Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 618
  • 754
  •   2
Отговори
# 555
В петък писах на mr morrison по скайп и тогава ми каза,че вече се плаща.Попитах го колко и той отговори,че няма тарифа-според наша преценка,парите ги превеждаме по банков път.

А относно леля Искра пак да питам-колко взема или колкото и оставиш???

# 556
Ами здраве да е, като не отговаря безплатно. То аз много се учудих как mr. morisson/дано го изписах правилно/ е получил толкова много запитвания, съдейки по запитванията към Н. Узунов, ама както и да е.

ПС. И аз не получих отговор, а писах на следващия ден, след като се появи.

# 557
  • Sofia
Господин Морисън приема хора по skype(даже си го написа и го има по назад в темата) дори и аз съм го питал и много точно ми обясни ситуацията при мене.И дори преди няколко дена му писах да го питам дали може да гледа на 1 позната която беше скептична и той ми отговаря че вече работи само срещу заплащане,като чух това направо ми падна в очите...Смисъл появява се в форума от сорта на "гледам безплатно не искам пари бла бла бла" и след 1 седмица по късно:"Гледам само срещу заплащане" Това не показва ли само как иска да закачи хората с безплатното въпросче.Като дилър който в началото ти предлага безплатен наркотик.И мнението което ме издразни много тука в темата беше от сорта на " ооо разбрах се с него готова съм да му платя понеже имам много пари и няма какво да ги правя що да не му ги дам нищо че го прави безпари " Е добре бе човека предлага безплатни услуги и ти му наливаш пари, е той сигурно затова човека се замислил и си казал като има балами да дават пари,що пък да не го направя платено ?

Много точно казано. Темата се превърна в лесна аудитория на желаещи да печелят нови попълнения. Аз също зададох въпрос, но отговор не получих.

# 558
Момичета моля ви кажете ми какви са ви впечатленията от Ники Узунов?

# 559
Аз пък съм много доволна от Морисън.Пари  не ми е искал, но човека не знаеше какво ще стане като пише че гледа без пари.Юруш на маслините.Аз лично го помолих да ми каже как да му платя , защото времето му не е без пари но той тогава отказа.Прав е човека, няма без пари нищо, така че не се сърдете а си платете.Аз на колко шарлатанки съм плащала та на на него ли, където съм адски доволна  няма да платя.Той казва кой колкото обича , няма такса.По повод Ники Узунов, днес ми казва ще стане това което искам, на другият ден казва няма да стане  newsm78.Извода си направете сами.Той също ми пойска да му платя е как да платя като той нищо не ми каза.

# 560
  • Лондон/Пловдив
Неви не си права  Peace който иска и е доволен да му се отблагодари нямам против ама дойде във форума написа ,че ще го направи напълно безплатно защото му било хоби и бля бля . След 3 дни хоп плаща се няма тарифа ама се плаща . Ами да те питам аз как да му платя ,че на мен само за трансфера ще ми вземат 20 паунда което се равнява на близо 50 лв . Като писах на Ники Узунов ми каза ако искам да направя дарение защото на повече от 1 въпрос ми отговори човека ,тъй като сега нямам възможност ще му се отблагодаря веднага щом се прибера в БГ .Ама господин Морисън така ме отряза ,че честно ви казвам много криво ми стана  Confused . Както и да е да сме живи и здрави и по рядко да ни се налага да се допитваме до такива хора  Hug

# 561
  • София

А относно леля Искра пак да питам-колко взема или колкото и оставиш???

Колкото оставиш Simple Smile

# 562
  • София
Много Ви моля, не тези при, които нещата , казани от Ники Узунов са станали , да споделят или да ми пишат на лични. Наистина ни е много важно. Благодаря предварително Simple Smile

# 563
За тези, които ми писаха на лични за Керанка от Добрич – отговарям на всички -
0887389968   Simple Smile
Не гледа по телефона, трябва на място да отидете, няма цена, колкото й оставиш! Прави кафе, докато го пиете ви говори, после „гледа” в чашата!
А сега имам аз един въпрос към всички – ЧУВАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ЗА АНИ ОТ ДРУЖБА-СОФИЯ? Мога да й взема телефона и да я посетя, но искам да зная дали си заслужава! Моля за инфо!

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 10:57 от MayaN

# 564
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА, КОЯТО СЪМ ДОПУСНАЛА С ТЕЛЕФОНА НА КЕРАНКА! гОРЕПОСОЧЕНИЯТ Е ВЕРЕН! ИЗВИНЕТЕ МЕ МОМИЧЕТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ!  bouquet

# 565
Отново искам да помоля, ако някой има отзиви за Сирма от гр. Средец, Бургаско и ходжа Ахмед от Варна да ми пише тук или на лични. Благодаря.

# 566
здравейте момичета,честит Благовец бях ви питала 2пъти дали Ани не отговаря безплатно никой не ми отговори ,е хванах се и прерових темите за ясновидци назад и намерих в 7-ма тема като не искам да си мислите че искам ей така да мина просто наистина искам да получа отговор на само 1 належащ въпрос а относно други интересуващи ме ще си запиша с нея консултация от 30лв както виждам при вас просто в момента са ми се натрупали неотложни и повечко плащания,а въоще за ясновидците и астролозите, давам ви нещо като съвет не приемайте думите ми като критика или обида имам някакви наблюдения майка ми така ходи но-ако сте ходили при един двама и са ви познали ,нормално е през живота на човек да настъпят периоди,проблеми,събития които ни вълнуват ами ходете си на 1-2 или максимум3 а не обикаляйте на де къде има ясновидци из България защото така те объркват вашата енергетика,ако сте християни не е препоръчително ходжи да не се обиди някой мюсулманин просто тяхната енергетика и най вече начин на разваляне са други и вместо примерно изчистване се получава наслагване което времено подобрява нещата а после става още по лошо,много лошо е пък да обикаляте по всякакви и врачки и ходжи и при всички да разваляте или да правите някакви ритуали така при вас става пълна каша а относно тези с телефони 0881 е най-най лошо слезте на земята това са си импулсни телефони с първа и основна цел печелене на пари а ако случайно нещо съвпадне си е просто научкване и хитра психология на този който ви гледа защото щом вие се обаждате значи имате ако не проблем то поне въпрос,всеки иска да знае отговорите на въпросите знам и аз съм била и всеки е бил в такова положение но не е това начина.приятен уикенд

# 567
Ей, на такова дълго  изречение не бях попадала! newsm78
Нищо лично!

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 11:47 от mireto

# 568
Simple Smile))))))))))))))))))) Mireto, uspia da me usmihnesh dnes! Joy
Momicheta ochakvam otgovor za Ani ot Drujba, molia viiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sad

# 569
Здравейте, mila16 е абсолютно права относно телефоните с 0881, съвсем обикновни импулсни са и там отговорят операторки, които нямат нищо общо с ясновидството.

Общи условия

Активация на акаунт