Ясновидци (врачки) - 9 тема

• 168 407
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
за добър астролог бих препоръчала Оксана , хороскоп ми е правила и Адриана Вотей , но нищо не позна.
Те астролозите не познават, а четат наталната карта и прогнозират.
Аз съм много доволна от Вотей, и изкавания, как не познала ме разсмиват, такава терминология в астрологията няма.

# 676

http://varnisigo.com/  Сигурно има хора, които искат точно това. Не съм го пробвала. Simple Smile

# 677

http://varnisigo.com/  Сигурно има хора, които искат точно това. Не съм го пробвала. Simple Smile

Simple Smile Интересен линк, Сара! Преди години бях попаднала на такава онлайн оферта за книга, но англоезична, писана от мъж (разкриващ "тайната" как мислят и какво всъщност искат мъжете Wink ) и на много по-висока цена; може би дори е-мейлът с офертата е все още някъде в архивите на пощата ми. За мен истината е, че психологията е велика сила, която ти дава възможност до голяма степен да управляваш (или приемаш) случващото се без излишни драми. Някои притежават такъв талант по рождение, но при всички случаи е хубаво умението да се развива. Интересно дали има отзиви в нета за тази госпожа и книгата й.  

# 678
здравейте ! искам да си направя консултация колебая се между Карла, Ани(астроложката) и Емилия.Моля ви насочете ме понеже е спешно!

# 679
здравейте ! искам да си направя консултация колебая се между Карла, Ани(астроложката) и Емилия.Моля ви насочете ме понеже е спешно!
Лично аз бих ти препоръчала Ани/астроложката/,понеже така питаш.
Зависи обаче какъв ти е проблема и какво очакваш да чуеш.На мен Карла ми каза,каквото исках,но то не стана в уречените срокове,че и вече 4 месеца след това.
Ани ми даде по дълъг срок и ми обясни,че това,което се случи и случва е било неизбежно.Не съм много на ясно с термините,но да речем е предопределено от звездите.Трябва ти час на раждане.
Това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
Сама си решавате към кого да се обърнете.Винаги има доволни и недоволни.

# 680
а каква е сумата при Ани?

# 681
  • София
Добро утро и честит празник на всички именници   bouquet
Търся мнение за:

Роси Стефанова
Експерт по: Гадания, Лечение, Магия, Фън Шуй, Други
Ще отговарям на един кратко и точно зададен въпрос! Безплатно!
Родена на границата на Кози Рог и Водолей с ASC Везни-в годината на Водния Дракон! Занимавам се над 40г с Окултни науки и Парапсихология.Работила съм в Русия,Сащ,Канада. Била съм в Тибет-в Духовна Школа!   Ще отговарям на хора по моя преценка,моля за разбиране!
Научни степени: Магистър на ЕНИОМ-МОСКВА-по Народна Медицина
Еmail: steff2009@abv.bg

# 682
Здравейте, попаднах случайно на темата за събиране на разделени двойки, но в нея не е писано много отдавна. Затова искам тук да попитам, знаете ли за някой, който да прави такова събиране, моля пишете на лични. Знам, че ще има много, които ще пишат упреци, затова моля, спестете ги, ако имате инфо ми пишете.

# 683
Добро утро и честит празник на всички именници   bouquet
Търся мнение за:

Роси Стефанова
Родена на границата на Кози Рог и Водолей с ASC Везни-в годината на Водния Дракон! Занимавам се над 40г с Окултни науки и Парапсихология.Работила съм в Русия,Сащ,Канада. Била съм в Тибет-в Духовна Школа!   Ще отговарям на хора по моя преценка,моля за разбиране!

На мен не ми отговори

# 684
Добро утро и честит празник на всички именници   bouquet
Търся мнение за:

Роси Стефанова
Родена на границата на Кози Рог и Водолей с ASC Везни-в годината на Водния Дракон! Занимавам се над 40г с Окултни науки и Парапсихология.Работила съм в Русия,Сащ,Канада. Била съм в Тибет-в Духовна Школа!   Ще отговарям на хора по моя преценка,моля за разбиране!

На мен не ми отговори

stasha_s, Може ли един въпрос,
Казваш че не ти е отговорила. Разбира се не питам за конкретния въпрос. Но общо погледнато в коя област беше въпроса-здравен, семеен, гадаене на бъдеще, работа?

# 685
и колко време е минало от липсата на отговор?

# 686
цитат:"
Писано е също, че ако не беше знаела, грях не би имала, но понеже казваш, че знаеш, грехът ти остава."

Какво знам и какъв грях ми остава?!?! Да не мислиш че току що се връщам от някоя врачка.

Най добре остави хората, ......и се заеми с неща и теми които ти доставят удоволствие и виждаш нещо смислено в тях.

# 687
Ивет - може да се каже семеен, Sun Sea - писах някъде октомври, ако не се лъжа

# 688
Добро утро и честит празник на всички именници   bouquet
Търся мнение за:

Роси Стефанова

Зададох въпрос ноември, отговора дойде на следващия ден! Въпроса ми беше ясен и точен и получих кратък, точен отговор, който не ме удовлетвори. Ще мога да споделя след 3 години  Shocked Shocked Shocked

# 689
  • в сърцето на държавата
здравейте, искам да попитам  след като пишете въпроса си към  Роси Стефанова
-друго инфо давате ли-дати, имена?

Общи условия

Активация на акаунт