Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
някой има ли отзиви за дамските превръзки, лекуват ли наистина бяло течение?
 newsm78

Това е най лесния проблем който може да бъде решен с дамските превръзки-писах на ЛС
А за останалите-кисти, миомни възли, ранички, репродуктивни проблеми, цистит ..при някой от тях е по дълго 3-4 мес заедно с чайовете.
Имаме вече в БГ резултати.

Ако имате проблеми с кисти, миомни възли, ранички, репродуктивни проблеми, цистит и тн..БЯГАЙТЕ НА ЛЕКАР!
Поста ми не е с цел заяждане..но точно тези здравословни проблеми не са , като да лекуваш пърхот. Отидете първо на лекар и ползвайте превръзките за комфорт или като допълнително лечение,  НО..НЕ ЛЕКУВАТ ПО ГОРНО ИЗБРОЕНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Да подчертая , че говоря от личен горчив опит. Представител съм на фирмата , следя темата от началото и искам да ви помоля да внимавате с пропагандите , все пак за здраве става дума.

Незнам какъв опит имазте но аз имам момиче от моята структура което трябваше да бъде оперирано от киста с големина на яйце и след 4 мес лечение с превръзките просто я няма...в офиса в Пловдив жената която работи в него през 3-4мес ходише на операции на кисти - не една но последния път вместо операция реши проблема с превръзките, аз имах два миомни възела с р-р 1,7 см. които също изчезнаха....ТАКА ЧЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА, просто го правете правилно. При цистит МЕНТОЛА от неф свежест няколко дни а после ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА -единичните. В русия има клиника която работи с превръзките. ТОВА СА РЕЦепти  5000 год

# 661
Здравейте !

Къде във Варна мога да си поръчам ?

# 662
  • Пловдив
Здравейте !

Къде във Варна мога да си поръчам ?

http://www.tiandebulgaria.com/index.php?route=information/inform … information_id=14

И да попитам защо няма промоции на юни ?

# 663
Порой, писах на лични  Hug
Да се отчета - поръчах си молив и сенки от промоцията - сенките са много хубави - не са блестящи, но тъй като ми трябват дневни (за работа) са ми идеални. Молива също много ми харесва - твърд, много добре се нанася и не се ронят парченца от него, мога да го сравня с ейвънските, защото предимно такива съм ползвала преди - много по-добър е!

# 664
fata_morgana, jb66 ,  мерси !  Simple Smile

Не виждам цени. Колко са скъпи ?  Wink

Видях Peace

# 665
И аз чакам да потвърдят летните промоции в българските сайтове на фирмата, ама нищо...

А и се интересувам дали по складовете има и от новите душ-гелове, ако някой има информация?

# 666
И аз чакам да потвърдят летните промоции в българските сайтове на фирмата, ама нищо...

А и се интересувам дали по складовете има и от новите душ-гелове, ако някой има информация?

Почисти си пощенската кутия . Препълнена е  Simple Smile

# 667
Здравейте!
Някой пробвал ли е шампоана против оплешивяване от серията Master herb,да даде отзиви?
Извинете ме, ако е обсъждано по назад в темата,сега нямам много време да чета,а спешно ми трябва подобен шампоан.  bouquet

Мелани,  пробва ли този шампоан, доволна ли си?
к...
Писала съм в предишни страници, но ще го направя пак...има мъже които бяха плешиви и израсна коса, моя позната също има такъв резултат. Аз го ползвам и имам наболи в предната част. Преди няколко дни на презентация във Велинград се съобщи за жена която по рождение е нямала коса на 30г е и след употребата на АКТИВАТОРА ЗА РАСТЕЖ, ШАМПОАНА И БАЛСАМА има израснала коса. По принцип винаги използвайте шампоана с балсама...
Казваш ползваш го лично. Нали за косопада който ме интересува е едно, но интересува ме самия вид на косата поносим ли е добър ли е, след употреба на този шампоан и балсам, нали сспоред теб и твоята коса.

# 668
broadminded, мила съм се няколко пъти с този шампоан, защото мъжът ми го ползва. Не мога да кажа, че не ми става хубава косата, но много по-доволна съм от тези с Алое и корен от жен-шен (косата ми е тънка и става по-обемна с тях).

# 669
broadminded, мила съм се няколко пъти с този шампоан, защото мъжът ми го ползва. Не мога да кажа, че не ми става хубава косата, но много по-доволна съм от тези с Алое и корен от жен-шен (косата ми е тънка и става по-обемна с тях).

Да четох добри отзиви от ползвали го този с жен шена, но не мога да преценя може ли да се разчита на него за кососпад.

Ползвах 2,5 месеца шампоана против побеляване с маската, още в началото не ми хареса вида на косата ми не знам и аз как издържах толкова уж в името на целта. Косата стана суха, спластена, така да се каже обратното на жива и почна да пада от скоро. А при мен падането винаги се оправя с късо подстригване, от препарати до сега не е имало полза.
Обаче не искам да се подстригвам, а на шампоана против косопад/оплешивване опаковката му е доста сходна с този против побеляване, чудя се дали няма и от него да ми стане лоша косата като усещане. Иначе добри отзиви чета за него относно кососпада.

# 670
Ползвала съм и двата (против побеляване и против косопад) и за мен начина, по който си усещах косата е еднакъв, но не е описания от теб. Определено по-жива стоеше, въпреки, че нямаше особен обем.
Възможно ли е да не отмиваш добре маската? Пробвай първо да постоиш с маската, а след това да се измиеш с шампоана.

# 671
Ползвала съм и двата (против побеляване и против косопад) и за мен начина, по който си усещах косата е еднакъв, но не е описания от теб. Определено по-жива стоеше, въпреки, че нямаше особен обем.
Възможно ли е да не отмиваш добре маската? Пробвай първо да постоиш с маската, а след това да се измиеш с шампоана.

Днес за първи път си измих косата с някакъв шампоан от три лева какъвто беше останал от преди, веднага живна като усещане.

Хм, незнам всъщност възможно ли е такова нещо шампоана да се ползва след маската, ...незнам.
Май и аз ще си куп този с жен шена.

# 672

Хм, незнам всъщност възможно ли е такова нещо шампоана да се ползва след маската, ...незнам.

Някои точно така го ползват.
А има и друго - шампоаните и маските от тази серия не са за ежедневна употреба - ползват се само веднъж(най-много два пъти) седмично, а през останалото време се ползват други  Peace

# 673
Това не го знаех, казаха ми да го ползвам както си ползвам по принцип шампоаните и ми натъртиха на постоянство, което аз го разбирам като редовно без прекъсване. А аз си мия косата през ден. Благодаря ти може да продължа с два пъти седмично!

# 674

Този  чай  в какво  количество  вода се потапя?

Общи условия

Активация на акаунт