Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 675
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Eх,не може да няма заядици!
Ако има един ден поне,който да протече нормално,тук,в този форум,то просто ще е чудо Simple Smile
Защо не гледате себе си,ами постоянно се ръчкате.Голяма част от съфорумките вече не желаят да пишат,само минават от тук.Добрева,та Добрева,ами нека си пише,никъде не е забранено.Ако е имала лична среща с Ники Узунов,може и да си го е харесала Wink,какво толкова.Дали нямате свои,лични проблеми,та само се чудите с кого да се зачекнете.Уж големи и възпитани хора...,ама май много простакеси.Найстина на човек да му се отще да влиза тук.

bouquet

# 436
Привет ето нещо интересно за един познат от форума
http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8% … D1%81%D1%82-43097

# 437
Eх,не може да няма заядици!
Ако има един ден поне,който да протече нормално,тук,в този форум,то просто ще е чудо Simple Smile
Защо не гледате себе си,ами постоянно се ръчкате.Голяма част от съфорумките вече не желаят да пишат,само минават от тук.Добрева,та Добрева,ами нека си пише,никъде не е забранено.Ако е имала лична среща с Ники Узунов,може и да си го е харесала Wink,какво толкова.Дали нямате свои,лични проблеми,та само се чудите с кого да се зачекнете.Уж големи и възпитани хора...,ама май много простакеси.Найстина на човек да му се отще да влиза тук.

Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Много добре казано!

# 438
Моля за телефон на Н.Узунов! Ще ви бъда благодарна!   bouquet

# 439
Момичета и мен ме интересува телефона на г-н Узунов?

# 440
Благодаря много за инфото!  bouquet

# 441
Хора преди време ви питах дали това което са ви казали Емилия и Узунов се е случило?Понеже,смятам да се свържа с тях.Моля ви само да ми кажете-да или не ,без да се започват отново спорове.От спорове няма смисъл.Не трябва да се караме,а да споделяме нали за това сме тук.Преди всичко трябва са останем човечни  Peace

# 442
Моля за телефон на Н.Узунов! Ще ви бъда благодарна!   bouquet

Момичета и мен ме интересува телефона на г-н Узунов?

Ето номер
0888/ 142828

# 443
Здравейте, аз още нямам отговор от mr.morrison, писах му още на 13 март. Sad  Има ли и други като мен?

# 444
Здравейте, аз още нямам отговор от mr.morrison, писах му още на 13 март. Sad  Има ли и други като мен?
Да аз му писах още щом се представи за първи път,но все още нямам отговор и аз  Sad

# 445
И аз също му писах на 13 март, но нямам отговор..... Sad

# 446
Аз му писах на 13-ти и все още нямам отговор, но човека каза че е доста зает.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 10:36 от m_ety

# 447
И аз също  Peace

# 448
И аз също  Peace

+1

# 449
И аз писах - май на другия ден, след като обяви.Сигурно има да отговаря на много писма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт