Дискова херния - 4

• 328 383
  • 733
  •   2
Отговори
# 435
дано не прозвуча смешно,но виждам,че някои хора,с проблеми в гр.стълб носят вързан канап на кръста си и казват,че е да не ги боли кръста......някой от вас знае ли нещо по въпроса?  Confused
Днес имам тъпа болка в целия гръб...дано е от топлото... ooooh! Grinning

# 436
  • София
Канап????? ...и за какво служи? Нещо не ми е ясно. Ако помага...

# 437
 Grinning да....ами- не знам...казват,че неги боли кръста,като го връзват....то си е просто вързан така /като колачне Simple Smile/ и си стои там-на кръстовете им..

# 438
Grinning да....ами- не знам...казват,че неги боли кръста,като го връзват....то си е просто вързан така /като колачне Simple Smile/ и си стои там-на кръстовете им..

Умирам да го видя това с канапа. За пръв път чувам. Ох, ако един канап оправяше работата ей сега ще извадя цяла макара да намотая около кръста.
Това сериозно ли е наистина ?  newsm78

# 439
  • София
Аз също съм го чувала това с канапа,
но никога не съм го пробвала. Винаги
ми е звучало твърде...екзотично.  Mr. Green

# 440
Ох, смея си се с глас.
Дайте да уточним поне канапа, че гледам в запасите на баба ми има два вида - единият е точно хартиен канап - дебел кафяв, едно време кашоните със стока в аптеките връзваха с него, а другият канап е тънък - пак пише канап на него, но е от коноп.
Един път уточним ли канапа  Laughing  аламинут ставам опитно зайче, че както ме боли кръста и шията - всичко ще омотая, само полза да има.
А и още нещо - на голо ли се слага канапа.
Ох, не ми се сърдете момичета и момчета, ама наистина е смешно.  Joy
Ако знаех, че канапа ще ме оправи, поне  дъто ми нямаше да е на швейцарско сирене и буци от инжекциите.

# 441
  • София
Става въпрос за вълнен канап или е конопен,
както казваш ти, не знам точно. Да, слага се
на голо.

# 442
Ми затова питам и аз. Понеже не съм в първа младост и смея да твърдя, че доста канап съм видяла, пък и чичко гугъл точно това показва като канап- конопен и хартиен. Ако е вълнен трябва да е конец, вълнен канап няма.
Чакам си уточнението.  Laughing За протокола и вълнен конец има бол в къщи. Simple Smile
Пък се и посмях.

# 443
Канап е това дето вързват лозето  Laughing.Това съм го чувала и виждала.Аз съм си вързвала сезал..туй дето балите връзват.Сложих си го аз и на всичкото отгоре беше черен.Носих го около 10 тина дни.През това време отидох на доктор... вързана  Laughing..бях забравила да го сваля

# 444
тЕ сега вече се объркАх... канап ли, сезал ли, вълнен конец ли   Joy
То като ни свие, и макраме ШЪ си омотая, само и само да мине!
Замислих се дълбоко и по тая логика навремето са били много здрави в кръста,
нали са връзвали гащите с канап, та ...
Бих опитала, то и космодиска си е канап, ама джиджан   33uu

# 445
Хайде да поспамим малко. Чакам отзивите на доктора за сезала.
Добре де, защо се връзва , какво се цели с това връзване?

# 446
  • София
Аз не мисля, че се цели нещо.
Просто нали трябва да се задържи на кръста ти.

# 447
Защо, с каква цел? Какво прави този канап на кръста, че да спрат болките? Трябва да има все някакво обяснение.

# 448
  • София
Търсейки информация в нета за този канап,
носен около кръста, попаднах на ето това
упражнение, споделено от Иван Костов:

Рецептата чудо на Костов за болки в кръста

# 449
  • София
Канап... нямам, но ще намеря още утре. Дано...ама..канап???

Общи условия

Активация на акаунт