Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Добре де, ако това е "затреляния" Миро - как така , както някой отбеляза, има изваден куршум (откъде, ако не от тялото) и сега колкото и тъпи да изкарват полицаите , не може да не разпознаят 2-3 часа дали някой е жив или не.
Т,.е. аз пак съм си на моето - или е близнак (което се подкрепя от разликите в поведението и това, ч наистина накара Гончев да му разкаже всичко), или Миро е бил подставено лице на полицията и тогава се оправдава историята с фалшивото му убийство. Без да е намесена полицията в случая или мистериозен клонинг, няма как да се инсценира подобно убийство.
И още 1-2 дребнички неща ме учудиха:
- защо Миро каза, че камерата ще оневини Гончев - ако той си спомня че го е застрелял човек с маска, на записа няма да се види нищо различно. Когато Гончев дойде в стаята, камерата я нямаше, т.е. не може да се докаже че гончев е влязъл след стрелбата.
- защо говореше на английски на полицая в багажника ? Едва ли е случайно. Пък и жилетката му беше с английски надпис (не знам нашите полицаи какви жилетки носят)  newsm78

# 196
KoseBoso, нали знаеш има си дистанционно. Някой беше коментирал - то лесно да се каже така. Ами в крайна сметка не можеш да угодиш на всички. Едни искат едно, други - друго. Като не ти харесва не го гледай. Аз като не харесвам нещо не си губя времето да ходя във форумите и фен-групите да го коментирам. Плюс това не съм гледала нито Стъклен дом, нито Забранена любов нито там още кой филм спомена. Така, че хич не ми прави впечатление и съм си доволна от развитието на събитията.
Плюс това - това си беше уводен епизод....тепърва ще почва развитието....

# 197
KoseBoso, нали знаеш има си дистанционно. Някой беше коментирал - то лесно да се каже така. Ами в крайна сметка не можеш да угодиш на всички. Едни искат едно, други - друго. Като не ти харесва не го гледай. Аз като не харесвам нещо не си губя времето да ходя във форумите и фен-групите да го коментирам. Плюс това не съм гледала нито Стъклен дом, нито Забранена любов нито там още кой филм спомена. Така, че хич не ми прави впечатление и съм си доволна от развитието на събитията.
Плюс това - това си беше уводен епизод....тепърва ще почва развитието....

Естествено, че не си ги гледала! Когато започна Стъклен Дом си била на 12, а когато започна Забранена Любов си била на 10 години! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

То така утре някой ще ти каже "Теди, знаеш ли, че имаш страшни очи" - и ти ще решиш, че това е мега якия оригинален лаф! Simple Smile

П.П. Честит имен ден! Голяма да пораснеш!

# 198
Аз съм на 28 (почти)
Благодаря за имения ден Simple Smile

# 199
KoseBoso, извинявам се, че се намесвам, но не можах да се стърпя... Отношението ти към Teddy_l4 е неуважително . Теди направи много тази тема да бъде интересна за всички нас  през тези месеци!

# 200
  • София
Понеже очакванията бяха големи, затова има и разочарования, и с право.  Peace

Събитията в Ню Йорк по принцип не са ми много интересни и няма да коментирам. Не ми стана ясно за какво му е на Миро2 камерата, сигурна съм, че работи за някого, но да видим.
Този сезон нали беше сниман преди смъртта на Ачо, ако е така, би трябва ло и него да видим по- нататък или се говореше, че ще се преработи сценария, но вероятно за следващи сезони?...  newsm78

# 201
Сериалът си е зверска бозица и няма какво да се обиждате. Прекалено очевидно е.
Странно е, обаче, че някои толкова се впечатляват от това чак сега. Ами тазвечершния епизод си е напълно типичен. Единствено покрай изнасилването на Мая и "убийството" на Миро стана по-интересно, но тази нишка е задушена от посредствен сценарий, бавнотечащо действие, абсурдни сцени и лоша актьорска игра. Мисля, че дори последният сезон на "Стъклен дом" леко превъзхожда часовете.
А и като се сетя кой ни готвят за главен злодей накрая и не ми се мисли. Ще има самоубийства във форума. Grinning

# 202
Има ли я вече в нета серията?

# 203
Хей, дами и господа!
Нека се уважаваме и не си разваляме доброто настроение.  Peace
Аз няма да престана да пиша в темата, но бих искала да коментирам този сериал с хора, които го харесват или поне основната им цел не е да го оплюят на всяка цена... А, да -  и такива, които уважават мнението и чувствата на останалите. Не казвам, че в темата няма място за критика.  В този ред на мисли ще кажа, че пилотният епизод и на мен не ми допадна много - слаби, много слаби сцени със Стефанакови (защо ли не се учудвам Laughing), Мая също игра слабо в повечето време... Имаше банални неща наистина, но да бъдем великодушни.  Ние сами сме избрали да гледаме този сериал и никой не ни е виновен, нали?

Дали ще има промо за следващите епизоди? newsm78

# 204
Освен всичко различно в Миро, "този" си гризеше ноктите.

# 205
Понеже очакванията бяха големи, затова има и разочарования,

Да, и аз това казвам!
Но продължавам да си твърдя, че все пак това е уводен епизод...чакам с интерес и нетърпение (да не повярваш) следващите два епизода.

# 206
Има ли я вече в нета серията?

На сайта на Седем часа разлика го има. Ето линк http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/510347952-Sedem_ch … n_2_Epizod_1.html

Дали ще има промо за следващите епизоди? newsm78

Аз вече няколко пъти проверявам на сайта на БТВ, но нищо няма. Дали няма да изчакат до утре и тогава да се разбере, дали ще го дават всяка събота и днешното излъчване е било по случай празника.

# 207
Я вижте последното именце .....

# 208
      браво, Теди! Страшна си!   bouquet  Яснооооо, значи,прави бяхте,не е Миро ...Умното си е умно, както се казва! Нямаше да се сетя да погледна там newsm78

# 209
прави ми впечатление - миро+слав = мирослав

Общи условия

Активация на акаунт