Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 654
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм му писала на 12 ти SadСам е писал,че пощата му е пълна и има да отговаря на 136 души -ще почакаме и ще видим Wink

# 451
Докато чакате новия ни гадател, ето един линк с виртуални гадания, на руски разбира се Wink
Има възможност да се отговаря и на въпроси със - защо.
Сайта е безплатен

http://www.vdagroup.ru/foretelltarot/taroonline.html

Когато се слезе по надолу в раздела за таро - пълно е с подредби от всякакъв вид
Аз едва сега видях, че имало толкова подредби, супер е

# 452
ха, то май ще излезе истина

# 453
Включвам се да кажа,че в смс Мария Асенова за трети път ми познава.Не помня,май имаше спор за нея,колко е комерсиална и не познава,но при мен всичко се получи след време точно както ми каза.Дано и други изкажат мнение.

# 454
Момичета колко време чакахте отговор от Н.Узунов

# 455
Момичета колко време чакахте отговор от Н.Узунов

На мен ми отговори до 15 мин.

Бих искала да попитам-ако някой си е правил лична консултация с Емилия,би ли ми казал колко струва?

# 456
Включвам се да кажа,че в смс Мария Асенова за трети път ми познава.Не помня,май имаше спор за нея,колко е комерсиална и не познава,но при мен всичко се получи след време точно както ми каза.Дано и други изкажат мнение.
Чисто изнудвачество е при тази.Дава някакъв отговор и предлага помощ,дава тел. номер на който отговаря уж секретарката и.Обаждаш се и ти казват тарифа от 50лв. и адрес за превод на сумата.Помоща се изразява в по обстойно гледане.Представям си колко ще нарасне хонорара от там нататък.Не се връзвайте.

# 457
При мен отговора беше конкретен,явно съм извадила късмет.

# 458
         Благодаря shani !
  Сайта е страхотен !
 Peace  Peace  Peace

bouquet

# 459
мда,много точен е!благодарско и от мен!  bouquet

# 460
А аз изобщо не мога да го отворя този сайт Sad

# 461
  • София
А аз изобщо не мога да го отворя този сайт Sad

Кой сайт?

# 462
  • По света и у нас
    http://www.vdagroup.ru/foretelltarot/taroonline.html

Gerber, за този сайт става дума. И при мен не се отваря - антивирусната не позволява. Simple Smile

# 463
  • София
Добро утро  Simple Smile
някой скоро да е ползвал услугите на тази жена eli marinova <marynely@abv.bg>, защото й и писах на мейла, каза че може кратък въпрос, но това , което ми отговори не ме харесва и затова питам нещо актуално има ли за нея.

# 464
Добро утро  Simple Smile
някой скоро да е ползвал услугите на тази жена eli marinova <marynely@abv.bg>, защото й и писах на мейла, каза че може кратък въпрос, но това , което ми отговори не ме харесва и затова питам нещо актуално има ли за нея.

Аз писах скоро за нея.Прогнозата беше като на останалите на които съм писала, но е добре да се чуеш с нея ако искаш. Аз го направих на импулсния телефон и доста добре обясни за какво става въпрос. Мога да кажа, че  се ориентира сама без да й казвам кой знае какво за ситуацията. Но сроковете на всички са различни с изключение на Анелия и нейните са с един и същи период.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:13 от dobreva1

Общи условия

Активация на акаунт