Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • España
442, чудесни разсъждения, постовете ти ме карат да се замисля и аз. Обаче има някои неща, които дай да ги уточним. Неделчев в 18 епизод ясно казва, че единият нападател е убитото момче - Миро. А другият нападател има такава татуировка, каквато беше показал на Иванов и е много красив младеж. Т.е. Миро 1,както се видя и в джакузито няма и никой не очаква да има татуировка. Миро 2, този, който вече виждаме във втори сезон, първи епизод от 35.33 до 35.38 минута ИМА татуировка.Т.е. това е другият нападател, мнного красивият младеж. Така че няма възкръсване, Миро1 без тату си е мъртъв, а следователите в началото бяха съобщили, че това е Роки, защото убиецът беше пъхнал документите на Роки в дрехите на Миро.
Миро 2 или Слав влиза в действие сега и това ,което на първо време явно се опитва да направи, е да открие кой е убил Миро 1. Аз подозирам, че той иска да разбере това не защото толкова иска да отмъсти за Миро 1, а защото усеща , че има и за него заплаха да го убият. Но "Шъ видим".

Ето с това съм съгласна! Обаче, защо Слав се обясни на полицая на АНГЛИЙСКИ newsm78
За Неделчев мисля, че просто рови напосоки! Пък и за изчезването на вездесъщото куфарче май знае само той и ние драгите зрители!!!
Основният злодей идва от миналото-от преди 19 години  или още от по-рано .....някой ,който Таня може би е застреляла примерно  Thinking.... що пък не.....
И още-не мисля, че Распутин е луд!!! Той достатъчно смислено и целенасочено преследва своята крайна цел!!! Неговият враг също наднича от миналото ,враг заради който е прекарал дълго време неподвижен и подготвя своето отмъщение с години и ТЪРПЕНИЕ! А що се отнася до Нина-той в един момент й каза - "Ти не можеш да ме мразиш " или нещо в смисъл ,че не може да му бъде враг..... защо.....  може би, защото във вените й тече негова кръв ... newsm78

Както и да е !  Аз, като зрител, се зареждам с търпение-тепърва предстои да разберем всичко а и
-нямам време да мисля за всички симпатяги!!! newsm03

П.п. 442, теориите ти винаги са ми били много интересни но чак зад зелената маска да е...  ъъъъ....  Къртев ми звучи долу/ горе като Чушката  Mr. Green"Нерде Ямбол - Нерде Стамбол", дето викаше дядо ми!

# 346
Според мен Гончев е некоректен към Таня, но не защото има друг работодател, а защото от време на време сякаш губи връзка с мозъка, разни страсти и накърнени чувства го обземат и хоп, прави някоя глупост. Само не мога да си обясня как проницателен човек като Таня ще повери ключа от касата си с пистолета си на такъв човек, как не го е разбрала досега. Единствено логично е за мен тя просто да го е подценявала досега.

# 347
dyvaromi , и аз продължавам да смятам, че Распутин играе доста сложна игра и неслучайно каза в последния епизод на "Ниночка", че той винаги побеждава накрая. Доста трудно би могъл да й е баща, защото в книгата пишеше, че Нина е на 32, а Распутин на 48. Друга кръвна връзка, напр. брат -сестра  - не знам, трудна работа Thinking
Но и толкова да е влюбен в нея и затова така да се разкрие пред Нина също не ми се вярва, нещо крие със сигурност.

# 348
 Ще излезе някаква връзка между Распутин и др.Софийски герои... Wink.Позаплетенени са нещата и е мн.интересно! newsm10

# 349
Много по- интересно ми е да ви чета, отколкото да гледам сериала.  Hug
Съмнявам се, че ще има логични обяснения от сценаристите за много от загадките, но ще видим.

Joy  Peace

Така сериозно звучите - наистина, а сериалът.... става все по-голяма боза  Blush
Извинете ме, вкус. И аз го гледах с кеф до едно време, после взе да не ми харесва, но след като снощи стоях до 1.30, за да изгледам тази серия... направо ме хвана яд.
Вече това е тотално несериозен филм, тип теленовела (или едновремешното телевизионен театър), и то за жалост недобър...

Извинявам се пак, че ви нарушавам обсъжданията, но.. понеже в началото го харесвах, та още го гледам, а темата все ми излиза в "нови отговори".. се включих.
Не знам, само у мене ли филма оставя е това чувство на пълно разочарование? Това исках да разбера, в същност  Peace

И няма да пиша повече такива тук, обещавам - все пак е тема за любителите на сериала, знам.

# 350
Распутин иска да дърпа конците, да дирижира и следи
положението. По някакъв начин се стреми да покаже на
Нина, че може да му има доверие. Иска тя да му симпатизира.
Според мен той се нуждае от нейната любов. Но тя изпитва
любов към Боян.

# 351
lulu7, така е, Распутин иска да има до себе си човек, който не се страхува от него и му симпатизира и най-вече го приема като нормален човек. Защото сигурно е много гадно постоянно да те мислят за лош, да се боят от теб и на никой да не можеш да се довериш чисто човешки. Сложен образ е Распутин, а и Юри Ангелов добре се справя с ролята.

# 352
Monica21, Юрий Ангелов заслужава безспорни овации.
Той е един от силните актьори във филма. Страхотен е, а и
езиковите му умения са на високо ниво. Интересна би ми била
интрига между Распутин, Милото и Таня Стоева.

# 353
Monica21, Юрий Ангелов заслужава безспорни овации.
Той е един от силните актьори във филма. Страхотен е, а и
езиковите му умения са на високо ниво. Интересна би ми била
интрига между Распутин, Милото и Таня Стоева.

Е, това би било титаничен сблъсък! Да го видим Милото тогава дали ще продължава да мисли, че Распутин е "случаен гастрольор" Grinning Аз вече искам Таня в НЮ - да се види с Мая и да й олекне малко на душата, да се срещне с Пол и да открехнат завесата какво ги е разделило преди 19 години. А ако за разкош има и някаква среща между Распутин и Таня и "кръстосат шпаги", словесни де, повече няма какво да се желае Laughing 

# 354
Момичета, за няма и седмица стигнахме 25та страница - браво на нас!

Така сериозно звучите - наистина, а сериалът.... става все по-голяма боза  Blush
Извинете ме, вкус. И аз го гледах с кеф до едно време, после взе да не ми харесва, но след като снощи стоях до 1.30, за да изгледам тази серия... направо ме хвана яд.
Вече това е тотално несериозен филм, тип теленовела (или едновремешното телевизионен театър), и то за жалост недобър...

Извинявам се пак, че ви нарушавам обсъжданията, но.. понеже в началото го харесвах, та още го гледам, а темата все ми излиза в "нови отговори".. се включих.
Не знам, само у мене ли филма оставя е това чувство на пълно разочарование? Това исках да разбера, в същност  Peace

И няма да пиша повече такива тук, обещавам - все пак е тема за любителите на сериала, знам.

като почнах да чета Агата Кристи и първите няколко книги, които прочетох, бяха едни от най-добрите ѝ (така се случи), зарибих се и почнах да чета наред....и като стигнах до няколко не толкова интересни си казах - какво пък, не може всичко да е перфектно и дадох нататък. И после последваха още по-добри книги.
Идеята ми е, че дори и на пръв поглед да са зациклили и да изглежда, че и те не знаят какво правят, нищо не значи. Аз вярвам, че тепърва с разкриването на миналото на героите (особено ми е интересно това детенце на Иванов) сериалът ще става все по-интересен и интересен

# 355
След снощното промо, разбрах, че Таня ще бъде разпитвана за
убийството на Миро. Според мен, за този разпит, Танчето трябва да бъде
"благодарна" на Неделчев. Според мен тя се надяваше да я разпитат
за стрелбата на Гончев. Все пак е стрелял с нейния пистолет. То и Миро
беше застрелян с пистолета на Таня. Гончев простреля Милото и е ясно,
че той е взел пистолета. Но при случая с Миро не е ясна ситуацията с писто-
лета. Може Гончев да го е организирал, може и да не е. За прострелването
на Милото си мисля, че не Таня даде пистолета на Гончев. Само му каза, че ня-
ма да остави Милото да го убие. Затова беше решила това тя да го убие. Но
Гончев, който не иска повече да бъде "мухльо" в очите на своята работодателка,
реши той да свърши "мократа поръчка".

Таня много удобно си изми ръцете с "мухльото" Гончев ... Хич не й мигна окото да хвърли вината върху него, за да предпази себе си от подозрение. Защо Таня търпи до себе си човек като Гончев? Отговор - защото кой друг би могъл да работи за нея къртовски и ... къртевски, да търпи пренебрежителното й поведение и  капризите, да поема рицарски вината... че понякога дори и умишлено да предизвиква гнева й (все пак гневът й е вид внимание). Гончев си е един мазохист откъдето и да го погледнем. Точно защото е толкова влюбен и загубен, все си мисля, че точно той ще отърве кожата й от Слав. Но все пак да изчакаме да видим какво са измислили сценаристите по въпроса.

"Съмнявам се, че ще има логични обяснения от сценаристите за много от загадките, но ще видим."
Имаш право да се съмняваш, и аз почвам да се съмнявам. Thinking

Сигурна съм, че сценаристите са предвидили достатъчно екстравагантни обяснения за случващото се... типично в стила на Любен Дилов-Син. Затова заставам твърдо зад позицията на dyvaromi
Аз, като зрител, се зареждам с търпение-тепърва предстои да разберем всичко а и
-нямам време да мисля за всички симпатяги!!! newsm03

# 356
# 357
 Hug Прекрасно и свежо... С малко носталгия за страдащото Мило, нали?
А другите страдащи "симпатяги"?   Thinking

А колкото до Таня, тя наистина е лоша... много лоша... Нямала време да мисли за всички "симпатяги" - че кой я кара да мисли за всички... Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 21:46 от simpatikonia

# 358
Hug Прекрасно и свежо... С малко носталгия за страдащото Мило, нали?

Благодаря  Hug

А другите страдащи "симпатяги"?   Thinking

ooooh! пет минути не мога да се усетя, че говориш за Иван  hahaha

Оф заслужаваш поне един колаж да ти направя специално за теб, след като клипа ще ти се забави  Embarassed
Утре след лекции ще видя какво ще ти измисля  Peace

# 359

А другите страдащи "симпатяги"?   Thinking

ooooh! пет минути не мога да се усетя, че говориш за Иван  hahaha

hahaha До там ли я докарахме? Че за кой друг симпатяга си се сетила?

Нямам нищо против твоите колажи, когато и да се появят. Вярвам, че всички ги очакват с нетърпение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт