Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 563
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Ето една добра хорарна астроложка, те в Бългатия се броят на пръсти: Румяна Тончева.

# 121
а впечатления от тази да имате?
http://sitekreator.bg/daniela_panayotova/welcome.html

# 122
Аз се глася за тази астроложка

http://www.galyastro.com/bg/

Препоръчана ми е от хора, които достатъчно добре разбират от астрология, за да се обърнат към друг

# 123
Хайде момичета и аз вече да се включа! Днес ми беше дедлайна за мой проблем! Е, позна и Божидар Караджов /като ходих сега при него три неща ми каза само, не беше от разговорливите, но всичко е истина/ и Керанка /тя дори ми каза да не го правя това изследване, защото всичко си е точно!!!/ и Ани /тя ми смени датата за него и каза, че днес е добрата дата и всичко ще е ОК!!!/  Ами всичко е ОК, само дето ме вкараха във всички кръгове на ада за 3 часа, правих го в Онкологията, а там са си в предишния век, за да ми съобщят, че всичко е ОК! Само че едва сега идвам на себе си, едвам се съвзех, много е тежко като процедура и сядам да ви пиша чак сега! До тук и тримата са в синхрон и няма разминаване в нищо! Хойде, до следващите събития! Ще пиша! Със здраве, но това не значи че не ви следя! Успехи, момичета!  bouquet

# 124
Браво MayaN Simple Smile Много е хубаво когато има добри новини Simple Smile

# 125
Хайде момичета и аз вече да се включа! Днес ми беше дедлайна за мой проблем! Е, позна и Божидар Караджов /като ходих сега при него три неща ми каза само, не беше от разговорливите, но всичко е истина/ и Керанка /тя дори ми каза да не го правя това изследване, защото всичко си е точно!!!/ и Ани /тя ми смени датата за него и каза, че днес е добрата дата и всичко ще е ОК!!!/  Ами всичко е ОК, само дето ме вкараха във всички кръгове на ада за 3 часа, правих го в Онкологията, а там са си в предишния век, за да ми съобщят, че всичко е ОК! Само че едва сега идвам на себе си, едвам се съвзех, много е тежко като процедура и сядам да ви пиша чак сега! До тук и тримата са в синхрон и няма разминаване в нищо! Хойде, до следващите събития! Ще пиша! Със здраве, но това не значи че не ви следя! Успехи, момичета!  bouquet

Слава Богу!Бъди  здрава!

# 126

shani,
Мисля, че Riri беше писала за тази астроложка Галя в предишната тема. Да, каза, че наистина е добра. Успех  с нея.
 Peace

# 127
БРАВО  MayaN много хубава новина БРАВО  Нека само такива да са новините

# 128
MayaN , хубави новини.
При Божидар Караджов не съм била, при Ани не съм си правила хороскоп също.
Керанка обаче на мене нищо не ми позна. Ама като казвам нищо, значи наистина нищо. Не видя ключови аспекти от живота ми. Сякаш бях била път да пия кафе с някоя приятелка и ей така, да си гледаме в чашите и да си говорим глупости.

# 129
За Керанка от Добрич ли става дума  Simple Smile

# 130
bubolechka6, да.
Ти била ли си при нея  доволна ли си?

# 131
Да била съм  SadАз съм от Добрич и чесно казано ходила съм 2 пъти в порядака на няколко години-нищо не ми е познавала.Но нека каза при нея е много индивидуално-малък град сме и се познаваме хората били при нея.На много мои приятелки е познавала и им е описвала нещата с много точни детаили,но на мен нищо както и на други.За това казвам,че е много издивидуално на едни познава много на други не.Явно зависи от човека,затова не мога да кажа нито лошо -нито добро.Казвам Ви как са нещата реално  Simple Smile

# 132
Пиша ви по повод Ангел от Дианабад.Ходила съм при него.Караше ме да му се обаждам 8 недели.Дрън, дрън ярини, пълен мошенник.Нищо не направи,говоря от време на една година.Да, не иска пари, колкото му оставиш.Но колко човека чакахме там само по 10 лв. да му оставяхме, аз му оставих 30 лв. с надеждата че съм открила човека който ще ми помогне, колко пари прави на ден. Вие толкова пари на ден кога ще изкарате.Така че тези който го хвалят е някаква заблуда.Той е поредната заблуда и надежда за всички нас който търсят помощ.Аз до сега не я получих от никой.Повярвайте ми обиколих много.Загубих вяра че от някъде мога да получа помощ, освен от господ.Успех на всички  който търсят помощ, аз не я намерих до сега. Peace Praynig  bouquet

# 133
Добро утро на всички  Hug

изминалата седмица беше интересна за мен , от гледна точка на това , което ми каза Ани.
До сега всичко както тя го виждаше се случваше , само със сроковете не позна , но нещата се
подреждаха по начина по който тя ми каза. Но до пълното разрешава на моя проблем все още
има време. Според нея изхода за мен ще е положителен. При мен тя работи с карти Таро , защото
аз не си знам часа на раждането за което съжалявам , защото предполагам , че  при един точен астр. анализ мнооого по подробно щях да знам какво става.  Peace

# 134

Предоставям на вниманието ви една извадка само от последната тема. Ако искате мога да продължа и с предишните, където имаше мнения на хора като Riri, Soul81,  и много други на които прогнозите на Ани чудодейно и против всякаква логика са се сбъднали и които бяха отказани да споделят така ценните си мнения тук заради агресията на други.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

добра и весела  03.март.2012

.....изминалата седмица беше интересна за мен , от гледна точка на това , което ми каза Ани.
До сега всичко както тя го виждаше се случваше , само със сроковете не позна , но нещата се
подреждаха по начина по който тя ми каза......
---------------------------------------------------------------------------------------------
MayaN     02.март 2012
....Е, позна и Божидар Караджов /като ходих сега при него три неща ми каза само, не беше от разговорливите, но всичко е истина/ и Керанка /тя дори ми каза да не го правя това изследване, защото всичко си е точно!!!/ и Ани /тя ми смени датата за него и каза, че днес е добрата дата и всичко ще е ОК!!!//  Ами всичко е ОК,.............
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Zara_29  02,март 2012
 ...........Ани потвърди нещата като Карла, но съвсем други срокове даде.Сслучиха няколко от нещата, които Ани предсказа............

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Малки Анелени шаранчета. Случиха ли ви се нещата за които беше предсказано че ще се случат през февруари месец? Айде сега да видим колко и говорят звездите на Анелия.

ili_na     02. март 2012

.............Ми на мен се случиха, върни се назад ако ти се рови, описала съм.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Candygirl    29 февруари 2012
Никола Узунов - свързах се с него по телефона, беше много конкретен в отговора си (от части се припокрива с прогнозата на Ани). В хода на разговора ми предложи да му изпратя снимка и данни на мейла, за да ми даде повече информация. Направих го и получих отново доста конкретни отговори, но по-изчерпателни, категорично твърдя, че периодите съвпадат с тези на Ани...........
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ili_na  29 февруари 2012
Аз казах, че съм доволна / от Ани/ след като минаха сроковете поставени от нея и се мотивирах доста пространно, защо съм доволна и веднага бях нападната от някоя от вас. Така че просто по този начин принуждавате хората да не споделят и малкото си положително мнение, поради страх от линч.

Аз не критикувам, това, че някой не е доволен, а от начина по който го прави, има много голяма разлика.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ancholina  28 февруари 2012
Моят въпрос към Анелия беше точно :Ще си взема ли изпита?Отговорът беше:Изпитът ти категорично е взет,но внимавай да не си объркаш въпросите и да имаш три вместо пет.Взех си изпита с петица,но точно преди да си предам работата нещо се шашнах и реших,че това е грешната тема и щях да я задраскам.Не знам какво ме спря,за да не го направя.Вечерта като се прибрах вкъщи,си спомних за предупреждението и..............
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Общи условия

Активация на акаунт