Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 507
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • плевен
Момичета, имате ли вече отзиви за предсказанията на Узунов и mr. morisson?

Ники Узунов ми е дал доста дълъг срок-1г. и няма как да кажа дали съм доволна,но казаното от  mr. morisson по моя въпрос вече се случи Peace

# 601
  • Sofia
За mr. morisson и при мен има познаваемост, за Ани съм писала и преди. При мен нещата се случват според нейните прогнози, но като финал при мен нещата са лятото. Хубавото е, че Ани, Узунов и морисън са с еднакви прогнози, само срока на Узунов е по-оптимистичен.
Успех на всички тук  Peace

# 602
а каква е равносметката за март месец при Ани ?  bouquet

Ани ми каза, че нещата ще започнат март април.
Започнаха март.

# 603
Така, ето ме отново тук! Днес сме 30 март! Дороти ми беше предсказала нещо, което изобщо не се случи! Срокът й беше февруари-март! Сега отново искам да ви попитам има ли някой инфо за някаква Ани от Дружба - София? С автобус 604 се отивало до там! Май съм намерила находка, но ако някой е бил там вече, нека да сподели! Тарифата й е била 30 лева! Моля ви за инфо!  Simple Smile

# 604
Здравейте ! Аз доста писах от кого съм доволна и от кого - не, но сега като прочетох за Дороти, малко се поуспокоих. Тя и Карла ми казаха, съвсем различни неща от Мистър Морисън, Ники Узунов, Емилия и Ани ! Така, че се надявам Дороти и Карла, да не са познали по моя въпрос Grinning Simple Smile Някакви други мнения за тях двете ?! Приятни почивни дни !  Peace

# 605
при мен прогнозата на Ани не се сбъдна! Също и на Карла и леля Искра!Казвам го след като са изтекли 2-3месеца след сроковете,които са ми дали!

# 606
За mr. morisson и при мен има познаваемост, за Ани съм писала и преди. При мен нещата се случват според нейните прогнози, но като финал при мен нещата са лятото. Хубавото е, че Ани, Узунов и морисън са с еднакви прогнози, само срока на Узунов е по-оптимистичен.
Успех на всички тук  Peace

Много се радвам за всички, на които нещата са се сбъднали. Вие определено ме обнадеждихте, защото при мен нещата трябва да започнат да се случват към лятото, но и Ани, и Узунов и мр. Морисън ми дадоха една и съща прогноза. Пожелавам успех и късмет на всички.

# 607
Момичета, много спешно трябва информация за Валерия Христова. Ако някой има актуални телефони или някаква информация, ще съм много благодарна. Може и в лични съобщения. Благодаря.

# 608
  • Кьолн
Здравейте,момичета и момчета! Прочетох при вас за Мистър Морисън и си записах час при него. Много ви моля кажете ми той само на въпроси ли отговаря? Въобще как става сеанса при него! Предварително благодаря!

# 609
Имам един въпрос към вас. Тъй като днес съм решила да отида при леля Искра има ли тарифа за гледането или колкото и оставиш. Моля за бърз отговор за да знам. на какво гледа.

# 610
Здравейте, момичета!
Може би е коментирано в темите, но имам въпрос към вас- някой ползвал ли е услугите на Вера Стоименова- май беше от Русе? Помните ли я, едно младо момиче от първия сезон на Ясновидци?

# 611
Здравейте ! Искам да Ви попитам, някой има ли книгата на Доминик Блюмер- Тайната сила на водата ? Поздрави !

# 612
  • София
Имам един въпрос към вас. Тъй като днес съм решила да отида при леля Искра има ли тарифа за гледането или колкото и оставиш. Моля за бърз отговор за да знам. на какво гледа.

Здравей Simple Smile
ходи ли при леля Искра?

# 613
Миналата седмица звъннах на Соня Заварчик. Най-учтиво я помолих да ми отговори на един-единствен въпрос,и й казах,че ще й пратя пари,а тя ми каза :"Съжалявам,не съм телефонистка" и ми затвори телефона.....
П.С-Моля даниела– да ми пише на лични Simple Smile

# 614
Здравейте! Да споделя и аз за Карла. За нея научих от вас, във форума миналата седмица, след като се порових из всички теми, за да преценя при кого да отида. Да кажа, че досега само веднъж съм ходила при гледачка. Спрях се на Карла защото отзивите бяха предимно положителни, а и предвид, че наистина имах нужда възможно най-скоро да говоря с някого беше най-удобно да я потърся по скайп вместо да кръстосвам страната до Стефка и леля Искра. (Не, че и при Стефка не съм си наумила да отида за повече подробности). Та - от Карла съм доволна, защото много точно прецени нещата, които ме тревожат, описа ги точно както са и то все едно някога съм пила кафе с нея и съм и' се оплаквала. А аз до този момент изобщо не говорех, само си записвах. Определено има моменти когато говори по-общо, но изведнъж се включва с адски точни реплики и си личи кога е абсолютно убедена в тях. За бъдещето не знам - звучи ми като някой да си фантазира, лятото ще мога да кажа дали е познала. Като цяло е супер приятна.
Иначе и при Гюкчен ходих преди няколко години, когато пак имах повод за това. Тя познава, но по-скоро подхожда като психолог.

Общи условия

Активация на акаунт