Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 519
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
За въпросната Сирма научих от една обява, където пишеше че е от Бургас.

Телефонът е нормален. Ще се радвам да прочета отзиви за нея.

# 586
От разговора ми със Сирма разбрах, че е от Средец, Бургаско.

# 587
  • Sofia
Моля, за отзиви за Сирма, тъй като в разговора ми с нея днес получших доста смущтаваща информация. Точно обратно на всичко казано и предсказано до тук! Жената каза, че е много уморена и утре да я потърся между 9-19ч за да говорим подробно и какво може да се направи. Доста съм озадачена и се колебая дали да звъня, лошото е че ми прозвуча малко като има да се работи, но ми звъннете утре да видим какво може да се направи....та момичета моля Ви споделяйте, отзиви, мнения, сбъдваемост, помага ли и т.н.
Поздрави на всички  Hug

# 588
  • София
Някой може ли да каже нещо за Маг Таня - номера й е 0877010472?

# 589

Ако е от Русе...."отваря картина" и те уведомява, че "трябва да работим".

# 590
  • София

Ако е от Русе...."отваря картина" и те уведомява, че "трябва да работим".

Не знам дали е от Русе.

# 591
Здравейте  Peace
как да намеря мр. морисън по скайпа ?
Благодаря

# 592
  • По света и у нас
Това е името на мр.морисън в Скайп.

# 593
И аз не знам вече на кой да вярвам. Всички казват горе долу едно и също, но детайлите като период, от кой зависи и точно за кое място става въпрос, всички казват различно. Цялостанта картинка ми е ясна, но нали се сещате как при грешка в един детайл и обрисуванта картинка може да се развали.
Не знам дали да не потърся Стефка за по-големи подробности, защото тя казва даже имена.
Mr. morrison  се опита да уточни нещата, но май обърка някой детайли, от които зависят много големи събития към които се стремя, а Никола Узунов беше умерен в думите си и се застрахова, че може и да не стане.
Така че и аз вече не знам кой какво познава, кой какво вижда....

# 594
Тази Таня  ако е от Русе е голяма измамница и лъжкиня.Опарих се от нея с голяма сума, иска и злато не само пари, е злато не дадох че нямам.Хора не я търсете изобщо, ще се опарите и вие.Давам ви просто приятелски съвет.

# 595
Момичета дайте сбъдваемост на предскзанията при Кабала , на кого е познала , на кого не е ..имали такива ?

# 596
а каква е равносметката за март месец при Ани ?  bouquet

# 597
  • плевен
Момичета дайте сбъдваемост на предскзанията при Кабала , на кого е познала , на кого не е ..имали такива ?

Аз и преди бях писала,че при мен НЕ позна,каза че дадено събитие няма да се случи,а то се случи Peace

# 598
Здравейте на всички! Искам да попитам за една жена от Варна, но не й знам името. Знам,че живее някъде до Пикадили Парк. Възрастна е, над 60 години, знам също,че гледа на кафе. Тя не се имала за врачка, в смисъл не парадира с това, гледа предимно на познати и не взема пари! Доколкото знам хората й носят храна, в знак на благодарност! Другата информация, която имам за нея, е че като млада претърпява катастрофа, после е била в кома и от там й се появява дарбата. Знам също,че жената живее бедно.  Някой да има представа за жената, която описвам? В смисъл име, координати...

# 599
Момичета, имате ли вече отзиви за предсказанията на Узунов и mr. morisson?

Общи условия

Активация на акаунт