Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
А колкото до Таня, тя наистина е лоша... много лоша... Нямала време да мисли за всички "симпатяги" - че кой я кара да мисли за всички... Wink

Налииииии!!!!! И аз тва викам, ма не ще да слуша!

hahaha До там ли я докарахме? Че за кой друг симпатяга си се сетила?

Ми за Къртев примерно  Joy Joy Joy Joy Joy

# 361
Сова, и ние май в по-голямата си част бяхме първоначално разочаровани от първия епизод на втори сезон, но бързо успяхме да го включим в "нашия" сериал, така че винаги може дефектът да се превърне в ефект Simple Smile Както и другите, силно се надявам, че странностите на първия епизод ще имат своето обяснение.

simpatikonia, Теди, ама липсват ми много тия симпатяги Simple Smile Това цял епизод без Милото и почти без Иванов, и без никакъв намек за отношенията между Таня и Иван... мисля, че е крайно време във втори епизод вече да има някакво, макар и минимално развитие по въпроса Simple Smile Два-три кадъра да ни дадат, ние ще ги развием Simple Smile

Теди, колажчето е супер, както винаги Simple Smile И ме връща към приятното усещане за хубави отношения между Таня и Милото.

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 22:22 от Lulu25

# 362

Теди, колажчето е супер, както винаги Simple Smile И ме връща към приятното усещане за хубави отношения между Таня и Милото.

Teddy_l4 спокойно можеше да включи в колажа и кадъра с удушването на Милото... съвсем в духа на "хубавите" отношения между двамата.  Joy

липсват ми много тия симпатяги Simple Smile Това цял епизод без Милото и почти без Иванов, и без никакъв намек за отношенията между Таня и Иван...

Намек имаше, дори повече от намек... Таня директно призна пред Неделчев за отношенията й с Иванов и не го направи без умисъл. Искаше да е абсолютно сигурна, че Иванов ще е отстранен от разследването, по възможност и от двата случая - Миро и Милото.
Лоша!  Naughty Това е моето заключение!  Много съм й ядосана на Таня и честно казано не знам кога ще ми мине  Crossing Arms Може би наистина имаме нужда от един хубав колаж за опресняване на спомените, а?  Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 22:21 от simpatikonia

# 363
Мислех си и аз, че липсва този кадър.... но така без него са много сладки. С него.... хм, не знам....

# 364
  • Ню Йорк
Честно казано ми хареса епизода, не се оплаквам. Единственото което не ме кефи е идеята за брата близнак, ужасно сапунено и изтъркано. Като цяло филма си ми остава от любимите Wink

# 365
Teddy_l4 спокойно можеше да включи в колажа и кадъра с удушването на Милото... съвсем в духа на "хубавите" отношения между двамата.  Joy

Ами то влизаше в един от вариантите, но в крайна сметка се спрях на този...

Аз тъкмо обмислях варианта Таня да не се опитва да го убие а да му помогне, ако нещо се е разпискало подобно Маините машини.... изглежда малко неправдоподобно, ама нали имаме опит с трейлъри. Щото тя дефакто ако иска да го убие би трябвало да му махне маската, а не да я натиска още повече. От друга страна физиономията ѝ казваше  - "ей ся ще приключа с теб", но пък за 1-2 сек не може да се разберат цялостните ѝ емоции в сцената....просто хрумка, и аз не ѝ вярвам особено, ама...

# 366
# 367
И аз не съм се включвала от 100 години ама ви чета.
Цитат
Намек имаше, дори повече от намек... Таня директно призна пред Неделчев за отношенията й с Иванов и не го направи без умисъл. Искаше да е абсолютно сигурна, че Иванов ще е отстранен от разследването, по възможност и от двата случая - Миро и Милото.
Лоша!   Това е моето заключение!  Много съм й ядосана на Таня и честно казано не знам кога ще ми мине   Може би наистина имаме нужда от един хубав колаж за опресняване на спомените, а? 

Доста кофти го отстрани или поне се опита. Ама и аз да бях, въпреки нейните постъпки, той не я изслуша. Та нормално е и тя да му е набрала. пък и все пак се спасява. Мисля си, че накрая ще е по - сладко като се сдобрят:)
Теди един колаж няма да откажем:)

И Милото и Иванов много липсват в развитието, дано скоро да се върнат във филма.Аз мисля, че са двама Мировци, а какви са точно, близнаци или двойници, предстои да разберем................. Да се надяваме..........

# 368
Доста кофти го отстрани или поне се опита. Ама и аз да бях, въпреки нейните постъпки, той не я изслуша. Та нормално е и тя да му е набрала. пък и все пак се спасява.

Като се има предвид, че последния път той й каза, че тя повече не го интересува...Не че му повярвахме, де. Laughing
Съвсем нормално е тя да продължи да се оправя и без него - така както си беше свикнала до неговата поява. Лошото на мъжете е това, че тъкмо свикнеш да разчиташ на тях и изведнъж се оказва, че пак няма на кого да разчиташ. И оставаш на изходна позиция. Не се учудвам, че образът на Таня претърпя връщане в първоначално положение. Това ме кара да си мисля, че нещата пак ще поемат по утъпканите вече пътища. Където е текло, пак ще тече! И все някога ще дойде часът Х. Е, ние даже видяхме в промото кадър от този момент - в стил "Таня, не си сама!" (кадърът до колата). Само дето си мисля, че този път Иванов ще трябва да е много, ама много убедителен, защото Таня няма вече така лесно да му се върже - "с теб съм"/"не съм с теб"... Ето, Гончев само веднъж каза "С теб съм във всичко" и продължава да го доказва... Peace
Мисля, че епитетът по негов адрес - "мухльо" е напълно незаслужен.

# 369
Ок, момичета - разбрахме се  Hug

И аз съм си фенка на Агата Крсити, но не мога да сравнявам, прощавайте - абсурд  Wink

Пожелавам ви винаги да ви забавлява и радва филмчето   bouquet

# 370

Като се има предвид, че последния път той й каза, че тя повече не го интересува...Не че му повярвахме, де. Laughing
Съвсем нормално е тя да продължи да се оправя и без него - така както си беше свикнала до неговата поява. Лошото на мъжете е това, че тъкмо свикнеш да разчиташ на тях и изведнъж се оказва, че пак няма на кого да разчиташ. И оставаш на изходна позиция. Не се учудвам, че образът на Таня претърпя връщане в първоначално положение. Това ме кара да си мисля, че нещата пак ще поемат по утъпканите вече пътища. Където е текло, пак ще тече! И все някога ще дойде часът Х. Е, ние даже видяхме в промото кадър от този момент - в стил "Таня, не си сама!" (кадърът до колата). Само дето си мисля, че този път Иванов ще трябва да е много, ама много убедителен, защото Таня няма вече така лесно да му се върже - "с теб съм"/"не съм с теб"...

Добре казано. А аз се усетих, че това докосване по рамото ми напомня на онова в парка, когато ѝ каза да свали гарда.... и тогава като, че ли започна всичко.... може и това докосване да е едно ново начало.

Ама ние си говорим така, ама ако не е Иванов, а някой, чийто перчем много напомня неговия  hahaha (като в съда - това е същия пистолет или някой, който много прилича на него  Joy)

А какъв колаж искате - Иван или Иван и Таня?

# 371

Добре казано. А аз се усетих, че това докосване по рамото ми напомня на онова в парка, когато ѝ каза да свали гарда.... и тогава като, че ли започна всичко.... може и това докосване да е едно ново начало.

Всичко се повтаря... Peace Повече от сигурна съм.  

Ама ние си говорим така, ама ако не е Иванов, а някой, чийто перчем много напомня неговия  hahaha (като в съда - това е същия пистолет или някой, който много прилича на него  Joy)

Това не мога да го мисля сега...

Това ми звучи като: "Пържените картофки със сирене ли да бъдат или без?"  hahaha
"Нека да бъдат без или поръсени със съвсем малко ... Таня Стоева. Wink"
"И благодаря, че попитахте bowuu"

# 372

Това ми звучи като: "Пържените картофки със сирене ли да бъдат или без?"  hahaha
"Нека да бъдат без или поръсени със съвсем малко ... Таня Стоева. Wink"
"И благодаря, че попитахте bowuu"

или... горещия шоколад със или без бита сметана....  bowuu   newsm62

Оки-коки. Имаш го! Ъъъъ, колажа де, не шоколада  Joy

# 373
Teddy_l4, колкото и нескромно да звучи, ние заслужаваме само специалитета на заведението!
Това е и правилният отговор на твоя въпрос Peace
На 8 март Иванов трябва да принадлежи на всички фенки, а не само на Таня Стоева...
Е, това е положението! Crossing Arms

# 374
simpatikonia
, ето ти подгряваща снимка (подобно подгряващите певци на концертите (май така се казваха)) на предстоящия колаж

Общи условия

Активация на акаунт