Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 676
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Аз също писах на mr.morrison още вчера на обяд, но до момента нямам отговор. При други има ли такова забавяне на отговора?
Аз писах вчера в ранния следобед и нямам отговор.

# 421
Да аз му писах още същата вечер, в която си предложи услугите и нямам отговор-маи беше преди 3 дни Sad

# 422
1.Добрева....ако четеш не през редовете....няма да кажеш,че злорадствам......многоооо ми е чуждо това действие....ИЗРИЧНО СПОМЕНАХ...НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ...ПРОСТО МИ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ....НАМЕСИТЕ ТИ ...ОТНОСНО НИКИ УЗУНОВ!!!!!

ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА"ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА".....ПОВЕЧЕ НЯМЯ ДА КОМЕНТИРАМ!!

2.Снощи към 23.30ч писах на Мистър Морисън...след около 20-25 мин беше върнал отговор....не зная на какъв принцип отговаря.....  Thinking

# 423
Може ли някой да ми даде повече информация как мога да се свържа с Ани - Анелия и какви да принципите и на работа ?! Има ли безплатен въпрос както при Емилия и Ники Узунов, или нещо такова ?!

Peace

# 424
Здравейте! Затруднявам се да отговоря на всички. Пощата ми тук, както и на имейла е пълна. До момента имам да отговоря на 136 души. На човек отделям по 20 мин. Не ми стига времето просто. Ще се забавя с отговорите. Не мога да смогна, докато изтрия пощата и се напълва за миг. Днес отговарях на хората, които ми писаха днес и пренебрегна тези от предходните дни. Ще се опитам да наваксам.

# 425
Момичета, сега прочетох положителния коментар за младия Исмаил ходжа. Има ли и други, които са били при него, моля да споделят впечатленията си  Praynig

# 426
Оо много ме зарадвахте mr.morrison, защото и аз Ви писах днес !  Grinning Тръпна в очакване до края на деня Simple Smile

# 427
Да и аз тръпна в очакване вече 3 дена  Sad

# 428
  • плевен
Аз пък не мога да си изпратя писмото,кутията е  пълна  Sad

# 429
Да споделя и аз за Узунов.Отговора му беше повече от прекрасен. Срокът,който ми даде изтече.Нещата като, че ли се задвижиха леко ,но ...нищо.Дано се сбъдне ,макар и не в срок,мога да почакам Simple Smile

# 430
  • в сърцето на държавата
към Добрева 1- гледам ,че на всяко гърне си мерудия....и се чудя как те изтърпяват и другите съфорумци...?! newsm78
      Абе, поспри  се бе жена..! Не е нужно да  сие  изливаш толкова  срещу всеки.Това е форум - и  не всеки мисли по -твоя начин!!!
   А за Ники Узунов-каквото ми отговори -започват да се сбъдват нещата!!!Доволна съм!  bouquet

# 431
С теб г-жо di_t спрях, още с Емилия. Както и другите спряха да се занимават с теб.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 08:48 от dobreva1

# 432
  • в сърцето на държавата
Това е форум-всеки може да каже от кой е доволен за познаване и прогнози и от кой не...
  Така ,че не е нужно да се нахвърляте срещу всеки, който има различно от вашето мнение...!
  За Ани-каза ми същото, каквото и НикиУзунов-и започнат нещата да се нареждат така...-доволна съм от тях!
      Между другото, имам една позната , която по рожденна дата и година -също прави някакви изчисления и дава отговор на въпрос, но тя не се занимава  да дава отговори на непознати за съжаление! Прогнозите и са доста верни-тя също ми потвърди казаното от Ани  и Узунов!
     Хубав ден на всички и не забравяйте, че не е нужно да сме заядливи една към друга , а сме тук-защото всеки има причина и проблем и да може да се отсее от всички ясновидци-кой е добър в прогнозите и кой-не до там..

# 433
Аз все още мнение нямам. И ти много добре знаеш за какво става въпрос и ако беше прочела малко по нагоре щеше да видиш за какво . Така че ЛЕК ДЕН.

# 434
Eх,не може да няма заядици!
Ако има един ден поне,който да протече нормално,тук,в този форум,то просто ще е чудо Simple Smile
Защо не гледате себе си,ами постоянно се ръчкате.Голяма част от съфорумките вече не желаят да пишат,само минават от тук.Добрева,та Добрева,ами нека си пише,никъде не е забранено.Ако е имала лична среща с Ники Узунов,може и да си го е харесала Wink,какво толкова.Дали нямате свои,лични проблеми,та само се чудите с кого да се зачекнете.Уж големи и възпитани хора...,ама май много простакеси.Найстина на човек да му се отще да влиза тук.

Общи условия

Активация на акаунт