Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 495
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
червено-за радост,любов и за страст
до бялото-чистото слагам.
нека с усмивка да грее лицето
и с много любов да пламти сърцето!
честита баба марта на всички ви! Hug
Peace много сладко стихче, Честита Баба Марта на всички и от мен!

# 91
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, момичета! Simple Smile

# 92
shani, дай на л.с.

# 93
Момичета, имате ли някаква информация или отзиви за тази Санка от Полски Тръмбеш?
http://www.borbabg.com/?action=news&news=17574

# 94
"Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!"

# 95
здравейте и честита Баба Марта! моля за отзиви за Гергана от Бургас, гледа на карти и кафе в блока срещу "Пикадили". бях при нея, за настоящата ситуация е много точна. дори да си призная изглеждах весела и усмихната за да прикрия проблема си, но тя много точно ми описа настоящата ситуация. това ме навежда на мисълта че и за бъдещите събития може да има познаваемост, поне на мен така ми се иска. направи ми добро впечатление като ми каза, че относно сроковете не може да бъде абсолютно точна, но ориентировъчно ти казва примерно "до месец" или "в най скоро време". моля за отзиви за нея

# 96
Честита Баба Марта!

eldereane, кога Ангел от Дианабад ти е искал пари?
Спести си препоръките за нервите и парите, защото Ангел няма такси и никога не е отказал помощ на някой. Лично аз познавам този човек от 2009 г. Много ми е помагал  и никога не е искал пари, а на колко мои приятели и познати е помогнал ако трябва да пиша ще стане доста дълго.
Някои от вас наричат ясновидците "продавачи на надежди" може би е така, защото отивате при тях с такива очаквания.

# 97
Относно Ангел от Дианабад, той не е ясновидец, а радиестезист. Лично на мен не можа да ми помогне, но не ме е и лъгал. Няма и такса, оставяш колкото сам прецениш.

# 98
  • София
Моля ви, момичета за телефон и малко поече инфо за този Ангел. Благодаря:))

# 99
До <b>eldereane</b> Уважаеми г-не, много жалко как постъпвате с малкото хора, които са отзивчиви и действително се опитват да Ви помогнат.(пиша относно Ангел) Тези разсъждения, като вашите наистина са присъщи на една типично българска прослойка разположена на най ниското стъпало на съзнанието ако изобщо има такова. Много трудно може да ви се помогне в случая, но вие за Вас си сте добре. Дано не Ви се подреди съдбата, както на много хора който са тръгнали да търсят помощ. Но ние страдаме от такива характери за жалост. Пожелавам Ви Всичко най хубаво и пак Ви казвам дано не Ви се наложи.

# 100
Тук официално настана тотален парад на безумието.

# 101
Искам да ви спестя малко пари и нерви. Като разоблича 100% шарлатанин.  НЕ ходете при него.
Това е Ангел от Дианабад , лъже яко хората.. Но който е отчаян се хваща. Много ми го похвалиха едни мои познати и аз разпитах насам натам (дори в някоя от темите по назад) и стигнах до телефона му. Оказа се че познавам някои хора от рода му.. а те всичките си бяха измамници. Отидох и почна да ми говори за квантова физика и пълни глупости които нямат нищо общо с мен. Спестете си пари нерви

Също един приятел е ходил при една баба от Княжево - "леля Цветанка" 100% шарлатанка. Отиваш измисля ти 100 магии че имаш и ходи "да ги вади". Той я е хванал че тя ги държи в ръката си и ги пуска. На различни върпоси от рода на тази магия от кога е? Тя например казва от 3-4 години , а листчето (коеото е пресно написано с арабски букви - уж турска магия) е съвсем като ново и няма как да е пресотяло в тревата без да се скапе. Тя обичала да ходи по манастирите и казвала че там има магии. Ползва личен шофьор и зима и пари за път. Предполагам тарифата е като на Шишо бакшишо.

Повечето хора наистина са отчаяни и са готови на отчаяни действия. Но моят съвет е : МИСЛЕТЕ преди да отидете при някой такъв.
Също не е хубаво да се ходи по ясновидци да ти казват какво ще стане напред във времето, защото ти променяш това което ти е начертано от Бог (или природата , както щете го наречете). От части разбирам ако някой има направена магия и се е разболял от това да попадне на човек дето ще му помогне. Защото това е вид вмешателство,което не е било планирано.  Но пък са адски малко хората които умеят и имат способности. За това е хубаво да се направи черен списък на шарлатаните за да не си дават хората парите и надеждите на някой измамник.

Дано съм бил полезен!

За Ангел незнам, но за баба Цветанка-Цветанка Генова, мога твърдо да кажа,от опит, че е мошеничка.Магиите ги поставя тя,те са енергийно заредени и после ги "вади" с броеницата.Това са си нейни произведения.Същото и за сподвижничката й баба Василка от Перник.Двете "работят" заедно.Те използуват нещастието на хората за обогатяване и добре припечелват.Аз съм напълно наясно с цялата система, по която работят.Това са проверени неща, а не предположения и затова предупреждавам всички, които поради голяма нужда от помощ при направени магии В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ СЕ ЛЪЖАТ ДА ХОДЯТ ПРИ ТЕЗИ ШАРЛАТАНКИ И ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ, ЗА ДА СПОНСОРИРАТ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ. ТЕ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ПОМАГАТ ТЕ УВРЕЖДАТ!!!!!!!!

# 102

Просто ви предупреждавам. Наистина се води радиестезист. Но такива глупости не бях чувал. Казвам ви го от гледна точка на РАЗУМА.Всеки си има право на мнение и това е моето. Вие си имате глава на раменете и си носите последствията.

Не казвам ,че иска пари , но на практика взема (кой колкото му остави,нали така). За мен както и леля Цветанка (за която ми казаха) и двамата са шарлатани.Друг човек от форума също го потвърди за бабата. ВНИМАВАЙТЕ къде ходите. Това че ще загубите пари е най-малкият проблем, ако наистина имате влошено състояние от нещо.

Бъдете здрави и щастливи на този хубав Български празник!

# 103
Този форум го превърнахте на махленска сбирка.

# 104
Не разбрах от гледна точка на кой разум говорите само това да изясним.

Общи условия

Активация на акаунт