Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Неделчев не каза на Таня кой прокурор ще я вика за показания. Каза "утре ще  те извикат" ..Всъщност никой още не знае, че Иванов е отвлечен...освен този,който го отвлече , разбира се. Не е минало много време , за да се замислят върху липсата му.
Колко време , всъщност , той е вързан там...брадата му набоде, притеснявам се, че ще вземе да се напикае hahaha толкова часове. Ох, глупости говоря..Както и да е Embarassed

Когато Боян говори  по телефона с Таня за Милото, че Гончев го е прострелял...стори ми се, че Цвета / тя беше там/ наостри слух и като че ли се заинтригува...забелязахте ли нещо такова или ми се е сторило?  newsm78 Тази Цвета...... коя е всъщност и има ли нещо общо с някой от героите, си мисля аз?

Проблемът със стерилността на Пол  и лъжата на Натали няма да е бил случаен или просто за пълнеж.  Много бързо се разреши проблема ,обаче, което ме кара да си мисля, че не се търсеше ефект в това, кой ,всъщност, е бащата на Мая, а нещо друго...отношенията между Пол и Натали, градени години наред върху една лъжа и дали сега, аджеба, тази лъжа няма да разклати устоите на семейството и дали Пол няма да полети към Таня, примерно.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 12:41 от daniela.qnkova

# 241
Когато Боян говори  по телефона с Таня за Милото, че Гончев го е прострелял...стори ми се, че Цвета / тя беше там/ наостри слух и като че ли се заинтригува...забелязахте ли нещо такова или ми се е сторило?  newsm78 Тази Цвета...... коя е всъщност и има ли нещо общо с някой от героите, си мисля аз?

В тази връзка, някой помни ли какво каза в първи сезон Цвета на Боян - поговорката за реката и за враговете ... Абсолютно същото каза и Распутин на Нина във вчерашния епизод...

# 242
Здравейте.
Да попитам, дали спизодът е качен някъде - в youtube примерно?
Аз преди винаги там си го гледах, но сега.. не намерих нищо.
Писах "сезон 2, епизод 1".. дали така се води вчерашната серия, или?
Мерси предварително Simple Smile

# 243
Няма как сцените с разпита на Таня и срещата при колата да се последователни, защото при разпита тя е облечена със сив костюм, а на другия кадър много ясно се вижда, че е с дрехи, подобни на тези,които беше облякла, когато се запъти да стреля Милото. Ако има вероятност ръката да е на Иванов то това не е се случва нито преди нито веднага след разпита. Относно тази ръка аз мисля, че е на Стоицев, той е с подобен шлифер, когато Миро или новият герой Слав се блъска в него в парка. Но и идея си нямам, какво общо може да има той с Таня и какво би имал да и казва ако това е неговата ръка.

# 244
Сова ето - http://www.youtube.com/watch?v=BZTc4YYJ0uM просто търсиш качено днес  Peace

# 245
Аз го изтеглих от Замунда,след малко ще го гледам Simple Smile

# 246
# 247
  • Viena
Здравейте.
Да попитам, дали спизодът е качен някъде - в youtube примерно?
Аз преди винаги там си го гледах, но сега.. не намерих нищо.
Писах "сезон 2, епизод 1".. дали така се води вчерашната серия, или?
Мерси предварително Simple Smile
Ето го тук http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/510347952-Sedem_ch … n_2_Epizod_1.html

# 248
# 249
 Не е ли страхотна Ваня!  Невероятна.  newsm10

Благодаря, Теди! newsm51

# 250
Няма как сцените с разпита на Таня и срещата при колата да се последователни, защото при разпита тя е облечена със сив костюм, а на другия кадър много ясно се вижда, че е с дрехи, подобни на тези,които беше облякла, когато се запъти да стреля Милото.

Тва колко го въртях снощи... интрото, началните надписи, ала-бала...

На трейлъра тя си е в сивия костюм, но зад нея е преметнато черен шлифер, яке, палто или там каквото и да е... на началните надписи има един момент в който минава покрай една кола точно с тоя сив костюм и черното нещо си.... тая кола май е същата (що па да не си го наглася както ми изнася  hahaha) до която въпросния човек я докосна по рамото. а когато я докосна, под черното нещо си се вижда, че е в сиво.....
и все пак тва всичко си е нагласено така, че да ми се връзва и не става ясно всъщност дали е иван или не....но пък реших да споделя какво правих снощи в 1 и половина през нощта

# 251
За мен ръката е на Иванов. Не знам в кой момент точно се случва , но нещо ми  подсказва, че е той... Heart Eyes  По начина ,по който я хваща за рамото, погледа на Таня и т. н. Може би , (и аз като Теди)защото ми се иска да е той. Simple Smile

# 252
# 253
Исках да каже, че по време на разпита е облечена с костюм - официално, а при кадъра с ръката ми се вижда, че е по спортно облечена. Иначе и аз искам това да е Иванов.  Simple Smile Wink

# 254
Исках да каже, че по време на разпита е облечена с костюм - официално, а при кадъра с ръката ми се вижда, че е по спортно облечена. Иначе и аз искам това да е Иванов.  Simple Smile Wink

Да, както и да е, не е толкова важно кога, стига да е той.
Обаче подивявам като ѝ гледам тая загадъчна усмивка когато е в кабинета му...със сигурност си мисли за него...със сигурност....искам я тая сцена вече.... и ако може малко СПОМЕНИ СПООООООМЕНИ (идват, отлитат....) да дадат мнооого ще ги обичам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт