Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Трудно е да си избера  любим от Николетините разкази по кабеларки и малко по-основни телевизии, обаче историята как баща й я праснал с  тухла по главата и така именно интегрирал ясновидските й умения в нея,както и тази, в която тя одухотворено  съобщава как е псувала свещеник в църква са й много  добри!

# 331
Здравейте! Никога не съм се интересувала от подобни неща, но от известно време имам усещането, че ми е направена магия. Въобще не ми върви... Кажете ми, моля, някой от София към когото мога да се допитам? Не познавам никакви подобни хора. Предполагам, че по-назад в темата или някоя предишна тема някой е писал нещо по въпроса, но нямам възможност да изчета толкова много изписано...  Предварително благодаря на всички! Hug

# 332
Здравейте! Никога не съм се интересувала от подобни неща, но от известно време имам усещането, че ми е направена магия. Въобще не ми върви... Кажете ми, моля, някой от София към когото мога да се допитам? Не познавам никакви подобни хора. Предполагам, че по-назад в темата или някоя предишна тема някой е писал нещо по въпроса, но нямам възможност да изчета толкова много изписано...  Предварително благодаря на всички! Hug

можеш да зададеш въпрос към Ники Узунов във форума. Там го питай. 

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy51cmxnb25lLmNvbS82ODFiZjBefA==

# 333

хммм Thinking това ми се струва доста несериозно. Как от един форум може да ми отговори, но ще опитам... Все пак искам и други мнения и препоръки  bouquet

# 334

хммм Thinking това ми се струва доста несериозно. Как от един форум може да ми отговори, но ще опитам... Все пак искам и други мнения и препоръки  bouquet

Има специална тема за консултация с него. Питай какво да правиш и той ще ти отговори. Други от форума са се консултирали с него

# 335
Здравейте и от мен, значи искам да споделя своето мнение относно много от посочените във форума лица с ясновидски дарби. Почвам с леля Искра - разговор по телефона позна що годе настоящето за отговор на въпроса ми в бъдещето отрицателен, Ники Узунов отговора му 100% положителен, Руми Атанасова - ОТРИЦАТЕЛЕН, Ели Маринова чрез карти срещу 6лв. положителен ама с много НО, т.н. КАБАЛА - 100% отрицателен, и стигаме до анелия веднъж положителен след месец отрицателен на един и същи въпрос, а сега и за Маряна Николаева преди около две години ми каза нещо сега абсолютно друго нищо общо а и въпросния въпрос тогава твърдо да сега твърдо не. Та момичета какъв е извода........ще поживеем и ще видим кой от всичките е прав.........

# 336
За Руми Атанасова, мога да кажа, че мои познати въобще не са доволни, както и от тази вулгарната Рени мисля, че се казваше. От картите на Ели бях писала скоро, че аз също си теглих карти, но не разбрах всичко и звъннах на импулсния телефон на Ели и тя ми каза след това за какво става въпрос, че само с тези карти които съм теглила не може да се отговори правилно. И какво излезе 6.00лв даваме ей така. После 15мин.разговор по 1.00лв. на минута. Но да ви кажа не съжалявам, доста добре обяснява.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 10:09 от dobreva1

# 337
Трудно е да си избера  любим от Николетините разкази по кабеларки и малко по-основни телевизии, обаче историята как баща й я праснал с  тухла по главата и така именно интегрирал ясновидските й умения в нея,както и тази, в която тя одухотворено  съобщава как е псувала свещеник в църква са й много  добри!
Аз съм останала с впечатление, че не тухла, а щанга Mr. Green, явно не го е разказвала достатъчно често, щом не сме разбрали. Сутринта по ТВ 7, пак Николета ooooh!, която и ТВ да пуснеш, все тя изкача #Crazy

# 338
Здравейте! Никога не съм се интересувала от подобни неща, но от известно време имам усещането, че ми е направена магия. Въобще не ми върви... Кажете ми, моля, някой от София към когото мога да се допитам? Не познавам никакви подобни хора. Предполагам, че по-назад в темата или някоя предишна тема някой е писал нещо по въпроса, но нямам възможност да изчета толкова много изписано...  Предварително благодаря на всички! Hug

хммм Thinking това ми се струва доста несериозно. Как от един форум може да ми отговори, но ще опитам... Все пак искам и други мнения и препоръки  bouquet

Опитай ако искаш. Само да не звъниш на тези от Пентаграм за такова нещо, защото и дори да нямаш веднага ще ти намерят и се започва Радина с нея се работило 3 пъти по 80.00л. Мартин Захариев 80.00лв+ 60.00 защита и т.н. и другите и накрая хвърлени пари на вятъра. След това звъннах на Узунов и само той ми каза, не е магия, а натрупана отрицателна енергия, като позна че имам силни болки около сърцето и ми каза какво да правя. Имах чувството, че ще ми спре сърцето. А тези останалите, а да не заправя 120.00лв  на тази Инна пак от техния център ИЗИДА, може и да познават, но в устата им е все изпрати парите и ще видим. Да не говорим и за тази Мира и Мария явно са едно и също лице и се започва изпрати това и онова и до 2 месеца ще заживеете заедно гарантирам, че тя даже не ме изслуша какъв е въпроса. Така, че ти реши при кога ще ходиш.

# 339
Здравейте, мога да споделя с вас, че моят срок февруари-март, посочен от Анелия Лечева, вчера се сбъдна. Беше много неочаквано за мен, защото имаше възможност за случване точно преди месец, но аз тогава блокирах съвсем съзнателно нещата и дори си мислех, че съм разрушила възможността да се случат изобщо.

За сравнение, от новокоментираните Емилия и Н.Узунов, техните дългосрочни прогнози при мен съвпадат с тези на Анелия. Като анализ на настоящето бяха точни и двамата, Н.Узунов с леко завишен оптимизъм.

Успех на всички!  

# 340
Аз също искам да кажа за Анелия като я питах за бизнеса ми, тя ми написа така... 2011г. е трябвало да стане както ти си искала, но нещо се е объркало. По същия начин ми го каза и Узунов. Да имаше доста голяма пречка, която в последствие разбрах от къде идва. Но и двама са с един и същи срок за развитието ми в тази сфера. Така че аз продължавам да вярвам, че точно така ще стане.

Пак се повтарям, не чакайте сроковете които са ви казали.

# 341
Здравейте! Никога не съм се интересувала от подобни неща, но от известно време имам усещането, че ми е направена магия. Въобще не ми върви... Кажете ми, моля, някой от София към когото мога да се допитам? Не познавам никакви подобни хора. Предполагам, че по-назад в темата или някоя предишна тема някой е писал нещо по въпроса, но нямам възможност да изчета толкова много изписано...  Предварително благодаря на всички! Hug

хммм Thinking това ми се струва доста несериозно. Как от един форум може да ми отговори, но ще опитам... Все пак искам и други мнения и препоръки  bouquet

Опитай ако искаш. Само да не звъниш на тези от Пентаграм за такова нещо, защото и дори да нямаш веднага ще ти намерят и се започва Радина с нея се работило 3 пъти по 80.00л. Мартин Захариев 80.00лв+ 60.00 защита и т.н. и другите и накрая хвърлени пари на вятъра. След това звъннах на Узунов и само той ми каза, не е магия, а натрупана отрицателна енергия, като позна че имам силни болки около сърцето и ми каза какво да правя. Имах чувството, че ще ми спре сърцето. А тези останалите, а да не заправя 120.00лв  на тази Инна пак от техния център ИЗИДА, може и да познават, но в устата им е все изпрати парите и ще видим. Да не говорим и за тази Мира и Мария явно са едно и също лице и се започва изпрати това и онова и до 2 месеца ще заживеете заедно гарантирам, че тя даже не ме изслуша какъв е въпроса. Така, че ти реши при кога ще ходиш.

Хихихихихихи, май няма да отида при никой. Ще пиша на Узунов, пък да видим  bouquet Hug

# 342
Искам да ви попитам понеже разбрах за Емилия и Узунов сбъднали ли са ви се прогнозите за които те са ви казали?Понеже смятам да се свържа с тях  Peace

# 343
Моля за отзиви за ходжа Сабри от Айтос! Може и на лични!

# 344

Хихихихихихи, май няма да отида при никой. Ще пиша на Узунов, пък да видим  bouquet Hug
И аз това исках да попитам...какви са отзивите от този човек. Горе-долу какъв процент успеваемост има в преценките му? Предполагам, че на всичките им куцат сроковете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт