Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 458
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте
май ше се каня да ходя при Стефка в Генерал Тодоров и в тази връзка питам каква й е таксата, и ако може някой да сподели впечатления, нека ми пише на  лични. Благодаря предварително.

# 616
Аз писах в този форум, но нещата трябва да се случат до края на този месец. А кой е другия форум ?

# 617
Моля,ако може малко повече инфо за Емилия и как протича разговор по скайп с нея?
Благодаря Ви!

# 618
Миналата седмица звъннах на Соня Заварчик. Най-учтиво я помолих да ми отговори на един-единствен въпрос,и й казах,че ще й пратя пари,а тя ми каза :"Съжалявам,не съм телефонистка" и ми затвори телефона.....
П.С-Моля даниела– да ми пише на лични Simple Smile
Аз два пъти съм ходила при Соня Заварчик.Мога да кажа че познава кога е гладна Laughing, нищо не позна, само къде бих път до там и си плащах за неверни приказки.Тя ми каза че това което искам няма да стане, да ама то стана.Е това е което мога да кажа за нея.Съвета ми е не си губете времето и парите за да ходите при нея. Peace

# 619
същото се получи и със Стефка от Генерал Тодоров. Звъннах й,обясних й ситуацията,а тя ми отговори:" Съжалявам,намерете си друга гледачка"
В един ден звъннах спешно на 3-4врачки и всичките или ме изрязваха,или като чуеха за какво става на въпрос,ми затваряха телефона! Отвратена съм от поведението им....

# 620
Миналата седмица звъннах на Соня Заварчик. Най-учтиво я помолих да ми отговори на един-единствен въпрос,и й казах,че ще й пратя пари,а тя ми каза :"Съжалявам,не съм телефонистка" и ми затвори телефона.....
Аз два пъти съм ходила при Соня Заварчик.Мога да кажа че познава кога е гладна Laughing, нищо не позна, само къде бих път до там и си плащах за неверни приказки.Тя ми каза че това което искам няма да стане, да ама то стана.Е това е което мога да кажа за нея.Съвета ми е не си губете времето и парите за да ходите при нея. Peace

Да уточня, че Заварчик  гладна не гледа:).
Когато висях да я чакам,операторката се появи с юнашко закъснение и с чифт особено ароматни кюфтета,които звучно консумираше,докато  паралелно с това се гмуркаше в дълбините на съдбата ми.Дали поради лошите качества на каймата или друго,явно беше крайно неподходящ ден за гмуркане-не се натъкна на нищо, което има общо с реалността,но поне видимо й беше вкусно.

# 621
Здравейте
май ше се каня да ходя при Стефка в Генерал Тодоров и в тази връзка питам каква й е таксата, и ако може някой да сподели впечатления, нека ми пише на  лични. Благодаря предварително.
Аз пък се питам,какво ще правиш при нея?
На мен ми изброи цялата азбука и всички по срещани имена,които за съжаление не са от познатите ми.
Не ми хареса снимка,правена преди 2 месеца.
Така,че ако ще ходиш,снимай днес,че утре няма да е актуална.
Не мога да си кривя душата,жената не ми взе един лв,нито пожела да й пратя,но и каза,че не може да ми помогне.Поне беше откровенна.
Според мен,губене на време,ама както искаш.
Явно и за нея важи това,че с времето хората се променят.
Дано съм била полезна.

# 622
Riannn,  ти си сладурана.Разсмях се от сърце с това което си споделила за Соня Заварчик.Нека всеки който се интересува от нея да си прави изводи дали да я потърси. Hug

# 623
  Grinning  Ryannn е признат  автор в нашата тема!!!   Hands Clap
Добре, че ни е останало чувство за хумор tooth след ходене по толкова "познавачи" smile3517
Чудя се дали да си подновявам питането за онова момиче- Вера от Русе. Ако и тя е такава "специалистка" newsm78 А и таксите и не са малки #Crazy Ако някой все пак се е допитвал до нея и е доволен- нека сподели  Hug

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 23:52 от akuma

# 624
Здравейте! Да споделя за Сирма....миналата седмиза говорих с нея, вече две от нещата които ми каза се сбъднаха в сроковете, които определи. За останалите има още време ....

# 625
  • София
Здравейте! Да споделя за Сирма....миналата седмиза говорих с нея, вече две от нещата които ми каза се сбъднаха в сроковете, които определи. За останалите има още време ....

Много се радвам за теб Simple Smile Пиши и за другите, че при мен е чакане Simple Smile

# 626
  • плевен
Да ви споделя...на 25.03 изпратих смс с въпрос на Роберто(момчето от Ясновидци,случайно попаднах на сайта му) и до ден днешен нямам отговор.Писах имейл защо не ми отговаря,нямах отговор и там.По скайп го попитах 1 един път,отговори ми че нямал никакво време.Разочарована съм Sad Така е като вярвам на всеки,но имах нужда тогава ooooh!

# 627
GERBER и при мен е чакане все още Sad , но моите срокове тепърва започват ... Като има някакво развитие ще споделя непременно......

# 628
  • София
GERBER и при мен е чакане все още Sad , но моите срокове тепърва започват ... Като има някакво развитие ще споделя непременно......

Сподели, че ми е инетресно  Simple Smile

# 629
Здравейте!
Нова съм тук но реших и аз да пиша.Изчетох всичко до тук и не мога да преценя къде и при кого да отида.Имам проблем за разрешаване намерих нещо в къщи което никой от дома ми не го е оставил .Моля Ви за съвет.

Предварително Ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт