Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 695
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
С него можете да се свържете на телефон: 0889866450 - по всяко време ! Ако в момента не може да Ви отговори, ще Ви позвъни когато е свободен. Оставям номера му тук, защото познавам този човек и той, определено има желание да помага, дори и да нямате пари ! Но, както и мен предупредиха преди посещението му - "може да му оставиш 2,5,10 лв ако искаш и повече, но трябва, за да имаш "мешка" , така се казва. Успех ! Peace

# 391
Здравейте и от мен! Обещах че ще споделя за Ники Узунов и за срока който ми беше дал - мога само да кажа че каквто каза, това се случи..

Успех на всички Ви...

# 392
Записвам се и аз във вашата темичка   bouquet От Бургас съм ще се радвам ако някой ми даде кординати на ясновидка или астроложка от Бс, някак по имам доверие на астрологията точна наука е и не се влияе толкова от емоциите, но приемам всякакви предложения...Не мога да дам мнение за ясновидци, защото рядко ходя предимно, когато имам сериозен проблем, който ме тревожи, както в момента. Благодаря ви предварително...Пишете ми ако желаете на лични или във форума нямам претенции. Hug

# 393

тя ме определи като омагьосана и започна да ми звъни , по 2-3 пъти на ден с подозрителната загриженост за мен  ....

Хайде стига с тези глупости. ooooh!

Да именно - ГЛУПОСТИ за това до тук с псевдо астрологията
щото иначе не ми е ясна квалификацията ти.

# 394
Здравейте!
Мр.Морисън ми отговори доста изчерпателно,но трябва да изчакам срокове и тогава ще мога да пиша.Но пак казвам доста изчерпателен отговор,не претупан.
Хубав ден на всички!

# 395
Здравейте и от мен! Обещах че ще споделя за Ники Узунов и за срока който ми беше дал - мога само да кажа че каквто каза, това се случи..
 А можеш ли да ми кажеш в какъв срок отговаря на запитването ?! Аз му писах на и-мейла.  Peace

# 396
 А можеш ли да ми кажеш в какъв срок отговаря на запитването ?! Аз му писах на и-мейла.  Peace

Зависи  колко е зает.

# 397
http://www.blitz.bg/news/article/133485    Мисля че ще е интересно да видите. Ако не греша е обсъждан доста в темите.

# 398
Пак ли почваме с глупостите си.Не мога да разбера.Хора ,след като не вярвате защо четете и пишете в този форум, има много форуми в който да си губите времето.Аз определено съм тук от нужда, защото нямам време и пари за губене.Намерете   друго място  за  иронията си, това не е точното място и не сте интересен с въпроса ,си кога ще умрете.Това само господ може да реши.Дано съм била полезна с отговора си. Peace
Напротив вярвам,затова и следя форума и няма никаква ирония в мнението ми защото според мене в всеки човек е закодирана информацията кога ще умре и просто щом морисън е толкова точен с отговорите си може и това да знае ? А и щом си ми отговорила на мнението значи съм бил поне малко интересен Simple Smile
Та по темата,на тия дето е отговорил поне няма ли да споделите какъв въпрос сте задали и как сте го формулирали? Както и отговора дето сте получили ? От мненията за ходенето при врачки всеки малко или много е споделил някаква информация ама тука с него всичко е само"Питах.Отговори ми.Всичко е ОК"  newsm78
По принцип съм съгласна с теб, че всичко ни е закодирано смъртта, болестите........но не мисля, че щом смъртта е предопределена е желателно да се предсказва, това ми е личното мнение........щом не можем да я избегнем, защо да знаем предварително за нея, само да се объркваме.
За да задоволя любопитството ти ще споделя аз какво питах: Ще имам ли второ дете?
Това е, която получих, като оговор, не виждам причина да не го споделя:
''Здравейте Ани,
хвърлих ви карти и резултатът е, че ще сте само с 1 дете. Странно, но излезе картата магьосникът при вас. Има пречки при вас. Отидете да се  помолите в Троянския манастир пред чудотворната икона на Богородица.''  След това аз попитах какви карти са се паднали и кой метод използва, защото поназнайвам от Таро, и полученият отговор не ми хареса Mr. Green отговори ми, че използва Келтски кръст и картите не били хубави.....аз нали съм упорита задълбах какви толкова неприятни карти е имало и получих следният отговор:Здравейте падна се доста лоша комбинация. Присъстваха картите дяволът, магьосникът, глупакът, а също и смъртта Спокойно, тя не винаги е символ на физическа смърт. Това ме навежда на мисълта, че тази година има пречки за второ дете. По-късно ще хвърля карти за 2013 да видя как стоят нещата тогава, но тази година не ми харесва.''
Аз питам за по принцип за второ дете, не за тази година.  Ще очаквам новият отговор.
Ясновидците малко си противоречат в прогнозите, или по-скоро и те не могат да разберат информацията, която се опитват да ми предадат.......дълго е, не ми се обеснява кой какво ми е казвал, но като цяло въпросът ме вълнува.

# 399
  • Sofia
http://www.blitz.bg/news/article/133485    Мисля че ще е интересно да видите. Ако не греша е обсъждан доста в темите.

Тъкмо го четох това и аз в Блиц.

# 400

Зависи  колко е зает.

На мен ми отговори същият ден!

# 401
Мистър Морисън коректно и вярно ми отговори на лични и аз сърдечно му благодаря за отзивчивостта!

# 402
Мистър Морисън, изчистете си кутията

# 403
Здравейте,
По повод публикацията на ani27, ще споделя част от отговора, който получих от Емилия
"Искам само да добавя ,че картите не дават мнго далечен срок. на вибрации. Ако искате ,пишете ми пак другия месец. Успех и ще се радвам на обратна връзка.
С позздрав ,
Емилия"
Лично аз не разбирам абсолютно нищо от таро, но вероятно чрез него не може да се надникне много напред в бъдещето.

# 404
и аз съм чувала,че тарото показва до 6месеца напред

Общи условия

Активация на акаунт