Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 692
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
На мен ,при консултиране с таро, са ми казвали , че определени събития щели да се случат след година(това от Емилия) или две.

# 406
и аз съм чувала,че тарото показва до 6месеца напред
Това за 6 месеца и таро не го знаех. Ще очаквам отговорът му за друга година тогава......
Въпросът е, че аз питам по принцип за второ дете, не непременно за тази година. Сега, има значение и при подредждането на картите, той какво е попитал дали за тази година или по принцип........офффф, опитвам се и аз да хитрувам, като не ми харесва отговора.

# 407
Здравейте, отново ! Да споделя и аз впечатленията си от Ники Узунов - писах му днес следобяд, отговори ми преди 10-тина минути ! Много коректен, директен, изчерпателен отговор получих ! Не искам да прибързвам, само ще споделя, че ми каза доста верни неща ! Успех на всички Вас !  Peace

# 408
Здравейте, и аз да се включа по темата за Ники Узунов. Обадих му се преди една седмица и ми даде положителен отговор. Днес писах в форума, на същия въпрос ми бе отговорено с отрицателен отговор..... Сега незнам какво да мисля...  

# 409
обади му се по телефона и друг път е имало такова нещо просто е объркал снимките, гледал е някаква друга снимка. При мен, два пъти съм му писала за един и същи въпрос и двата пъти е бил с един и същи отговор

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 19:41 от dobreva1

# 410
Дано да е така , сега ще му звънна и ще питам... Благодаря

# 411
Ехххх,Добрева адвокат си ти на Ники Узунов Laughing.....който,каквито въпроси да има свързани с него и ти автоматично се включваш Simple Smile...Не се заяждам,просто констатирам...как винаги си наясно от какво естество е проблема Thinking...Аз се консултирах с него....даде ми безкрайно задоволителен за мен развой на събития,....нооо мистър Морисън днес ги разби....Няма какво да го обсъждам добър или лош е човекът в Таро гадаенето...не може да бъдем неблагодарни...предложи ни услугите си.....напълно безплатно и си представям какво нашествие на запитвания има....И,дори само за проявения ентусиазъм...заслужава адмирации Simple Smile

Чудя се дали да не почна да хвърлям БОБ....кой е познал...статистически погледнато...кашата,поне при мен е пълна....Обиколих доста знайни и незнайни .....всеки си говори...срокове идват...срокове отминават....животът продължава....а замайването е пълно ooooh!

Опровергайте ме..... #Crazy

# 412
feq-feq и при мен е така. Въобще не защитавам Ники Узунов ясно. Все още нищо не е станало, а и като гледам скоро няма да стане, така че злорадствай някъде другаде.

И да, коментирам специално за него, защото около мен 20 човека са говорили с него и са доволни и е познавал. А за моя проблем ако мога така да кажа все още чакам...... и не знам до кога, защото срока наближава, но нищо не става, така че след това не ми казвай на кой съм адвокат.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 20:24 от dobreva1

# 413
Здравейте, и аз да се включа по темата за Ники Узунов. Обадих му се преди една седмица и ми даде положителен отговор. Днес писах в форума, на същия въпрос ми бе отговорено с отрицателен отговор..... Сега незнам какво да мисля...  
Ами така се получи и при мен.В разговор по тел. с Ники Узунов едно ми каза и то беше истина, после в писмо точно обратно на това което ми каза предния ден по тел.Не мога да си обясня защо се получи така.Нищо лично нямам против момчето, не ме разбирайте погрешно но просто се  newsm78.

# 414
Момичета, вземайте казаното от ясновидците като съвет, а си живейте живота както сърцето ви подсказва. Това е нашия живот и решенията са си наши. Гледайте на нещата откъм веселата им страна. дори да не изглеждат толкова весели. Мечтите човек си постига с усмивка, понякога по-бързо, понякога след доста дълго време... Откакто съм читател в този форум прочетох много интересни неща, но недейте се драка Simple Smile Прегръдки за всички  Hug

# 415
На мен ,при консултиране с таро, са ми казвали , че определени събития щели да се случат след година(това от Емилия) или две.

На мен ми каза до една година , че показвали картите.

# 416
За Ники Узунов-на сестра ми каза, че мъжът й ще почне работа април месец.Човека почва утре, тоест 15 дни по-рано.Не мисля, че това е голямо отклонение.

HugДобрева, след две години, когато ми изтече срока, ако е познал, може и да му стана адвокат. Wink

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:11 от happy_woman

# 417
Внимавай да не ти кажат, че си  адвокат на Ники Узунов

Пожелавам ти го слънце.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 21:13 от dobreva1

# 418
"Mr.morrison", моля изчистете си  кутията!

# 419
Аз също писах на mr.morrison още вчера на обяд, но до момента нямам отговор. При други има ли такова забавяне на отговора?

Общи условия

Активация на акаунт