Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 392
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Simple SmileОтдавна не съм писала във форума,но ви чета редовно...

От любопитство писах на коментираната от вас Роси Стефанова...да не остана по назад Embarassed
Въпросът ми бе свързан с проблемни взаимоотношения....класика Simple Smileи получих следния отговор:"Дълго време ще мине,за да сте приятели"...Поредното изречение изстреляно към мен #2gunfire...

Не зная и какъв коментар да направя...зададах мн точен въпрос,отговорът дойде на другия ден...,каквото и да значи.....

# 706
Като гледам, момичета, май отговорите предполагат задаване на допълнителни въпроси newsm78...
Което е ясно  какво значи Crossing Arms

# 707
Дами,намерих нещо интересно в този сайт forum.all.bg,публикувано от Berenis.

Познавам една страхотна гледачка на кафе! Има най-невероятната дарба на света, но като човек е много зле, горката! Все се забърква в заеми, в далавери и изобщо - мърлява работа! Заведе ме приятелка при нея, преди пет години и от раз ми взе акъла! Позна куп неща в детайли: примерно, че майка ми има стеноза на митралната клапа с току-що придобит диабет, а после предрече друг куп работи, които се сбъднаха до едно! Оттогава съм завела поне 20 души и съм стояла с тях, щото твърдеше, че съм й антената. Какво съм чувала и колко рев съм видяла с очите си! Измъкваше фантастични истории от миналото им, за които никой друг освен човека не знаеше. Описваше с детайли къщи, коли, починали близки. Сестра ми изплака, когато Д. й каза, че баба ни се е изправила на онзи свят и вече ходи - краката й, свити от атрофия, вече са се изпънали! Тя си имаше и една такава особеност - като не види нищо, казва "Не мога да ви гледам. Нищо не виждам! Съжалявам!" и толкоз. Случи се два пъти и мацките си тръгнаха разочаровани. Твърдеше, че казва от бъдещето само това, което може да се промени, защото в него имало изменяеми и неизменяеми събития. Веднъж скочи и предупреди една жена, която бях завела, веднага да си тръгва и да си вземе детето от село. Да, ама мадамата се замотала, забравила и й докараха сина със счупена ръка - карал колело този следобед, паднал и така. Друг път каза на една друга: "Мъжът ти да заминава да си спи в склада! Ще ви оберат тези дни!", а жената й отговори, че било невъзможно - склада се охранявал с пазач, СОТ и всичко. Да, ама ги обраха! През стената на склада - разбили я и измъкнали всичко! Водила съм човек с открадната кола. Когато мен ме обраха, първо там изтърчах. Каквото е казала за тези кражби - стана точно така! Толкова много истории съм чула и видяла! И все да ти настръхне косата! Говори и пише на листче. Казва, че не е дадено човек да си гледа в бъдещето и затова, щом излезе - забравя. Затова пише, та ако можеш нещо да избегнеш - да го направиш!
Говоря в минало време, защото сега съм й сърдита! Толкова много неща видя, а не ме предупреди каква драма ме чака. Само казваше:"Коя е тая, дето толкова много иска мъжа ти? Не можеш да си представиш на какво е способна за да ти го вземе!", а аз се смеех и казвах:"Ми, много жени го искат, бе Д.!Хубав, с пари, нормално е!", а тя се цупеше и клатеше глава.Можеше да ми каже истината, не да ми намеква!
Мога да ви дам името и телефона й на ЛБ, но не искам да придружавам никого!Тя не е известна, никога не е пускала реклами, не е излизала по телевизии, не е бръщолевила глупости и не иска да печели пари с това. Има най-невероятната дарба на света, която съм виждала с очите си, а живее глупаво и мизерно. Сигурно така Господ наказва тези, дето наистина четат книгите Му!

Някой да знае нещо по въпроса???

# 708
Момичета бързам да споделя за Сирма , преди два дни я попитах дали ще се ощъстви една среща , като вероятноста беше много голяма да стане да кажем около 90 процента . Каза ми Не , има пречка някаква. Зачудих се ..и се оказа че позна , среща нямаше . Питах и други неща надявам се и затях да е познала...Ще пиша ако е така .

# 709
Дами,намерих нещо интересно в този сайт forum.all.bg,публикувано от Berenis.

Познавам една страхотна гледачка на кафе! Има най-невероятната дарба на света, но като човек е много зле, горката! Все се забърква в заеми, в далавери и изобщо - мърлява работа! Заведе ме приятелка при нея, преди пет години и от раз ми взе акъла! Позна куп неща в детайли: примерно, че майка ми има стеноза на митралната клапа с току-що придобит диабет, а после предрече друг куп работи, които се сбъднаха до едно! Оттогава съм завела поне 20 души и съм стояла с тях, щото твърдеше, че съм й антената. Какво съм чувала и колко рев съм видяла с очите си! Измъкваше фантастични истории от миналото им, за които никой друг освен човека не знаеше. Описваше с детайли къщи, коли, починали близки. Сестра ми изплака, когато Д. й каза, че баба ни се е изправила на онзи свят и вече ходи - краката й, свити от атрофия, вече са се изпънали! Тя си имаше и една такава особеност - като не види нищо, казва "Не мога да ви гледам. Нищо не виждам! Съжалявам!" и толкоз. Случи се два пъти и мацките си тръгнаха разочаровани. Твърдеше, че казва от бъдещето само това, което може да се промени, защото в него имало изменяеми и неизменяеми събития. Веднъж скочи и предупреди една жена, която бях завела, веднага да си тръгва и да си вземе детето от село. Да, ама мадамата се замотала, забравила и й докараха сина със счупена ръка - карал колело този следобед, паднал и така. Друг път каза на една друга: "Мъжът ти да заминава да си спи в склада! Ще ви оберат тези дни!", а жената й отговори, че било невъзможно - склада се охранявал с пазач, СОТ и всичко. Да, ама ги обраха! През стената на склада - разбили я и измъкнали всичко! Водила съм човек с открадната кола. Когато мен ме обраха, първо там изтърчах. Каквото е казала за тези кражби - стана точно така! Толкова много истории съм чула и видяла! И все да ти настръхне косата! Говори и пише на листче. Казва, че не е дадено човек да си гледа в бъдещето и затова, щом излезе - забравя. Затова пише, та ако можеш нещо да избегнеш - да го направиш!
Говоря в минало време, защото сега съм й сърдита! Толкова много неща видя, а не ме предупреди каква драма ме чака. Само казваше:"Коя е тая, дето толкова много иска мъжа ти? Не можеш да си представиш на какво е способна за да ти го вземе!", а аз се смеех и казвах:"Ми, много жени го искат, бе Д.!Хубав, с пари, нормално е!", а тя се цупеше и клатеше глава.Можеше да ми каже истината, не да ми намеква!
Мога да ви дам името и телефона й на ЛБ, но не искам да придружавам никого!Тя не е известна, никога не е пускала реклами, не е излизала по телевизии, не е бръщолевила глупости и не иска да печели пари с това. Има най-невероятната дарба на света, която съм виждала с очите си, а живее глупаво и мизерно. Сигурно така Господ наказва тези, дето наистина четат книгите Му!

Някой да знае нещо по въпроса???

Shocked Shocked Shocked #Crazy

# 710
Олеле, каква е тази история!?! И какво, без присъствието на Berenis - "жената-антена" - по време на сеансите дарбата за гледане има ли я или не...  Laughing

# 711
ОК, дами! Ако някой се сдобие с координатите на Д /споделено от Berenis, във форума на ALL. bg/, нека да пише моля!Благодаря!  bouquet

# 712
Някой да има координати на Величка от София?Разбрах,че гадае на кафе...

# 713
  • София
Здравейте Simple Smile
понеже досега търсих врачки и  гадателки, относно един проблем, но сега започвам да търся данъчен адвокат и понеже не можах да намеря в кой подфорум да пиша, затова търся тук. Ако се прецени нека се премести темата, а  ако някой може да ми помогне, защото ми предстой данъчна ревизия /повторна/ , моля нека ми пише . Благодаря предварително.

# 714

GERBER  , доста непpиятно
дано успееш да се справиш с проблемите
би ли споделила кой беше най - близо до
истината от всички врачки и ясновидки.
Успех ти желая от сърце  Peace

# 715
  • София

GERBER  , доста непpиятно
дано успееш да се справиш с проблемите
би ли споделила кой беше най - близо до
истината от всички врачки и ясновидки.
Успех ти желая от сърце  Peace

Чух се с няколко, по повод , че чакам повторна ревизия, но не мога да кажа нищо повече. Като станат нещата ще пиша.

# 716
Здравейте момичета,попаднах в нета на смс ясновидство на номер 191913 на които отговаря ясновидката Сирма,та се чудех някои знае ли за същата жена от Бургаско ли става дума или е някоя друга. Благодаря : )

# 717
  • София
Здравейте момичета,попаднах в нета на смс ясновидство на номер 191913 на които отговаря ясновидката Сирма,та се чудех някои знае ли за същата жена от Бургаско ли става дума или е някоя друга. Благодаря : )

И аз съм я виждала тази обява, и също си мислех дали става въпрос за същата жена, но сигурно не е тя, защото нямаше да си вдига обикновения телефон.

# 718
Врачката Сърма... постна ли е, лозова ли е?
Шарлатани много, може да ги има някой свестни, но са малко и обикновено не пускат обяви във вестници и интернет.

# 719
Grimnir,  ако знаеш такива, свестни, давай ги насам. Ние тук точно такива търсим. Писнало ни е от шарлатани.

Общи условия

Активация на акаунт