Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 713
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро, снощи обещах, че ще кача част от email от Анелия  .......

.....Нещата за известно време – до есента, ще бъдат трудни период на застой, но след октомври ще започнеш да усещаш повече сигурност. В 34-тата си година ще имаш семейство и онова, което си желала. Ще имаш едно дете – момиченце. Най-вероятно ще има забременяване около лятото на 2013........

Това е написано от нея. Няма проблем, аз не разбирам от тази наука, нали така казаха някой, че това е точна наука, а не ясновидство. Feq-Feq, наистина ще се радвам ако само това е грешката на Анелия, защото аз зададох 3 въпроса и отговорите са изключително благоприятни, но мога да кажа чак 2015г.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 15:12 от dobreva1

# 286
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
..мъжът ми писа ан Емилия-   и така - ..... родеН съм на .....  и  т н   
той има от няколко месеца ставни болки.... та пита общо взето -кога ще се оправи здравословно и трябва ли операции
 г-жа ЯСНОВИДКАТА ЕМИЛИЯ-отговори-  , че имала сте  стресови ситуации и от това проблемите са ви гинекологични и ще оперирате .... н т  УМРЯХ ОТ СМЯХ-ГИНЕКОЛОГИЧНИ ИСТОРИИ ПРИ МЪЖ???(
        АБЕ.....ГОЛЯМА ЯСНОВИДКА! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ТАЗИ!!! hahaha Joy Mr. Green

# 287
di_t, тя не е ясновидка. За това за такива неща трябва да се пише лично по скайп, поне аз така мисля. Тя гледа на карти таро.

# 288
  • в сърцето на държавата
Каквато и да е-Емилия-ясновидка ли , гадателка ли- пратихме имена, дата на раждане-както искат в сайта....НО ПОЗНАВАЕМОСТТА И Е ПОД НУЛАТА #Cussing out

# 289
Изобщо не е учудващо.Твърде много станаха въпросите в този форум.Съвсем нормално е в един момент да почнат да се попретупват нещата.Или да станат обърквания-въпрос в темата и данни на лични.Добрева го каза добре-няма безплатен обяд.Щом задаваме безплатни въпроси, си поемаме риска и отговора да е като за без пари Wink.

# 290
  • в сърцето на държавата
Щом задаваме безплатни въпроси, си поемаме риска и отговора да е като за без пари

Изобщо не съм  на Вашето мнение- дали плащаш или не! Значи-като плащаш- ще ти познава, като не плащаш- ще ти пишат ГЛУПОСТИ?!  ИЛИ ПОЗНОВОШ-ИЛИ -НЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА!

# 291
ето вчера теглих картите  на Келтски Кръст Ели Маринова отговора ми дойде след 7 часа, но беше абсолютно различен от всички останали. Така попитах за какво става въпрос. Ами по принцип било хубаво човек който разбирал, той да ги тегли, защото само с тези карти не става. Това удоволствие е 6.00лв И така ако реша трябва да платя 40.00 за консултация по скайп с нея.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:27 от dobreva1

# 292
Щом задаваме безплатни въпроси, си поемаме риска и отговора да е като за без пари

Изобщо не съм  на Вашето мнение- дали плащаш или не! Значи-като плащаш- ще ти познава, като не плащаш- ще ти пишат ГЛУПОСТИ?!  ИЛИ ПОЗНОВОШ-ИЛИ -НЕ! ТОВА Е ИСТИНАТА!

di_t, не там е проблема. Наистина станаха много въпроси така като гледам и е нормално да бърза и да отговаря бързо .Всеки греши. Никой не защитавам. Но всеки знае себе си . Виж на лични, за да не занимавам  останалите хора.

# 293

Добре де, объркала е пола и е хвърляла карти като за жена. Ако данните са били на лични, не е разбрала за кой въпрос са...И?newsm78Какво толкова е станало?Кой е безгрешен?
Плюс това тя анализира ситуации с помощта на картите Таро.Не е ясновидка, за да "види", че зад буквите стои еди-кой си.

# 294
[quote Щом задаваме безплатни въпроси, си поемаме риска и отговора да е като за без пари

[/quote]

bouquet Peace  bouquet   Съгласна съм с di_t  - или познават или не!!!! Няма средно положение!!! Ккаво значи да претупва, защото имала много клиенти - ами нали това е целта, да познава на клиентите за да се докаже и да има още много......

# 295
аз все си мисля, че ще им писни от този форум където отговарят.

# 296
Нормално да им писне....

# 297

Съгласна съм с di_t  - или познават или не!!!! Няма средно положение!!!

А аз не съм съгласна с това!Има хора, на които е много трудно да се гледа.Не знам каква е причината, но имам една такава приятелка- досега не знам някой да й е познал нещо.Всеки й твърди различни неща, и никой с нищо не я е впечатлил досега.Включително и отговора на Ники Узунов - на този етап няма грам вероятност да стане това, което той й каза. newsm78

Не мисля, че е редно толкова крайно да се съди някой, че бил сгрешил.НЯМА човек, който никога да не бърка, колкото и добър професионалист да е!

# 298
ryannn, литературата е достъпна, но освен сара и още 1-2  списващи в настоящата тема...... за другите нямам впечатления да се възполват от подобна общодостъпна литература, поне не личи от постивете им Mr. Green
Хонорарите не са хилядарки, но някои реваха за 10лв консултация при Карла или 20-30лв хороскоп при Ани, представям си как ще отделят някоко пъти по-високи суми hahaha предполагам ще трябва да им се разтълкуват или познаят кътните зъби(шегичка), иначе ще има вой и рев до небесата......

quote author=ani27 link=topic=644155.msg21367451#msg21367451 date=1331243286]
hyaline, съжалявам, но това не променя моето мнение, че Вотей е от най-добрите астролози в Бг.
Има много причини, да не се сбъднат прогнозите: направиха ли ти ректификация, правилно ли отговори на зададените въпроси, при определянето на часът на раждане? При промяна с няколко минути, т.е. грешка от твоя страна с някоя годинка при въпросите от ректификацията, директно се променят върховете на дома, АСЦ, от там и промяна във времето на случващите се събития Wink.
При мен Вотей винаги е била много точна, дори в детайлите, ако щете каква храна ще обича синът ми........за мен тя е моят астролог, не държа да бъде и вашият Mr. Greenдостатъчно е заета, без реклами и личен сайт, само от доволни клиенти Laughing.
hyaline, ти и да дадеш координатите и, малко хора от четящите в сайта ще си позволят услугите и, тук повечето искат,  астролозите да им разтълкуват картата, или ясновидците да им познаят........ всичко без грешка, ако може за без пари Mr. Green
Докато сте негативно настроени, вечно недоволни, и повече искате, отколкото сте склонни да дадете, едва ли ще намерите решение, или подходящите за вас хора.....
Някой да попрочете малко Зеланд или ''Селестинското пророчество'' Wink

Думай каква е цената. дан е би да иска няколко хилядарки за гледане?
Цената си я разбери сам, щом те вълнува. И се зареди с търпение, доста е заета........ Laughing
100 пъти повторих, че жената е астролог, не ясновидец, т.е. тя тълкува и чете наталната ти карта според науката астрология, не гледа и не познава!
ryannn, литературата е достъпна, но освен сара и още 1-2  списващи в настоящата тема...... за другите нямам впечатления да се възполват от подобна общодостъпна литература, поне не личи от постивете им Mr. Green
Хонорарите не са хилядарки, но някои реваха за 10лв консултация при Карла или 20-30лв хороскоп при Ани, представям си как ще отделят някоко пъти по-високи суми hahaha предполагам ще трябва да им се разтълкуват или познаят кътните зъби(шегичка), иначе ще има вой и рев до небесата......

[/quote]

ани27, би ли ,все пак,казала,попитах те няколко пъти-ти не си се допитвала до Лечева,макар  и да каза,че си търсиш допълнение кам доказалите се пред теб консултанти,но същевременно с категоричен тон коментираш, че прогнозите на тази непозната за теб жена не се сбъдват,защото клиентите й ,на които тя гледа на таро и прави астрологични консултации,не разбирали правилно концепцията на труда й.
Та, не я познаваш, не си разговаряла никога  с нея,доколкото  разбрах,но имаш интензивно  мнение- за работата й-та,кажи-защо не се сбъдват Анините астро-таро прогнози при наистина немалък брой  хора?
Толкова много публикации имаш за тази невидяна от теб жена, но казваш само,че проблемът с несбъдваемостта  на прогнозите на  Лечева е в клиентите й.За да не си остане просто заядлив цинизъм,поне един път конкретизирай  как Анините клиенти компрометират прогнозите й с "много,много
малкото си свободна воля"?

А,колкото до това,че недоволните клиенти гледали да минат "тънко",аз лично-питам колко желае специалистът да получи за услугата си или чета сайта,който си е построил,  за да се рекламира,отивам и си плащам.Така че,освен,че е проява на лош вкус да се парадира с това кой какви пари можел да си позволи да плати,особено в тези абсурдни времена, когато  ако работиш в БАН си просяк,а ако си проста мутра-милионер,в моя случай поне е и абсолютно нулев аргумент.Колкото трябва толкова плащам и точка!Въпросът е какво ми дава  насреща майсторката ,който прибира тези недекларирани доходи!
Не избрах Лечева ,защото иска 30 лв, а защото тук се сипеха хвалебствени тропари за нея,които после се оказаха публикувани непосредствено след консултация с нея,без да е изчакан да мине периода ,който Лечева сама е определила за сбъдване на прогнозите си.

[/quote]

1. По повод червения голям текст ти отговарям. Тя е публикувала обява в zadrujno.bg . Позволявам си да пусна линк към обявата понеже е изтекла. След запитване към сайта се оказа че там можеш да публикуваш само като имаш фирма. Не виждам правно основание да НЕ ти издава касова бележка. Мисля че ТРЯБВА да и пуснем няколко жалбички профилактично в НАП за неиздаване на разхоооправдателен документ.

2. Като ani27 плаща ток 250лв, не означава, че другите не можем да си позволим скъпа консултация? Но дали си струва и оправдава парите?

3. ani27 отговаря само там дето й отърва и да размята плячка, че има невероятен астролог и двама ясновидци невероятни, но няма да ги сподели, защото е смирена.
[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отговорих няколко пъти, ан въпросите, но явно четете между редовете, или разбирате само каквото ви изнася. Въпросната Анелия е астролог, и защитавам науката която тя използва, не непременно нейните прогнози. Разминаване може да се получи от очакванията на вас, като клиенти и това, което тя предлага, като услуга. Няколко пъти написах, че: АСТРОЛОЗИТЕ ЧЕТАТ И ТЪЛКУВАТ ВАШАТА НАТАЛНА КАРТА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА СИ ОТ НАУКАТА АСТРОЛОГИЯ, ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ, КАКТО ЯСНОВИДЦИТЕ. Лично моето мнение е, поне от споделеното от приятелки, консултира ли се с Ани е, че при нея се получава разминаване в прогнозите и, защото тя не синхронизира прочита на картата с гадаенето на картите Таро, т.е. веднъж прави астроконсултация, после гледа на Таро, но без да прегледа припокриват ли се двете получени информации. От делно мисля са и дошли в повече хората от форума, които изведнъж всички поискаха консултации, както беше бума при Карла и жената в един момент се е претоварила и бъгнала.........постоянно и звънят, реват с проблемите си, и тя за да не откаже, се оопитва да смогне......предполагам, доста хора платили си веднъж за консултация, в последствие са я търсили за нещо да доизяснят, или да допопитат.......но без да си платят......тя се опитва да угоди на всички, и да им отговори и накрая, не синхронизира нещата и се получчава разминаването, пояснявам това е моята версия и предположение. Защитавам въпросната Анелия, защото е астролог, а повечето списващи в темата не правят разлика между астролог и ясновидец.....личи и от постоянното ви писане, че астролога не познал, въпреки многократните ми попраквки и опитите ми да ви обясня, че астролозите не познават, те тълкуват и четат картата ви, ясновидците познават. Астролога разчита на знанията си, които са от дългогодишен труд и комбинация от умения( интуиция, опит....), ясновидеца има дарба! правите ли разликата? Според мен, не.
Защото и в последните си постове обясних защо ползвам едни астролог, и 2-3 ясновидци, но или не ме четет, или не разбирате, или не желаете да разберете: използвам един астролог, защото неговите знания в практикуваната от него област ме удовлетворяват, намирам, че Вотей е от-най-добрите в областта си, при мен е нямала грешка, възхитена съм. Ясновидци използвам 2, или 3, защото това е дарба, хората могат да видят еднакви неща, но в зависимост от ценностната си система, различният опит и познания за света, да поднесат информацията по коренноразличен начин, от там да се получат разминаване.....( Кейси много добре го е обяснил в книгата за акашовите записи)
Относно цената и парите, пак никой нищо не е разбрал......аз уважавам труда на хората, и смятам, че той трябва да бъде заплатен, и всяко изгубено време, дори и насрещният човек да не е познал, но само те е изслушал, заслужава уважение и съответната цена........не коментирам наглите, комерсиални хора в областта, които само се опитват да печелят на гърба на хората.......визирам големият спор и негативни коментари заради 10лв дадени при Карла.......ами аз не съм възхитена от нея, но смятам че обявената цена е повече от символична, в нейната област. Първият ми хороскоп при Вотей съм си поръчала, когато нямах финансови възможности, но това е бил моят избор, аз съм преценила, че си заслужава и съм ги събрала и дала....въпросът не е кой какви възможности има, а кой колко е склонен да даде, за да оцени работата и труда на другите. Хората имат обявена цена, предлагат определени услуги и при отиването и заплащането им, ти приемаш тези условия. Платил си веднъж, не си доволен, ок, не ходиш втори път......но словестната помия и агресия в темата ми издва в повечко.......болшинството тук, едва ли не обвиняват ясновидците, за проблемите си, защото не им познали.........никой не търси проблемите и вниата в себе си, не иска да чете, работи и израства........с недоволство и негативна настройка до никъде не се стига, но това е ваш избор и път.....Някои хора цял живот гледат да минат по тънката лайсна и да не платят......не уважавам подобен мисловен модел, и ясновидците са хора и имат някакви нужди, няма как да приемат нон стоп без пари, само защото видите ли Господ им дал дарба да помагат........нали трябва да се хранят и плащат сметки..........

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 11:34 от ani27

# 299
Абе хора изядахте се с тази Ани, ами като е толкова такава и онакава амо не я обсъждайте. Когато аз бях при нея, тя ми сподели, че й се обаждат и пишат по скайпа за най-малкото нещо - от сорта ами стана тоа и това, сега какво да правя...Честно казано наистина й вярвам, че има хора, които ги е страх да вземат някакво решение поради ред причини. Аз лични не съм от тях и тя го видя в моята астрална карта.
Но това което виждам, че става в този форум е просто смехотворно. Не знам какви проблеми имате, но първо много от вас трябва да се научите да вземате сами решенията в живота си и да им търпите последствията - хубави или лоши. Трябва да се научите също при лошо последствия да намирате силата да се борите с тях. Много е трудно!!!Но не е непосилно.
Не разбирам как има хора които ще питат даден ясновидец или какъвто и да било там - да се обади ли на бившия си приятел или не или нещо от сорта....Ами това е личен избор, дали ще се обадите, какво ще му кажете, как ще подходите... А не искате ли ясновидеца да свърши всичко вместо вас и само след това да си сложите халката и да си живуркате в някаква сладникава приказка.
Не визирам никой от специално от тук. Поста ми е подтикнат от всички плювки срещу Ани и от това което тя сподели с мен.
Аз лично съм споделялала, че поради едни или други мои действия или бездействия нещата са се обръщали коренно в моя живот за разлика от разни предсказания. Но това е било плод на моите решения, зад които твърдо стоя. А аз съм човек който има способността да си обръща живота на 180 градуса само за няколко дни. И съм имала случаи, в които след това съм ходила на ясновидка и тя ми е казвала:"Е това защо си го направила. Тъкмо нещата ти се подреждаха за еди си какво си." И да беше права, но така ми е е дошло отвърте така съм направила и точка.
Та мисълта ми е, че не може да очаквате че ясновидката ще ви направи една диктовка за това какво да лажете и какво точно да направите. Ани може да ви е казала, че стане нещо, но ако вие сте стояли и чакали то да ви падне от небето как да стане???Пък която и де друга ясновидка...Ето Стефка беше казала за моя приятел, че започне работа до края на 2011, но аз като страничен наблюдател мога да кажа , че той изпусна няклко шанса поради глупост или отчаяност, или не знам. Сега му се предлагат други шансове и ако не ги изтърве както предните може и да стане нещо, но ако ги изтърве ....не знам....
Айде сега очаквам още плювки!!!
Странно досега не сте плюли по моите постове, защо ли???Може би защото съм обективна!!! newsm78
Успех на всички! Но честно казано този форум ми опротивя и ще се взема да се метна пкакто направи Riri във форума за астрология.

Общи условия

Активация на акаунт