Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 453
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Вчера звънях на Величка, но ми каза, че вече не може да казва нищо по телефона. Някой да ходил скоро при нея или да е звънял?

# 631
Здравейте. Не ходих в неделя при леля Искра, че много се развали времето следобяд и много духаше. Не съм се отказала напълно. Ще отида някои ден след работа. Знаете ли до колко часа приема?

# 632
  • София
Здравейте. Не ходих в неделя при леля Искра, че много се развали времето следобяд и много духаше. Не съм се отказала напълно. Ще отида някои ден след работа. Знаете ли до колко часа приема?

По-добре е, мен ако питаш, да отидеш по-рано сутрин, ако пък ли не й звънни, че ще отидеш по-късно. Пиши после.  Simple Smile

# 633
привет.Днес бях при Искра-ами не съм очарована.Приятелката ми излезе супер доволна.Не е моят човек явно.

# 634
Здравейте ! Може ли някой да ми каже, кога мога да си направя консултация по телефона с Анелия ? Поздрави !  Peace

# 635
Здравейте ! Може ли някой да ми каже, кога мога да си направя консултация по телефона с Анелия ? Поздрави !  Peace
Мисля, че само тя може да каже Wink.Трябва да й звъннеш, за да си запишеш час за консултация.

# 636
на някой случиха ли му се нещата в другия форум където отговарят емилия и никола узунов

http://www.urlgone.com/46fb63/

Наистина е интересно има ли хора, на които са започнали да се случват нещата, казани от Ники Узунов или Емилия. Hug

# 637
  • София
Здравейте Simple Smile
може ли някой, ако има лични впечатления, да сподели нещо за Станка Ангелова. Ще ВИ бъда много благодарна.

# 638
здравейте на всички вчера писах на ники узунов и до вечерта ми отговори ще видим дали е познал след време искам да попитам за скайпа на mr.morrison някой ще може ли да ми го даде ще ви бъда много благодарна

# 639
  • По света и у нас
mr.morrison96

Това е Скайпът на Морисън - поне така го беше написал по-назад в темата.
Писах му на лични още в деня, когато се регистрира. Отговори ми 2 дни по-късно. Предсказа ми нещо много хубаво, което трябваше да се случи около 24 март. За сега няма с какво да се похваля, не се сбъдна. Wink
Хубав ден!

# 640
  • Sofia
mr.morrison96

Това е Скайпът на Морисън - поне така го беше написал по-назад в темата.
Писах му на лични още в деня, когато се регистрира. Отговори ми 2 дни по-късно. Предсказа ми нещо много хубаво, което трябваше да се случи около 24 март. За сега няма с какво да се похваля, не се сбъдна. Wink
Хубав ден!

На мен пък морисън изобщо не ми отоговори тогава когато писа, че ще отговаря, писах му още първите дни. след това по скайп ми заяви, че вече гледа само срещу заплащане - съответно не го потърсих повече - за мен е поредния шарлатанин, който намери лесен начин чрез форума да си намери клиенти (наивни рибки), от които да изкарва лесни пари.

# 641
  • Лондон/Пловдив
На мен пък морисън изобщо не ми отоговори тогава когато писа, че ще отговаря, писах му още първите дни. след това по скайп ми заяви, че вече гледа само срещу заплащане - съответно не го потърсих повече - за мен е поредния шарлатанин, който намери лесен начин чрез форума да си намери клиенти (наивни рибки), от които да изкарва лесни пари.
И при мен точно така се получи , много ми се иска господина да се появи тук и да се защити .

# 642
И при мен точно така се получи , много ми се иска господина да се появи тук и да се защити .

Прави сте, момичета.  Hug
Остана неприятното впечатление като от нарко- дилър. Mr. Green Нали  те правят така- пускат първо безплатна стръв на пубертетчетата, докато ги зарибят. После- вече само с пари.
Та и човекът, взел псевдоним от песен на Бийтълс  така започна- заповядайте, гледам безплатно, и ние- като шаранчета, пардон- шаранки  #Puppy dog- му повярвахме! smile3537 Та кой не би се възползвал от подобна добронамерена на пръв поглед покана- нали сме тук поради някакви причини! Естествено, разбираемо е, че не може бързо на толкова много писма да се отговори, но  вече е ясно,че господинът няма намерение да отговоря- нито поред, нито без ред. Отговори на няколко- точно за да ни зариби. И очаква тези, които не са получили отговор тук, да го потърсят за платена консултация.
Принципно сме наясно, че този тип услуги- ясновидски, астрологически- са платени, повечето от нас са ползвали точно платени услуги. Но да беше го заявил честно и почтено господинът. Не по този елементарен начин- със зарибявки.  #Crazy Ние, пишещите и четящите тази тема, може да имаме някои проблеми- и затова сме тук, но това не значи, че сме малоумни и неразбиращи нещата от живота.
Знам, че всичко това го знаете, момичета. пиша го май най-вече за господина Морисъна, който  вероятно чете форума все още Да знаете, Морисън, схемата ви вече е ясна! newsm25

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 15:44 от akuma

# 643
  • Лондон/Пловдив
akuma и аз си мислех ,че чете ама не е влизал във форума от 24 март . Много ще се радвам ако някой му пише на скайпа да дойде и да каже нещо в своя защита .Все пак няма да е честно да говорим така за него и той да не знае и да няма възможност да се защити . Peace
И аз чакам да споделяте за Ники Узунов .

# 644
Cherry Mam , сигурна съм, че чете! Все пак този форум може да се чете и без да си онлайн!
Освен това можеш просто да си четеш, без да се регистрираш.
И какво значи че не е честно да говорим за  Морисън?  Все пак той беше този, който пусна стръвта! Това нали е форум! Но, разбира се- добре дошъл на господина да обясни какво точно се случи.  bowuu

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 15:33 от akuma

Общи условия

Активация на акаунт