AVON и ORIFLAME - размяна на продукти

• 97 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
   В нарушение сме, защото темата не е за обсъждане, но да кажа, че Айвъри и Алмонд са светли, даже Алмонд е една идея по-светъл и неутрален, сякаш без подтон.

# 616
Имам Червило Ultra Color от AVON цвят Coffee

# 617
Здравейте, търся си четворка палитра сенки на Avon - '' Berry love''. Ако някоя дама има и не и трябва, очаквам да ми пише.   bouquet

# 618
Здравейте момичета,
поръчах за себе си парфюм на Ейвън Инстинкт, но не ми допада...
някак не ухае на мен...
видях в новия им каталог Today TOMORROW always forever ако не се лъжа в описанието пише с мирис на какао....
Ако някой го има и желае да ги разменим, нека ми пише....
  bouquet

# 619
  • In The Middle Of Nowhere
Разменям Rare Pearls днес го получих и пръснах няколко пъти, но не ми допада. Търся някои от разновидностите на серията ТТА или Rare Gold.

# 620
  • в 1001-та нощ
Крем за очния контур - нов с кутийка и целофан

Аромати:

Червило, на мен ми е прекалено нецветно  Blush цветът е Rose Star, серията e AVON MOISTURE SEDUCTION PEARL LIPSTICK, кафеникаво, с бледо, млечен цвят, по-деликатно и ненатрапчиво:

# 621
  • Сливен
Разменям Little white dress - пръснат веднъж за проба, Outspoken by Fergie - Fresh - нов, в целуфан.

# 622
Здравейте момичета,
някак не ухае на мен...
видях в новия им каталог Today TOMORROW always forever ако не се лъжа в описанието пише с мирис на какао....
  bouquet
В дамския TOMORROW няма какао  Naughty, в мъжкия има.

# 623
разменям комплект на Ори Cocktails& the city- Fashion addict тоалетна вода съвсем малко е ползвана пръснато 2-3 пъти и неразпечатан лосион за тяло.http://3.bp.blogspot.com/-Hu08M7SYiVo/UAGBzO15u1I/AAAAAAABkpU/vz … dict-oriflame.jpg

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 07:17 от ekaterina II

# 624
Здравейте момичета,
някак не ухае на мен...
  bouquet
В дамския TOMORROW няма какао  Naughty, в мъжкия има.
Разбрах аз какво съм нюхнала.....а как невероятно мирише....никога нямаше да разбера че е мъжки, а и в каталога е малко объркващо това с потъркването...
Няма значение де, сега да кажа че разменям INSTINCT за PREMIER LUX......Simple Smile

# 625
За размяна предлагам мъжки Signature 75 ml нов, дамски Онли Имаджин 50 мл ЗАПЕЧАТАН, Балрум Бюти 50 мл нов, но без целофан, Инфинити Момент нов, без пулверизатор 50 мл
Разменям ги за нови продукти.
 Търся мъжки Инфинити Момент 50 мл.

# 626
  • София
Разменям следните неща.

1. Руж, пробван 2 пъти, но като сенки /тъй като не нося руж/, но цветът ми се доблира вече, има и кутийка.
2. Парфюмът Little black dress - пръснат 2 пъти, но много силен ми идва, има и кутийка.
3. Другият парфюм - пръснат 2 пъти, не е моя аромат.
4. Пръсторазделител, нов.
Всички снимки са реални и са мои /без тази на розовияпарфюм, но мога да добавя и реална при интерес/

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 627
Взех днес домашни чехли мъжки 44/45 номер,но са ни големи.Мислех,че няма да отговарят и взех по-големи,но уви.Ако някой проявява интерес да пише.

# 628
Разменям Екла уикенд- около 40-45мл , при интерес ще пратя реална снимка.- обещан
Имам за размяна и Avon Incandessence около 20-25мл от 30, не мога да преценя точно колко са.

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 20:52 от Mики

# 629
  • Сливен
Остана Outspoken by Fergie - Fresh - нов, в целуфан.

Общи условия

Активация на акаунт