Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 700
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Пак ли почваме с глупостите си.Не мога да разбера.Хора ,след като не вярвате защо четете и пишете в този форум, има много форуми в който да си губите времето.Аз определено съм тук от нужда, защото нямам време и пари за губене.Намерете   друго място  за  иронията си, това не е точното място и не сте интересен с въпроса ,си кога ще умрете.Това само господ може да реши.Дано съм била полезна с отговора си. Peace

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 01:22 от veronika70

# 376
Здравейте.Този г-н Морисън ме смая с точните си отговори.За мен определено човека позна нещата както са  при мен..Аз лично съм много изумена от неговите верни  отговори.Повярвайте ми, не съм по никакъв начин подсказвала с въпроса си какво искам да ми каже, но той толкова точно ми отговори че нямам думи просто.Благодаря му.Това е мое мнение и не искам да подвеждам никой с мнението си.Аз лично  му благодаря. Е момичета повярвайте ми обиколих цяла България но толкова точен и подробен отговор не бях получавала.Очарована съм  от този човек, без да преувеличавам.От сърце му благодаря.
А аз тръпна в очакване. Да видим...

# 377
Здравейте.Този г-н Морисън ме смая с точните си отговори.За мен определено човека позна нещата както са  при мен..Аз лично съм много изумена от неговите верни  отговори.Повярвайте ми, не съм по никакъв начин подсказвала с въпроса си какво искам да ми каже, но той толкова точно ми отговори че нямам думи просто.Благодаря му.Това е мое мнение и не искам да подвеждам никой с мнението си.Аз лично  му благодаря. Е момичета повярвайте ми обиколих цяла България но толкова точен и подробен отговор не бях получавала.Очарована съм  от този човек, без да преувеличавам.От сърце му благодаря.
Аз също тръпна в очакване,дано и на мен отговри и да ми помогне с малко яснота Simple Smile

# 378
Здравйте на всички! Поизчистих си кутията и искам да се извиня, затова че все още не съм отговорил на всички, които ми писахте. Ще се постарая да утре вечер всички да получите отговорите си. Приятна вечер!
Благодаря Ви.
Нещата съвпадат.

# 379
Привет на всички.Следя вашите коментари още от началото на първа тема.Обиколила съм абсолютно всички врачки и баячки споменавани тук ( а и не само тях ) и още много други за които дори не си заслужава да споменавам.Тъй като до сега никоя от така наречените врачки не успя да ме впечатли със каквото и да било,не съм сметнала за необходимо да ви пиша,но ето че дойде време да го направя.....Преди няколко дни един смел съфорумец (г-н Морисън) се усмели и предложи да отговори на нашите въпроси.Аз дръзнах да му пиша и наистина останах силно очарована.Според мен  той наистина се е научил и  успял да тълкува картите повече от перфектно...Искрено му благодаря за така изчерпателния му отговор...И за да не бъда нападана че съм поредното поставено лице....с някой от съфорумките се познаваме лично и могат да потвърдят,че нямам нищо общо с която и да било баячка....С пожелание за хубав и усмихнат ден  Wink

# 380
Здравейте, някой може ли да ми кажа колко време се чака смс от Пиналски

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 10:16 от dobreva1

# 381
  • В страната на чудесата
С молба към Г-н Морисън да си изчисти кутията , опитвам се да му изпратя лично съобщение , но вероятно всички сме го нападнали и кутията му е пълна . Благодаря му.

# 382
mr.morrison моля изчистети си кутията Praynig

# 383
Zdraveite, kakva informacia davate na Mr. Morrison? Moje li i az da popitam neshto , ako e vyzmojno?

# 384
Здравейте г-н Морисън, аз ви писах направо на пощата, ако е възможно да погледнете и да ми отговорите  Peace
Благодаря предварително!

# 385
Здравейте, някой може ли да ми кажа колко време се чака смс от Пиналски

Благодаря на всички които ми писахте.Ще споделя и аз като получа смс.

# 386
Пак ли почваме с глупостите си.Не мога да разбера.Хора ,след като не вярвате защо четете и пишете в този форум, има много форуми в който да си губите времето.Аз определено съм тук от нужда, защото нямам време и пари за губене.Намерете   друго място  за  иронията си, това не е точното място и не сте интересен с въпроса ,си кога ще умрете.Това само господ може да реши.Дано съм била полезна с отговора си. Peace
Напротив вярвам,затова и следя форума и няма никаква ирония в мнението ми защото според мене в всеки човек е закодирана информацията кога ще умре и просто щом морисън е толкова точен с отговорите си може и това да знае ? А и щом си ми отговорила на мнението значи съм бил поне малко интересен Simple Smile
Та по темата,на тия дето е отговорил поне няма ли да споделите какъв въпрос сте задали и как сте го формулирали? Както и отговора дето сте получили ? От мненията за ходенето при врачки всеки малко или много е споделил някаква информация ама тука с него всичко е само"Питах.Отговори ми.Всичко е ОК"  newsm78

# 387
Здравейте на всички от форума ! Регистрирах се преди около месец, но иначе време преди това, следя темите за Ясновидки.  Прочетох доста и мога да дам и малко инфо за мои посещения и впечатления, но преди това 1 въпросче - когато пратите запитване на Ники Узунов (аз се спрях на него) в какъв срок, получавате отговор ?! Хубав ден на всички Ви ! .. скоро ще напиша и моите впечатления, сполуки и несполуки.  Peace

# 388
Понеже имам свободно време, нека напиша и аз какво преживях. Преди 4 г имах проблем, аз всъщност не знаех това - полудявах ! Много хора около мен го виждаха, но аз НЕ ! Таа стигнах до дъното, както се казва и потърсих помощ. Не знаех, защо и къде отивам, просто се случваше и аз се пуснах по течението. Озовах се в Краище, при Исмаил ходжа (младия). Не знаех дали ще ми помогне, но нямах и такава надежда. За първи път, имах подобно посещение, но вярвайте ми, останах много доволна ! Преобърна живота ми за седмица време ! Винаги ще споменавам този човек с добро, въпреки че сега вече не мога да ползвам услугите му, подари огромна грешка - или просто съдба .. Имах питане и до Стефка. 1 месец се гонихме докато се открием. Писах на и-мейла, звънях по телефона (беше  адски трудна за откриване, а щом осъществим някакъв контакт - обади ми се утре или другата седмица), впечатленията ми - не много общителна, рязка, лаконичка в отговорите си и все пак ми каза .. нещо си. Зарифе - много добра женица, много говори за сметка на Стефка, бая ми нещо (по телефона) , но нямам резултат. А и забравих .. първият път когато влезнах във форума, се спрях на Ейваз ходжа от Пловдив. Отидох и всичко, което бях прочела за него преди това - съвпадна - млад, възпитан, добър човек, позитивно настроен, много беше уверен, но не ми помогна. Посещението ми при него - 16 януари т.г. Мога да дам и малко инфо за стария Исмаил ходжа - когато го посетих, беше на легло, заведох баба си, с болки в кръста, но не помогна, докато мои познати са били много доволни от него. В края на януари, посетих 1 жена - баба Джуна от Белица. Тя е нещо от типа - Зарифе, същите методи на работа. Отчасти съм доволна от нея, ходих 3-4 пъти, но се отказах - продължавам да търся ! Дано съм била полезна ! Поздрави ! Peace

# 389
  • София
Понеже имам свободно време, нека напиша и аз какво преживях. Преди 4 г имах проблем, аз всъщност не знаех това - полудявах ! Много хора около мен го виждаха, но аз НЕ ! Таа стигнах до дъното, както се казва и потърсих помощ. Не знаех, защо и къде отивам, просто се случваше и аз се пуснах по течението. Озовах се в Краище, при Исмаил ходжа (младия). Не знаех дали ще ми помогне, но нямах и такава надежда. За първи път, имах подобно посещение, но вярвайте ми, останах много доволна ! Преобърна живота ми за седмица време ! Винаги ще споменавам този човек с добро, въпреки че сега вече не мога да ползвам услугите му, подари огромна грешка - или просто съдба ..

А с него как можем да се свържем?

Общи условия

Активация на акаунт