Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Изгледах отново разговора на Таня с Неделчев. Е, голяма работа е Танчето Laughing, много умело дърпа конците. Нагласи нещата така, че да излезе суха от цялата история.  Ако има някой, който може да оправи нещата - това е тя. Накрая даже се усмихна доволно.  Да видим Неделчев как ще остане на страната на закона hahaha

Тренерът в този момент само се пречка на Таня. Не знам как ще се отърве от него. Не знам какви ще ги върши той за в бъдеще, но очаквам в най-скоро време да разбуни кокошарника на Стефанакови. Ако Стефанаков вече не е усетил половинката си към кого залита, май е време да го научи. Ще стане интересно newsm78 Стефан вече счупи цяла чаша hahaha, време е петелът в тази къща да изкукурига hahaha

Наистина имам чувството, че сценарият е променян в движение. Набързо завършват някои сюжетни линии, явно разчистват терена за нови завръзки. Още не сме видели Лука. Интересно кои от заснетите с него сцени ще видим. Той определено липсва в действието, а също и Иванов.

# 226
А, що се отнася до идеите за близнаците и възкръсналите мъртъвци, и стерилните бащи - не са измислица нито на Стъклен дом, нито на Забранена любов. Мен те не ме дразнят толкова, колкото примерно мафиотът Распутин, който изгаря от любов по Нина и току отвлича, току пуска Тео.

# 227
# 228
Теди, страшна си Simple Smile

Сцените с Таня ми харесаха, Гончев и Миро ми харесаха, с Иванов също бяха интригуващи. Боян играеше чудесно. Останалото..............

# 229
възможно е този 'някой', който ги разиграва, следи и снима, да е оставил снимките в кабинета на Иванов, знаейки, че ще претърсват там. Логично е, сякаш  Thinking

Или Иванов, той имаше няколко снимки, да не е занесъл всичките у Таня и точно тези 3, да ги е оставил в кабинета.

# 230
възможно е този 'някой', който ги разиграва, следи и снима, да е оставил снимките в кабинета на Иванов, знаейки, че ще претърсват там. Логично е, сякаш  Thinking

Или Иванов, той имаше няколко снимки, да не е занесъл всичките у Таня и точно тези 3, да ги е оставил в кабинета.

Значи сега ше прегледам тея снимки, че наистина ме загложди...

Значи, склонна съм да се съглася с 2то ти предположение. Трите снимка дето намери Неделчев, кат че ли ги нямаше измежду тези дето разглежда Таня

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 10:16 от Teddy_l4

# 231
Teddy_l4 .... не се учудвам, че му се допуши на човека  Joy Къса, къса... колко да е къса тая пола  hahaha  И не се ядосвай много на Танчето - това нейното е само тактика, перфектно изпълнение и нищо лично Wink

# 232

Значи, склонна съм да се съглася с 2то ти предположение. Трите снимка дето намери Неделчев, кат че ли ги нямаше измежду тези дето разглежда Таня

Иванов и ги остави и тях умишлено, значи трябва да си е отделил, иначе какво обвинение ще предявява?  Crazy

аз друго си мисля - Гончев видя Миро, когато го вкарваха в колата, Миро как успя толкова бързо да се преоблече и да се появи пред колата? аз не мога толкова бързо.

и Таня като замина с Коцев, тая фруктиера я нямаше на масата  Mr. Green

# 233
Teddy_l4 .... не се учудвам, че му се допуши на човека  Joy Къса, къса... колко да е къса тая пола  hahaha  И не се ядосвай много на Танчето - това нейното е само тактика, перфектно изпълнение и нищо лично Wink

Хахааааа, simpatikonia, мисля, че ще започна да си водя бележки с култовите ти изказвания.... Ох, особено тая втората снимка като я гледам, няма да казвам какво ми минава през ума, че.....  Stop Аз знам, че е тактика и нищо лично и точно тактиката ѝ ме издразни....както и да е  Naughty

Абе друго ми направи впечатление, в уводните надписи (как ви се струват, на мен ми харесаха. хареса ми, че са оставили кадъра с Таня пред лъва, много хубав кадър!) , та там беше дето Таня си стои на дивана и чака някого (дето е от промото) , ама ми се струва, че се усмихваше леко.... т.е.... мисли си заааааааааа??????  hahaha

# 234
и Таня като замина с Коцев, тая фруктиера я нямаше на масата  Mr. Green

Е, тя имаше малко време преди да дойде Неделчев - нали се преоблече, пооправи нещата?

Но пък цялата история с отвличането от Коцев сега остана да виси много идиотски във въздуха. То я отвлича, упоява и накрая просто така се съгласи да се върнат?

На "симпатиите" и аз много се изкефих Simple Smile И за още нещо се сетих - следователите ще викат Таня на следващия ден. Мисля, че няма да чакаме твърде дълго до кадъра с "дългата ръка на закона" Simple Smile Само ми е чудно Иванов как ще се освободи до тогава...

# 235
И за още нещо се сетих - следователите ще викат Таня на следващия ден. Мисля, че няма да чакаме твърде дълго до кадъра с "дългата ръка на закона" Simple Smile Само ми е чудно Иванов как ще се освободи до тогава...

Точно това ме кара да мисля, че това не е Иванов. Но пък то има още цял ден и половина дотогава. Може "днес" да направят акция за освобождаване на Иван и "утре" Иванката да я срещне при колата, ако въобще е той....във всеки случай ще получим отговор (надявам се) на колажа ми "Иванов или не" хахахах

А фруктиерата си беше на масата още когато Неделчев ѝ звънна, че ше я навести

# 236
На мен пък много ми хареса серията. Особено играта на Танчето. Само сцените с Ванката ми липсваха. Simple Smile

Дават в момента Калин Сърменов в "Търси се".

# 237
фруктиерата беше там когато влязоха още с КОцев

# 238
След последния епизод ми се струва, че това си е просто недоглеждане Simple Smile Едва ли някой е влизал в дома на Таня, докато е я нямало и е подредил фруктиерата на масата й  Laughing

# 239
Абе какво за тая фруктиера, така и не разбрах какъв е проблема с нея

Общи условия

Активация на акаунт