Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ох 10 минути гледаме кадри от миналия сезон.

# 121
Кой от вас позна, че самолетът няма да излети? Браво, 1:0 smile3501 smile3501 smile3501

# 122
Хайде и аз пак на клона  Hug

Не ви ли се стори, че поицят, който отведе Гончев (каза "оттук аз поемам") беше Миро?
Или Миро има брат-близнак полицай, или е бил внедрен, което може да обясни как така "тялото" му лежа часове и го снимаха, а после се оказа жив.

# 123
Хайде и аз пак на клона  Hug

Не ви ли се стори, че поицят, който отведе Гончев (каза "оттук аз поемам") беше Миро?

И на мен така ми се стори

# 124
Йес - точно познаване ! Миро е с Гончев в колата - но май го отвлече - значи не е ченге.

# 125
Йес - точно познаване ! Миро е с Гончев в колата - но май го отвлече - значи не е ченге.
100% не е. Щом не отговаря на радиостанцията.
А Гончев колко е изплашен.

# 126
  • Велико Търново
Ново 20.. сега пък Пол е стерилен.

# 127
Каква стана тяяяя??? Танчето май.... леле да не се окаже щерка на Милото...лелеелеллее е не не ене неееееееееее

# 128
Ново 20.. сега пък Пол е стерилен.

E,това изобщо не го бяхме предвидили.... започна се...Ти да видиш! #Crazy

# 129
Хайде сега - Пол стерилен, бащата на Мая отново е неизвестен  Shocked

А какъв беше този английски/американски полицай дето Миро му беше взел жилетката и го беше затворил в багажника  newsm78

Васко говори на български, горилата му отговаря на руски, той не разбира, а пакистанеца превежда на английски (очевидно разбира руски)  Shocked Shocked Shocked

# 130
още не е късно да се окаже, че е брат близнак, но ако си е само един, моля за признание.  Mr. Green май само аз бях сигурна от самото начало, ввв9 само го потвърди с думите си

# 131
Вергилия,   bouquet

# 132
Как пък бързо са измъкна Тео... Wink ooooh! Whistling

# 133
Според мен жената на Пол го лъже, че е стерилен, защото проблемът е в нея и се страхува, че ще я изостави.

# 134
  • Велико Търново
Липсват ми лафовете на Милото. Дано го оправят по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт