Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Знаех си аз, че не е Миро Joy то не може да те гръмнат в главата, да ти изтече половината кръв и хоп да се съживиш. Този ще е някакъв брат близнак сигурно...

# 211
прави ми впечатление - миро+слав = мирослав

И  това не би ми минало през ума....а сега  де  newsm78    #Crazy

# 212
Има ли я вече в нета серията?

На сайта на Седем часа разлика го има. Ето линк http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/510347952-Sedem_ch … n_2_Epizod_1.html

Дали ще има промо за следващите епизоди? newsm78

Аз вече няколко пъти проверявам на сайта на БТВ, но нищо няма. Дали няма да изчакат до утре и тогава да се разбере, дали ще го дават всяка събота и днешното излъчване е било по случай празника.

Благодаря ти   bouquet Hug

# 213
Освен всичко различно в Миро, "този" си гризеше ноктите.

Спомням си, че в първи сезон много често фиксираха камерата върху пръстена на Миро, сякаш той е от голямо значение... Миро + Слав... Звучи ми малко като Деси Слава  hahaha Да не ни преметнат пак с този "Слав", а?  Joy Joy Joy

# 214
Не можах да се стърпя... хахаха

# 215
Естествено, че няма да е Миро. Миро официално е мъртъв. Все едно как ще се представя, това е един герой.

# 216
  • София
И аз тук, да хвърлям по едно око на теориите. Mr. Green
За протокола - скучна ми беше първата серия и даже не я догледах до края. Добре, че в темата винаги се конспектира какво е станало, че да съм в течение.

# 217
Здравейте,

Не можах да гледам серията по телевизията и я гледах онлайн. Както повечето от вас редовно пишещи и четящи форума, аз съм от редовните му потребители и съответно фенове. От това, че си "губя" времето тук, е ясно, че харесвам серияла и коментарите тук ми носят положителни емоции. Ето защо, не ми е ясно, защо хора очевидно "нямащи" интерес към него и смятайки го за тъп си губят времето тук. Те наистина си го губят, пък макар и някой от тях със сменен ник.

Както и да е.........

А сега към феновете. Аз също мисля, че това е Миро 2, няма смисъл да повтарям написаното по - горе. Таня Стоева тръгна да се спасява............. Ти да видиш....... ама какви крака вади само........чак аз се загледах, пък на мъжете им омекват капачките, това е сигурно:)

Това е от мен за тази вечер. Тези дни като изгледам повторно някои сцени и осмисля нещата пак ще пиша:)

# 218

Генерален извод – Сценаристите и идея си нямат какво да правят с филма. След силния 1 сезон, май си стигнаха предела на идеите и от тук на татък ще е кърпене по посока на вятъра. Ще се следи аудиторията, нагласите, и ще се кове в тази посока. Наблюдават се елементи на осапунване
Миро 2 е......няма татуировка като онзи в моргата. Вижда се ясно, когато подава вестника на Гончев. Яде боклуци, плюе, както забеляза Орлин, а освен това хал хабер си нямаше какво е станало в стаята. Няма начин да объркаш дребния Гончев с катила, който свали Миро 1, а и щеше да знае, че на записа убиеца е със маска. Освен това се видя, че разбира от дегизировка. Отиваме на едни филми с Освалдо Риос дето сам се играе себе си, като брат близнак...нямам коментар просто...
Този, който държи Иванов в плен, според мен е човека със снимките. Ръцете му са покрити със светли косми, а и когато бършеше нещо в лабораторията, ми се стори, че по лявата има белег. Може да се каже, че има и известна прилика с убиеца на Миро1, макар, че гласа на килъра......бе много мяза на Неделчевия...нищо не казвам обаче.
Забележете – Точно до некролога на момичето е залепена статия, озаглавена „Милото заподозрян за убийство“ или нещо такова. Според мен намека е ясен.
Натали се оказа по-човечна от колкото я мислех. Поне за момента. Готова е едва ли не да приеме Мая за своя дъщеря, за да запази Пол.
Распутин пък ми надмина очкаванията за лудост. Как този дърт пиргиш, който е достатъчно шашав да се прави на сакат, се оказа маниакално влюбен в Нина? Направо и говореше като обсебен. Чак на секс го обърна по едно време. Толкова е готов да се бори за любовта на жена, която познава от скоро, по-млада е от него с 2 десетилетия и миналото и напомня на едни други занаяти, подобни на пеенето и свиренето. Като всеки манияк, и обяснява как вижда нещо повече в нея. Иначе благороден. Извинява се, събира влюбените гълъбчета. Жива шизофрения.
Брат и сестра Стоеви – извинявайте, ама жива проституция. Таня се държа....изключително унизелно. Кълчеше се пред Неделчев като ученичка пред дърт професор. Поведението на прокурора беше безукорно.  Той получи това, което искаше – делото и зависимостта на Таня от него. Личи си, че прави собствено разследване. Няма да забрави боя и раните лесно. Спокойни бъдете – грам не и се поддаде на чара Тоя човек гони нещо повече.
Снимките на Таня са в Иванов. Нали го отвлякоха, след като и ги показа.
Боян е една мишка жалка. Възползва се от Натали да и вземе парите. Ако пък запази чека като компромат, още по – зле. За какъв зор му е да изнудва някой? И как се отнесе с Цвета...нямам думи.
Танчето нагледно показа как се прави кариера в БГ, а Боянчо, как се оцелява в Ню Йорк. За това и двамата си сърбат попарите.
Тренера каза „Случайност дето не е случайност“. Демек Миро 2 е знаел, че Гончев отива в ресторанта, а Коцев, че Таня отива да пуца Милото. Т.е. всеки знае какво става из дома на Таня Стоева. Само, че Кирил не знаеше, че Орлин е стрелял. Никаква логика. В крайна сметка всички са следени от някой. Как пък 5-те човека дето следят Таня да речем не си пречат? Де има толкова място пред блока и да се наредят половин звод шпиони. Миро 2 следи Гончев, друг следи Иванов, трети следи Таня. Пред хотела, преди това, са се наредили Гончев, килъра и един дето прави снимки. Голям калабалък.
Между другото, ако килъра е оня с белега на ръката, няма как да направи снимките на Гончев как излиза от колата и влиза в хотела. Все пак беше зает хора да убива. Току що сама си затворих едната теория
Сега Таня е заподозряна поне в съучастие в 2 убийства. Противно на очакванията Тренера пак се върна в периферията. Тамън се нагласи като основен заподозрян и се оказа човек на честта и закона и веднага върна Таня.
Според мен сериала започва отначало. Всичко се върна в епизод 1 на 1 сезон. Таня пак си е гадна, корумпирана съдийка. Стефанакова я плюе от телевизора, тя пък плюе по телевизора. Боян пак си е пропаднал тип. Распутин сам не се знае кой е. Мая и Тео си се гушкат влюбено. Тренера пак е бащицата, който връща Таня да се срещне със закона и припка да вида как е Милото. Гончев е верен на Таня и е искал само да я спаси от Милото. Иванов както обикновенно нищо не знае какво става. Не показаха никаква конспирация, много от героите отстъпиха назад. Малко мръднаха напред с този новия герой – Химика ще го нарека и с Миро2. А и семейство Стефанкови се поразклати. Дали пък Стефчо, няма да се поразбуди. Да покаже пък разгеле, какво точно работи?
Чудиха се ко да правят с Тео и той взе та избяга. И както нямаше пари и документи, от една изоставена сграда на майната си, в 8 милионния НЙ, намери „Хоремаг“ веднага. Хората летището не могат да открият, нашия изтича, като че ли е бил през улицата.
Вместо да заплетат или разплетат нещо, размотаха цялото въже и сега ще плетат наново

# 219
И още нещо. Миро2 хем яде бургери, хем плюе, хем нищо не знае какво е станало в хотела, хем и татуировка няма. Демек Миро 2 си е Миро1?????? Любовника на Стоицев си е жив и здрав, а ножара дето наръга Неделчев, пее в ангелския хор? И защо му е аджеба да си променя толкова навиците?Кой, кой е в крайна сметка. Грам логика няма....

# 220
442, като сутрешен вестник си.  Laughing Коментарът ти е изчерпателен, критичен и... обективен. Бих искала да чета подобни критики, а не някакви оплювания като постовете от снощи  Peace Тук сме се събрали фенове на сериала, обичаме героите и се надяваме екранните им образи да се развият в интересна посока. В този смисъл нека не го обръщаме съвсем на кинокритика.

Teddy_l4, страхотна си. Уловила си култовата реплика  Joy, за която май не остана ред да коментираме. Само дето Симпатягата нещо много грубичко ми звучеше в епизода... Вярно е, че се намира в тежко положение, но подвикваше като някоя мутра, а не като страдащ прокурор. Това е единствената ми критика към него до този момент.
Снимката е страхотна, но още по-хубава ще е тази, на която се виждат хубавите крака на Танчето от снощи. Не можеш да се оплачеш, че липсва материал  hahaha
Неделчев ми хареса. Не поддаде и май сериозно ще подходи към случая. Само дето не обърна и грам внимание на снимката на бюрото на Иванов, а само тя може да го свърже с човека, който отвлече колегата му. Иванов май доста ще постои в подземието. Thinking

# 221
и аз да поздравя 442 - така се правят коментари, дори и отрицателни.   bouquet появявай се по-често. не разбирам хората, които влизат в темата само за да кажат, как серията е била боза и нищо друго.  Crossing Arms
тук сме си фенове и точка, всеки има право да не е харесал епизода, но нека да го поднесе по по-различен начин.

п.п. мен например и с пистолет в главата не могат да ме накарат да гледам Столичани в повече, просто не е моя тип филм, макар да харесвам всички актьори в него.

така, по главната тема. май се убедих, че Миро 1, е Миро 2.  Mr. Green Гончев защо не попита веднага Миро как е оцелял?
Таня, мисля, че обича Иванов, но може би смята, че той се крие за да не я издаде.

Като цяло, леко ми беше скучновато снощи,  в смисъл, то самият първи сезон не свърши много на място и сега втория си е просто продължение. Можеше в единият да се разкрият интригите и са приключи 'начисто', но така са преценили, пак ще се гледа.

Много ми хареса играта на Ники Сотиров и Малин Кръстев снощи.

п.п. ставам, че малката май иска да закусва, но пак ще се появя после

# 222
442, и аз те поздравявам за коментара. Общо взето и аз мисля така, само дето не искам да си го призная  Crossing Arms Whistling

Издразни ме, че Таня се налепи на Неделчев /и не заради Таня-Иван, а просто ме издразни/....ама има си крака жената, сигурно е рекла да ги използва  hahaha

На мен ми се върти още от края на първи сезон ситуацията със снимките. Доколкото улавям той като ѝ каза, че не иска да има нищо общо с нея и дъщеря ѝ, си взе якенцето и си тръгна, а снимките ги остави у тях. Нещо не ми се връзва да ги зареже. Ма после пък Неделчев ги намери в шкафа ( и то без снимката на Таня)....няма как да е извадил повече снимки, щото няма негативите....  newsm78

Тва за Тео и аз си го мислех...като избяга, викам си как ще пресече НЙ та да стигне до Хоремаг...после пък наистина се появи там...викам брях. Ама може да е било наблизо???!!!! Не знам на какво разстояние са Избата и Хоремаг-а..въпреки, че не се знае и къде го бяха завързали.
И тая мелодраматична сцена накрая с Мая и Тео и Разпутин в ролята на събирач на влюбени двойки....ама как да са ми лигави тея Мая и Теооооо, не е истина просто....боже особено Тео. Ей бога ми Пол като рече, че е стерилен първото нещо което ми мина през главата е.... - СУУППЕРРРРР, сега може и да се вземат с Мая!!! Ама уви!

Тоз пича накрая при Иван, за кво мина само да си избърше ръцете хаха. В един момент си помислих, че е просто халюцинация от страна на Иван.

П.П. колко е хубаво да не гледаш повече от 1 филм. Не ми прави въобще впечатление в кой филм е станало същото и хич не ми пречи  Joy

П.П.2 simpatikonia, ще видя какво ще направя по въпроса с краката на Таня.  hahaha Не съм забравила, че съм ти и обещала клип за Иван. Щом съм го обещала ще го направя, само дето ще е на малко по-късен етап. Трябва малко да ми влезе под кожата...

Айде, чеда мой, отивам да правя преводи и да разработвам книги (боже колко интелигентно звуча...баба и дядо много ми се радват като го кажа това, мислят си, че кой знае какво правя хахахахаха)

П.П.3 Абе какъвто и да е бил епизода, пак ни оставиха да се чудим и да чакаме с нетърпение следващите епизоди

# 223
Аз ще трябва да го гледам пак, някои неща ми убягват.

# 224
442, добре дошла пак Simple Smile
Както е видно, ще разкрием веднага много от недомислиците в сериала, след дисекцията, на която го подложихме в изминалите месеци. Тази татуировка вече почвам да си мисля, че е чист гаф. Със сигурност е на ръката на Миро, но нито Миро гея имаше татуировка в басейна, нито Миро 2 във фургона. Отделно от това Неделчев беше казал, че нападателите му били Миро И човека с татуировката. Чудя се само, може ли да са толкова малоумни, че да допуснат толкова тъпа грешка. Другото, за което се сещам, е че Таня все пак наистина беше тръгнала да убива Милото, както стана ясно, а намерихме толкова много недомислици във връзка с това.

Химика, или психаря, или който там, съм сигурна, че е същия, който следеше Иванов и му изследвахме ръката. Интересното е, че Иванов не го познава.

Вергилия, и на мен ми се струва, че цялото това развитие в Ню Йоркт рябваше да се случи в края на първи сезон. На мен малко ми се видя като че ли някой им е натрил сол на главата "Само заплитате, време е да разплете" и те набързо и скалъпено претупаха някои истории. Като се замисля, дори и Тео, ако беше избягал в няколко епизода, щеше да е по-драматично, така стана просто тъпо. Имаше нещо странно в епизода - както някой беше споменал, случиха се някакви неща, но по не особено интересен начин. А ние сме свикнали на обратното - да не се случва нищо, но по интересен начин Simple Smile Забелязах и че имаше много сцени с мълчание и без музика, каквито винаги са ме дразнили в българските филми и каквито досега нямаше... дали не са сменили някой режисьор?

Силно се надявам, че всичко това ще бъде поправено в следващите епизоди. Неделчев пък на мен ми се видя подозрителен с това ровене из нещата на Иванов. Като че ли търсеше нещо определено.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 09:56 от Lulu25

Общи условия

Активация на акаунт