректора може да се използва 1 или 2 дневно. Видим резултат можете да очаквате още на 7 ден !

Общи условия

Активация на акаунт