Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 613
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Ей, на такова дълго  изречение не бях попадала! newsm78
Нищо лично!

И аз.   Twisted Evil Поне да се научат да пишат нормално някои,преди да дават мнения.

# 571
Някой, който е задавал въпрос при Ники Узунов срока е минал и той не е познал? Моля ви пишете

# 572
Неви не си права  Peace който иска и е доволен да му се отблагодари нямам против ама дойде във форума написа ,че ще го направи напълно безплатно защото му било хоби и бля бля . След 3 дни хоп плаща се няма тарифа ама се плаща . Ами да те питам аз как да му платя ,че на мен само за трансфера ще ми вземат 20 паунда което се равнява на близо 50 лв . Като писах на Ники Узунов ми каза ако искам да направя дарение защото на повече от 1 въпрос ми отговори човека ,тъй като сега нямам възможност ще му се отблагодаря веднага щом се прибера в БГ .Ама господин Морисън така ме отряза ,че честно ви казвам много криво ми стана  Confused . Както и да е да сме живи и здрави и по рядко да ни се налага да се допитваме до такива хора  Hug

Ами това дарение което иска Узунов на прост език казано си е, плати ми.Той и на мен така ми писа, за дарение, е аз дарение разбирам и дрехи например не само пари.Да ама не, и той иска да му плащаме, но по меко казано.Не знам защо Морисън така се е отнесъл с теб, не го познавам и не мога да кажа.Желая успех на всички тук. Peace

# 573
  • София
Някой, който е задавал въпрос при Ники Узунов срока е минал и той не е познал? Моля ви пишете

и мен много, ама много живо ме вълнува този въпрос.

# 574
Аз писах на Мистър Морисън преди няколко дни, отговори ми след 5 мин. някъде. После ме попита допълнителен въпрос относно моето питане и веднага отново ми отговори. Не ми е искъл пари. Друг е въпросът, че ми каза коренно различни неща от Н. Узунов и Пиналски (те двамата ми предрекоха едно и също с еднакъв срок да се случи). Надявам се само този Морисън да не ми е познал. Praynig

# 575
Аз писах на mr.morrison още на 13.03. и до момента нямам отговор, вероятно няма и да имам. Simple Smile
Не мога да схвана избирателното му отговоряне, без никаква последователност, това определено не ми допада. Николай Узунов ме консултира няколко пъти, абсолютно безплатно, но не съм прекалявала с въпросите.

# 576
  • София
Николай Узунов ме консултира няколко пъти, абсолютно безплатно, но не съм прекалявала с въпросите.

Кате, а има ли вече нещо положително от казаното то господин Узунов?

# 577
Николай Узунов ме консултира няколко пъти, абсолютно безплатно, но не съм прекалявала с въпросите.

Кате, а има ли вече нещо положително от казаното то господин Узунов?
Относно настоящата ситуация Николай Узунов беше точен, за бъдеще предпочитам да изчакам още малко преди да споделя мнение. Опитвам се да бъда обективна и не искам да подвеждам никой с прибързани оценки и заключения.

# 578
  • София
Момичета, моля Ви за спешна помощ. Кажете ми кой може по телефон да м помогне за една особена ситуация, защото в момента не мога да ходя никъде. От понеделник да събота съм на работа. Много ми е спешно. Ако някой е ползвал и му е помогнал, моля Ви ми дайте инфо, телефон и данни. Благодаря Ви предварително.

# 579
За GREBER, както и всички тук, пиша координатите на Сирма от Бургаско. Телефонът ѝ е 0886 082 041. Гледа безплатно по телефона. Прави и различни ритуали. Ако някой реши да се свърже, да сподели отзиви. Аз говорих миналата седмица с нея и беше много точна в описване на две ситуации около мен, за бъдеще засега не мога да кажа.

# 580
Здравейте момичета,
За първи път пиша тук, но съм изчела всички теми до момента. Ако мога да съм полезна с нещо - искам да Ви кажа на кратко за mr. morrison. Преди няколко дни му писах в скайп, че искам консултация с него. Днес случайно го видях на линия и помолих за негова банкова сметка по която да му преведа пари за въпросната консултация. Той ми отговори, че е свободен в момента и да си задам въпросите. Първо се прави консултация в скайп, след това всеки превежда сума по лична преценка. Беше изключително любезен и изчерпателен. Зададох един въпрос, на който той ми отговори доста подробно. Попита ме дали имам и други допълнителни въпроси. Отдели ми около 20 минути. Мога да кажа, че човека е изключително добронамерен. Това което ми отговори съвпада почти напълно с казаното от Ани, Никола Узунов и Емилия.

# 581
  • София
Това което ми отговори съвпада почти напълно с казаното  Никола Узунов.

А нещо повече да споделиш за Ники Узунов, защото в момента много силно  ме вълнува. Станаха ли нещата или ще чакаш?

# 582
Ще чакам до лятото. Но mr. morrison беше доста по-подробен.

# 583
За GREBER, както и всички тук, пиша координатите на Сирма от Бургаско. Телефонът ѝ е 0886 082 041. Гледа безплатно по телефона. Прави и различни ритуали. Ако някой реши да се свърже, да сподели отзиви. Аз говорих миналата седмица с нея и беше много точна в описване на две ситуации около мен, за бъдеще засега не мога да кажа.
Тази жена от Горно Езерово ли е?

# 584
. Телефонът ѝ е 0886 082 041. Гледа безплатно по телефона.
Телефона импулсивен ли е ? Тоест зема ли ти повече от нормалното ?

Общи условия

Активация на акаунт